2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gretchen Grundler greçınım gastro ya gitmis miydiniz,daha var miydi randevuya,hatirlayamiyorum

dun doktorumuz tahlil sonucu icin aradi. parazit ve enfeksiyon yok ama mukus var,gastroya gidin,doktor adi verecegim not alin dedi. sonuclardan sonra tekrar goruselim dedi.
ben de direk boyle doktor adi verip ona gidin denmesinden hoslanmiyorum. o doktora gidince,o da anlasmali laboratuvara yollayacak falan falan.
universitede de var gastro. oraya mi gitsek diye dusunuyorum. orasi da yine tahlil yapip sonuclara gore yorum yapmayacak mi? farkli bir sey yapiyorlar mi?

Ya arkadaşlar bizim oğlan da A AysheDuru gibi bronşit ve de grip geçirdiği için bu 4 buçuk aylık süreçte dr nurse birce Ya in imujet vitamini versi muhakkak kullan dedi bağışıklık için glukoz şurubu ve propolis var içinde ne yapsam bilemedim sizlerde kullanan oldu mu@AysheDuru siz hangi vitamini kullaniyorsunuz neler yapıyorsunuz simdi bu arada bu hastalıklar ve meme reddinden dolayı oğlumun kilosu 400 gr kadar geriden geliyo

Çok kötüymüş ya. Bari öperek uyandırsaydi vurmak nedir
Benim eşim de evden çıkarken uyuyorsa dinlenirsin şimdi diyor. Daha ben ugurlamaya cama gitmeden viyaaak diyor ben de eşimden biliyorum. Artık söyleme bunu dedim, çağırma kör olasıca Murphy'yi

Şu an ben de onu düşünüyorum. Gece uyumadin da zalımın kızı şimdi niye uyumuyorsun diyorum

kalkmak istesen de beden kalkmiyor yataktan,bu nasil bir yorgunluktur ya
Ayların yorgunluğu... Kalkamadım resmen ya çok kötü. Bir de huysuz 2 gündür kucak istiyor hep

ben hic tadini bilmem ama o replik geldi hemen aklima

bi guluslerine tav olup devam etmiyor muyuz bu yorgunluklara katlanmaya
Bir de kin tutmuyorlar. Burnunu açıyorum ya da ilaç içiriyorum. Deli gibi yırtınırcasına ağlıyor. Sonra bir şarkı söylüyorum hemen gülücük, nasıl tav olmam nasıl hayran olmam

Aynen öyle. Tahlil istiyor sonuç yorumluyor. Sonuç yorumlarken iyi bir doktor olması önemli ama aynı şey yani. Eğer varsa çocuk gastroenterolojistine gidin, daha iyi ilgilenirler. Benim gittiğim de Üniversite hastanesiydi. Memnun kaldım.

Az önce bir yerde okudum sadece büyüme ataklarinda değil dönme emeklemeve yürüme dönemlerinde de atak belirtileri gosterirlermis doğru tespit yaptım sanirim

Canım bizim de yatıştırmadı kremler malesef, bütün vücudu sarmaya başlayınca biz telaşla gittik tekrar, hastanede sanırım kortizonlu bir ilaç verdiler, bir de evde kullanmak için avil şurup...kollarında deri alerji testi yapmak için boş alan kalmayınca, kan testi yaptırdık sonucu yarın alıcaz, bu arada ben beslenmemden süt ve yumurtalı ürünler ile dana etinş tamamen çıkardım,öyle kremlerle falan olacak bir şey değil bu çocuğun içinden geliyor şurubun da faydası oldu sanırım, nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama mümkünse çocuk alerji uzmanına götürmeni tavsiye ederim,çocuk doktorları pek ciddiye almıyor sanki.

Kızlar takipleyenleri takipliyorum ama kabul etmezseniz küsmem yani sıkıntı degil:)
Bende bie göz attım harika olmuslar canım ellerine saglık hemen takibe alıyorum.
Çok sağ ol:)
Inceledim de çok güzel olmuş ellerine sağlık özellikle sondaki ayıcık çok hoş
Teşekkür ederim 6-12 aya uygun olmasına özen gosterdim:)
Tek kelimeyle süpersin :)
Maşallah ne güzel yapmışsın çok yeteneklisin.örgülerinede bayıldım.
Örgü tavşanı nasıl yaptın? Ben beceremem de anneme tarif ediyim yapsın :)
Teselkur ederim canım sen de yapınca bizimle paylaş fikir alışverişi olur.
Tavşanı surdan yaptım tarifle
http://tinyminidesign.blogspot.com.tr/2016/10/amigurumi-cracker-girl-bunny-free_12.html?m=1
Süper olmuşlar eline sağlık . Bayildim gerçekten
Teşekkürler:)
Canım eline sağlık, ne yetenekler var :)) Takibe alıyorum ben de.
Çok sağ ol yok canım öyle ben de internetten görerek yaptım:)

Kızlar sizin bebekleriniz de memedeyken eliyle yüzünüzü okşamaya çalışıyor mu
Allahım nasıl mutlu oluyorum yüzüme gözüme burnuma dokunmaya çalışıyor, dokunurken de tatlı tatlı sesler çıkartıyor. Saçlarım yüzüne doğru gelince kendinden geçiyor iyi ki meleklerimiz var,öğlen öğlen içim eridi gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…