2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok tatlı maşallah bizimkisi memeyi cimdikliyor

eger telefonu acarlarsa randevu alacagim
sagol canim.

Defne de yapıyor ve bayılıyorum ben de. Parmakları yüzümde geziniyor, kalbime mutluluk akıyor ılık ılık

Defne de yapıyor ve bayılıyorum ben de. Parmakları yüzümde geziniyor, kalbime mutluluk akıyor ılık ılık
Sanki böyle aşıkmış gibi keşfetmeye çalışıyormuş gibi. Kendileri de hoşlanyor demekki tatlı tatlı sesler falan ayy

İstanbul'da oturuyorum onerebilecegin cocuk alerji doktoru var mıdır? İnşallah geçer canım ya çok üzülüyorum

Bize de kaleidon damla verdi cnm. drucilla da sormuştu, ciğerle alakası nedir diye hatta. Aynen size söylediği gibi, vücutları hastalıkla savaşmak için sürekli yeni hücre üretiyor, bağışıklıkları düşüyor ve artık bütün dünyanın da kabul ettiği üzere bağışıklık sisteminin gücü bağırsaklardan geçiyor. Özellikle de 6 aydan küçükken bronşit geçirdikleri için akciğer ve diğer organlarda kalıcı hasar oluşmaması için probiyotik , bağışıklık sistemi kalkanı vs kullanmaları gerekiyormuş. Onun dışında da rutinde olduğu gibi vitasanol acd3 ve purferro kullanıyoruz. Bütün kış boyunca da zespira kullanacağız. Zaten zespira tartışmasız reçeteymiş bizim durumumuzda ama belki siz de gerek olmayabilir ona canım.

İstanbul'da oturuyorum onerebilecegin cocuk alerji doktoru var mıdır? İnşallah geçer canım ya çok üzülüyorum
Araya girmiş gibi oldum ama okuldan bir veli söyledi, Prof Ahmet Akçay varmış; kızımı iyi denilen her doktora götürdüm, en son Ahmet Bey çare oldu dedi. Aklında olsun :)

Cnm bende istanbulda oturuyorum ben acibadem hastanesinde gunseli bozdogana goturdum biz memnun kaldik
Teşekkür ederim siz de mi benzer bir durum yaşamıştınız?

Araya girmiş gibi oldum ama okuldan bir veli söyledi, Prof Ahmet Akçay varmış; kızımı iyi denilen her doktora götürdüm, en son Ahmet Bey çare oldu dedi. Aklında olsun :)
Teşekkür ederim canım ben de araştırayım, çok illet bir hastalık bu belirli bir sebebi de yok, hep geçici çözümler söyleniyor

Benimkinin dokunma degilde yolma seklinde ensemde saç kalmadı oğlusum sağolsun

Malesef canım, ben İzmir deyim. Ama ben de internetten araştırarark buldum, sen de öyle yap yaşadığın semtten ya da yakınlarından mutlaka bulursun.Bebeğinde huzursuzluk yapıyor mu peki, bizim doktor gece uykuları falan düzenliyse sorun yoktur dedi.

Teşekkür ederim siz de mi benzer bir durum yaşamıştınız?

Teşekkür ederim canım ben de araştırayım, çok illet bir hastalık bu belirli bir sebebi de yok, hep geçici çözümler söyleniyor
Canım içerden çözüm bulamadıkça kremlerle falan yüzeysel geçiyor hatta geçmiyor, belki bir besin alerjisi falan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…