2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam nasıl gidiyor analar ben bu akşam uyutma işini eşim beye devrettim oda uyumuş neyseki bebede uyumuş

anladım canım,ya ben bizim dr a temiz içerik hususunda çok güvenmediğim için ogrenmek istedim,zespira bağışıklik güçlendirici galiba google amcaya bi sorayim:)),kaleidonu biz ilk antibiyotik kullandığımızda vermişti bize de.

Bizde bugün misafirlerimizi yolculadık kaldığımız yerden devam ediyoruz. Dün gece yarım saatten bir saat arayla uyanmaya hak kazandım nedense umarim bu gece iki saate cıkar. Gündüz uykularımız hala kuş uykusu. Bugün direttim uyanınca tekrar emzirdim gozlerine örtüsünu orttüm pışpışladım gezdirdim uyuttum. Ama huysuzlandı cok uykusunda 5 dakikada bir ciyakladı yanına gidince sakinleşti. Sonradan bir süre kucaģima aldım uykusunu alsın ve belkide uzun uyumaya alışır diye. Böyle böyle iki buçuk saat uyutmuşum. Sizce bir faydası olur mu yarın da boyle uyutmaya diretsem alışabilir mi? Yoksa zorlamamak mi lazım ne dersiniz tecrübeli anneler?

Kızlar sizinkiler de uyutacaginiz zaman totolarını yırtıyor mu ?Bu arada halay başı ben olayım.Tam uyuttum diyip besigine bıraktım üstteki ikiz kızların saklambaclariyla tekrar uyandık
Eveett resmen uyumamak için direniyor ama neden? Bilse ileride uyumaya fırsatı olmayacağını yataktan çıkmak istemez

Birde sandalyeye monte edilen bir aarat var bebeğin oturmadi için. Daha once kullanan var mı? Tavsiye alabilirmiyim lutfen

@deeploneliness benim oglumun yuzunde kulaklarinda ve kafasinda kizarikliklar ve kasintisi vardi zaten co beyaz bi bebek once atopik dermatit egzama dediler ama alerjik oldgnud surekli dile getiriyodu doktoru ama sadece dile getiriyodu baska hic bisey yapmiyosu en sonunda alerji uzmanina gittik teste yaptilar ama daha cok kucuk oldgu icin cikmadi bana diyet verdi ama gozlemledigim benim bebeginde sadece sut urunu degil baska seylerese alerjisi var

Hanımlar çok büyük bir derdim var

Gece gece çok sinirlendim gerçekten. Yan komşumuzun 1.5 yaşında oğlu var. Ve malesef ki yatak odalarımız bitişik.
Merti uyutuyorum yatağına bırakıyorum derin bi ohh çekiyorum.
Yan komşunun oğlu uyurken güçlük çekiyor sanırım . Sürekli ağlıyor çocuk. Ama annesi öyle nş bağırıyor ki "yeter artık uuyu diyorum uyuuu benim de uyumaya ihtiyacım var" vs. Bunları bağırıyor çocuk her ağladığında. Ve korkarım ki şiddette uyguluyor . Çocuğun ağlaması çok fena ya
Ve bu kadının her bağırmasına Mert uyanıyor. Zaten zoraki uyutuyorum. Dalması çok uzun sürüyor. Sinir oluyorum ya ne yapmamı önerirsiniz ?

anlayabilecek biriyse soyle dicem ama cocuguna siddet uygulayan biri seni dinler mi!!

anlayabilecek biriyse soyle dicem ama cocuguna siddet uygulayan biri seni dinler mi!!
Başka bi açıklaması olamaz yani . Bazı geceler çocuğuna bağırmasına biz uyanıyoruz . Bişi de demedik şimdiye kadar ama artık sabrım taştı bizde neler çekiyoruz uyutmak için . Benimki uyandıkça banada geliyorlar artık kapısını çalıcam bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…