Çok saol cnm :) bir nebze daha iyi bugün sanki bebişim :) Ayşe’de fazla sıkıntı kalmadı, kulağı biraz ağrıyordu, onun için de sakız çiğnesin dedi doktor günde 3 kez.. canına minnet tabi :)) uzun süreli griplerden sonra olabiliyormuş nadiren.. ciğerine inmediği için antibiyotik kullandırmamıştı çünkü doktor. katı gıdada 3. Günümüz, şimdilik sorunsuz gidiyor tabi ama çeşit arttıkça herşey olabilir :) aslında bir ay sonra başlayacaktı normalde, o yüzden biraz hazırlıksız yakalandım ama idare ettik bir şekilde :)) sen nasılsın??Canım selam, bir kaç gün giremedim. Daha iyi olmuşsunuzdur inşallah kızlar ve siz. Katı gıdaya geçmişsiniz bu arada, hayırlı olsun o da :)
Evet cnm, öyle oluyormuş genelde ama bu adam bir şekilde çözmüş. Yıllarca alerjiyle mücadele ettik demişti kadınTeşekkür ederim siz de mi benzer bir durum yaşamıştınız?
Teşekkür ederim canım ben de araştırayım, çok illet bir hastalık bu belirli bir sebebi de yok, hep geçici çözümler söyleniyor
Başka bi açıklaması olamaz yani . Bazı geceler çocuğuna bağırmasına biz uyanıyoruz . Bişi de demedik şimdiye kadar ama artık sabrım taştı bizde neler çekiyoruz uyutmak için . Benimki uyandıkça banada geliyorlar artık kapısını çalıcam bu gidişle
Zespira astımdan korumak içinmiş cnm. bronşların daralması sebebiyle akciğer hasar almasın diye. Kaleidon da bağışıklık güçlendirici probiyotik. Hem bağırsaklar hem de akciğer ve diğer organlar için.. Şu an en büyük korkum astım benim deanladım canım,ya ben bizim dr a temiz içerik hususunda çok güvenmediğim için ogrenmek istedim,zespira bağışıklik güçlendirici galiba google amcaya bi sorayim:)),kaleidonu biz ilk antibiyotik kullandığımızda vermişti bize de.
Aslında sirret biri gibide değil ama çocuğa karşı öyle demekki. Kocası var o genelde karısını sakinleştirmeye çalışırken duyuyorum.ev alma komsu al derler ya cok dogru valla. kocasi yok mu,yani cocuguma siddet uygulanmasina ses cikarmiyor mu?
şirret biriyse bulasma canim.
Dört bitince uyku eğitimine başlayacak olanlar vardı,, ufak ufak paylaşırlar tecrübelerini yakında heralde ama ben kendi fikrimi yazayım :) doymadığına eminsen gece kesintisiz uyumasını beklememelisin bence cnm; kesintisiz uyumayacaksa da uyku eğitimi anlamını yitirmiş sayılıyor sanki.. az daha sabır :))doymayan bebege uyku egitimi verilir mi?
bunu basaran bana yardim edebilir mi?
cok dua ederim
Aslında sirret biri gibide değil ama çocuğa karşı öyle demekki. Kocası var o genelde karısını sakinleştirmeye çalışırken duyuyorum.
Dört bitince uyku eğitimine başlayacak olanlar vardı,, ufak ufak paylaşırlar tecrübelerini yakında heralde ama ben kendi fikrimi yazayım :) doymadığına eminsen gece kesintisiz uyumasını beklememelisin bence cnm; kesintisiz uyumayacaksa da uyku eğitimi anlamını yitirmiş sayılıyor sanki.. az daha sabır :))
Canım ben izne ayrılınca bebeğime uyku eğitimine başlayacağım 5 ayını doldurmuş olacak Beren . Birincisi akşam 11 ve gece 4 gibi uyanmasa dahi emzircem bu kadar sürelerde şuanda acıkmıyor olması lazım zaten bebeklerimizin ve ben gece beslenmesini kesmek için erken olduğunu düşünüyorum. İkincisi de uyku eğitiminin amacı yatırdım sabaha kadar uyusun değildir zaten bu aylarda bebeklerin kendi kendine uykuya geçebilmesini sağlamaktır .bunu yapamadıkları için şuanda en ufak bir uyanmada ağlıyorlar biz de meme veriyoruz oysa onlarında derin ve hafif uyku döngüleri var hafif uykudan uyandığında kendi kendine tekrar uykuya dalabilmesi önemli olan bunu başarınca da uyku süreleri kendiliğinden uzamış olacak.su red bi bitseydi,kuzum iyice emip doysaydi
Günaydın berbat bir geceden ama doğa uyumadığı için değil migren belası yüzündennasıl bir ağrı çektim anlatamam en sonunda gecenin üçünde acile attık kendimizi iki çocukla Allahtan eşim evdeydi yoksa napardım bilmiyorum doktor ağrının geçmesini istiyorsan iğne ve serum dedi ama 5 saat emzirmek yok mecbur kabul ettim 5 saat dolmak üzere birazdan sağıp dökücem hepsini doğa uyanırsa mama vericem bir kerelik uyursa sorun yok ama anladımki süt bulundurmak gerekiyormuş buzlukta dünyanın bin bir türlü hali var
Aaa valla ben soyup soyup yiyordumYer elması çok gaz yapıyor diye duymuştum ben uzak duruyordum, Aslı var mı acaba bu duyumumun
İnsallah bizimkide duzelirBizimki düzeldi canım
Uyku eğitimine henüz başlayamadım, geçen salı başlıyordum, hatta her şey hazırdı, uyku ve emme saatlerini yazmış uyku rutinlerini oturtmuştum ama Defne rahatsızlandı ve huysuzlandı ben de tabi ki vicdansız bir anne olmadığım için hasta çocuğuma uyku eğitimine başlamadım. Ama bir sonraki atak gelmeden başlamayı düşünüyorum. Çünkü onun kendi kendine emmeden uyuması sağlığı için de düzenli uykuları sayesinde gelişimi için de gerekli.doymayan bebege uyku egitimi verilir mi?
bunu basaran bana yardim edebilir mi?
cok dua ederim
GünaydınGunaydin hayırlı cumalar herkese
Aynisindan kaynimda var demek isterdim ama malesef bizde de var bizimki şiddet uygulanıyor ama karı koca çok afedersin böğüruyorlar resmen ben duvara vuruyorum başka türlüsünden anlamazlar zaten bitişik yatak odaları da çok kötü bir şeyHanımlar çok büyük bir derdim var
Gece gece çok sinirlendim gerçekten. Yan komşumuzun 1.5 yaşında oğlu var. Ve malesef ki yatak odalarımız bitişik.
Merti uyutuyorum yatağına bırakıyorum derin bi ohh çekiyorum.
Yan komşunun oğlu uyurken güçlük çekiyor sanırım . Sürekli ağlıyor çocuk. Ama annesi öyle nş bağırıyor ki "yeter artık uuyu diyorum uyuuu benim de uyumaya ihtiyacım var" vs. Bunları bağırıyor çocuk her ağladığında. Ve korkarım ki şiddette uyguluyor . Çocuğun ağlaması çok fena ya
Ve bu kadının her bağırmasına Mert uyanıyor. Zaten zoraki uyutuyorum. Dalması çok uzun sürüyor. Sinir oluyorum ya ne yapmamı önerirsiniz ?
Deme deme şimdiden fenayiz o zaman ben birde sünnet falan düşünüyorumGünaydın kızlar.. Biz sanki en zor ve yorucu dönemimizi geçiriyoruz ne uyku kaldı ne bişey.. Bu 23.hafta civarı başlayan atak çok fenaymış bizi bitirdi resmenbu arada BeyazBulut çok geçmiş olsun çok kötü bir ağrı o ya
Gece uykularimiz onceki zamanlara gore duzenli, zaten onun keyfi yerinde ben çok dert ediyorum yuzune filan sıçramış, burdaki arkadaşlar bir kac isim verdiler sağolsun, mutlaka alerji testi yaptiracagim, sag ol canımMalesef canım, ben İzmir deyim. Ama ben de internetten araştırarark buldum, sen de öyle yap yaşadığın semtten ya da yakınlarından mutlaka bulursun.Bebeğinde huzursuzluk yapıyor mu peki, bizim doktor gece uykuları falan düzenliyse sorun yoktur dedi.
Aynen hatta kremler daha kötü etti diyebilirim 3 haftadır dr a goturmemistim kendimce çözümler bulmaya çalışıyordum, artmadı o donem ne zaman dr a götürdük krem kullandik tüm vücudu sardı, Allah iyi drlarla karşılaştırsın..Canım içerden çözüm bulamadıkça kremlerle falan yüzeysel geçiyor hatta geçmiyor, belki bir besin alerjisi falan olabilir.
Atopik egzama canım,canim kacirdim sanirim. hangi hastaliktan bahsediyosunuz?
Size de geçmiş olsun anladığım kadarıyla bebeklerde sık görülen bir durum, yanino diyete göre hicbir sey yemeden yasamam gerek sadece süt ürünleri olsa iyi, sizin bebis ne kadarlık, kac aylikken çıkarmış ki bu alerji acaba? Çünkü bende aleji uzmanına götüreceğim..@deeploneliness benim oglumun yuzunde kulaklarinda ve kafasinda kizarikliklar ve kasintisi vardi zaten co beyaz bi bebek once atopik dermatit egzama dediler ama alerjik oldgnud surekli dile getiriyodu doktoru ama sadece dile getiriyodu baska hic bisey yapmiyosu en sonunda alerji uzmanina gittik teste yaptilar ama daha cok kucuk oldgu icin cikmadi bana diyet verdi ama gozlemledigim benim bebeginde sadece sut urunu degil baska seylerese alerjisi var
Evet inceledim Ahmet Beyin sayfasına sadce alerji üzerine daha detaylı çalışıyorlar.. Sağolasın canım..Çok saol cnm :) bir nebze daha iyi bugün sanki bebişim :) Ayşe’de fazla sıkıntı kalmadı, kulağı biraz ağrıyordu, onun için de sakız çiğnesin dedi doktor günde 3 kez.. canına minnet tabi :)) uzun süreli griplerden sonra olabiliyormuş nadiren.. ciğerine inmediği için antibiyotik kullandırmamıştı çünkü doktor. katı gıdada 3. Günümüz, şimdilik sorunsuz gidiyor tabi ama çeşit arttıkça herşey olabilir :) aslında bir ay sonra başlayacaktı normalde, o yüzden biraz hazırlıksız yakalandım ama idare ettik bir şekilde :)) sen nasılsın??
Evet cnm, öyle oluyormuş genelde ama bu adam bir şekilde çözmüş. Yıllarca alerjiyle mücadele ettik demişti kadın
Canim bizim dönmeyi öğrenmesiyle tekrar geri dönmeyi öğrenmesi arası çok kisaydi. Yani çok yakında yüz üstünden tekrar geri dönmeyi öğrenecek merak etme sen alıştırma falan yaptırabilirsin:) yalnız gece uykusunda nasıl dönüyor onu anlamadım cnm Kerem hiç dönmez uykudaBebesi dönen analar bi diyin bana ne olacak halimizdün gece 15 20 dk da bir uyandı döndüğü için bizimki yüz üstü durmayı hiç sevmez dondukce uyandı en son yanıma aldım da o dönmeden emzirdim geri çevirdim falan birde gündüz de her döndüğünde geri cevirmemizi istiyor yüz üstünden tekrar donemedigi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?