2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

günaydın anneler. sırtüstünden yüzüstüne dönmesi için nasıl egzersizler yaptırıyorsunuz. bir de artık bebekleri kollarından tutup yere bastırma egzersizleri yapıyor musunuz. benim oğlum yüzüstünden sırt üstü dönüyor ama daha sırtüstünden yüzüstü dönemiyor.

Canim dediğin gibi bol alıştırma yapayım o zaman Kerem de gece çok deli uyur üstünden battaniyeyi falan hep atar dikkat dağıtan bir şey yoksa devam eder uykuya şimdi nasıl yapıyor bilmiyorum her agladiginda yüz üstü buluyorum gözünden uyku akıyor belli uykusu o yüzden bölünmüş inan bende anlamadim

Günaydın sevgili anneler. Biz saat 9 gibi 4.ay aşılarımızı olduk geldik. Şuan ateşine baktım 37.1 biraz yüksek gibi geldi bana daha yükselir mi acaba erken erken önlemimi alsam mı? İlaç en son düşündüğüm şey de şuan ılık duş aldırsam mı ki bilemedim Birde bu ay 550 gr almış ama boyu 9 cm uzamış. Boy uzaması da anne sütünün yeterli olduğunun bi göstergesiydi değil mi

Ya aynen kadının sesine benim oğlum uyanıyor düşün yani sinir bozucu ya zor uyutuyorum bide onlar uyandırınca deliriyorum

Gündüz bizde aynıyız ama geçen haftadan daha uzun süre yüz üstü durabiliyor artık ama gece hiç dönmedi henüz nasıl dönüyor uyurken gerçekten :)

Ateşi çok yüksek değil yükselirse verirsin kilo olarak yeterli kiloyu almış boyuda güzel uzamış biz bu ay hiç kilo almadık ama boy uzadığı için kilosuda iyi olduğu için sorun değil dedi doktor

Yastık koysan yanına uyurken faydası olurmu acaba

Gündüz bizde aynıyız ama geçen haftadan daha uzun süre yüz üstü durabiliyor artık ama gece hiç dönmedi henüz nasıl dönüyor uyurken gerçekten :)
Sanirim uyku geçişlerinde yapıyor anlamadım bende gece de yanindaydim birazcık kiprasinca hemen dönmeye çalışıyor normalde o kiprasmalarda ayaklarını atıp hareket edip devam ediyordu ama şimdi devam etmiyor dönüyor ve ağlayarak uyaniyor

Ateşi çok yüksek değil yükselirse verirsin kilo olarak yeterli kiloyu almış boyuda güzel uzamış biz bu ay hiç kilo almadık ama boy uzadığı için kilosuda iyi olduğu için sorun değil dedi doktor
Teşekkür ederim. Ateş düşürücü vermeyi düşünmüyorum da yükselirse neler yapabilirim başka acaba

Kapisina " cok yakinda sosyal hizmetleri aricam bir dost" diye not birak. Allah in cezasi kadin.yavru ne yapsin uyuyamiyorsa uyuyamiyor.o ister mi kivranmak.bir de ustune bagir siddet uygula gunah vebal boynuna..

Onu da düşündüm bu sefer de korktum ya ağzı kapanirsa falan diye ama bu gece 2 kat yastık koyacağım sanırım :)
Dönme yastığı denedin mi? Sırtını komple kapladığı için dönemiyor, önü göğsüne kadar geldiği için ağzını kapatma ihtimali olmuyor

Maşallah boyu çok güzel uzamis kilosu da zaten gayet yeterli 4 6 ay aradı 400 600 normal sayılıyor .4.ay bizde çok az ateş ama çok huzursuzluk yaptı inşallah sorunsuz atlatirsiniz

su red bi bitseydi,kuzum iyice emip doysaydi
İnşallah en kısa sürede geçer canım red dönemi. Şu son 1 ayı keşke geriye sarabilsem de uyku eğitimini vermiş olsam diye kafamı çok vuruyorum ben. 1 aydır vicdansızlık etmeyeyim çocuğum zaten gece sabaha kadar uyuyor dedim dedim, emzirerek uyuttum sonra ne oldu? Meme bağımlısı oldu 4 bittikten sonra. Uykuya dalmakta zorlanmaya, uyuduktan sonra @purpleworld ün dediği hafif (rem) uyku safhalarında ağzındaki memenin nereye gittiğini anlamaya çalıştı, ağlayarak uyanmaya başladı, memesiz asla uyumuyor. Alışkanlık edindi memenin tadına vardı, uykuya geçiş nesnesi yaptı. Sonuç, Ailecek 10 dk'lık uykular uyuyoruz. 1'den önce uyuyamıyoruz. Emerek uyuduğu için tıka basa bir mide rahatsız ediyor çocuğumu ve uyanıyor, kusuyor, tekrar uykuya geçmek için meme istiyor. Bunların hepsi benim suçum. Ben alıştırdım memeye. Kendi başına uyumayı bilmiyor ve bunu öğretmek benim görevim yine. Dün gece saat 2 ye kadar 10 dk'da bir uyandık. 2'de yatağına 2 kez ağız dolusu kustu. Yatak berbat oldu. Beni (memeyi) aynı oda dışına bile göndermediği için, çığlık çığlığa ağladığı için yatağı temizleyemedim. Park yatağa aldım bizim odadaki. 'O da ne? Memeyle aynı odadayım demek! O halde sabaha kadar emmeliyim' diye ağzından her meme çıktığında uyandı. Vermedim şenlendi evim. Şimdi bu çocuk ağlamasın diye uyku eğitimi vermeyeyim. Yanımda yatırayım. Olur mu? olmaz. Yanımda bile uyumuyor meme istiyor. Bu kadar tok olunca uyuyamıyor. 1 aydır istisnasız her gün saatlerce ağlıyor. Ben vicdansız olmadığım için uyku eğitimi vermedim ama.

Bu aylarda red oluyor biliyorsun. Konuşmuşuzdur illa ki ama ten teması yapıyor musunuz? Zorlamadan oynayarak ten teması sağlayarak memeye dönen çok bebeğin annesini gördüm okudum bir kısmıyla yazıştım. Alışkanlığa dönüşmediği ve red olmadığı sürece bebeklerimiz doyuyor aslında. 11 gibi uyurdu ipek. Red döneminde bile emdiği memeyi verirdim doyar ve bırakırdı sabaha kadar uyku sonra. Bu günlere geri dönmek için 1 Ocak 2018 tarihini bekliyorum. Uyku eğitimi detaylarımı da başarıya ulaşana kadar paylaşmayı düşünmüyorum. Sanırım S sakyuz profesyonel yardım almıştı. İkinci bebeğine de verecekti uyku eğitimi. Eğer isterse sana benden daha doğru yardımcı olur diye düşünüyorum.

Boyu da kilosu da güzel masallah artık hareketlendiler ilk zamanki gibi kilo alımı beklememek gerek

Gunaydin canim.benim oglumla ayni dogum tarihi yavrunun.biz de dun olduk asimizi.gece 3 gibi biraz yukseldi.cok huzursuz oldu.3ml calpol verdik.doktorumuz ve hemsireler bu ay biraz reasksiyon gosterebilecegini soylemisti.masallah boyuna kilosuna.9 cm baya ciddi bir rakam:) biz 2.5cm uzamisiz 66 cm olduk kilomuzu da iyi almisiz allahim hepsini korusun

Kapisina " cok yakinda sosyal hizmetleri aricam bir dost" diye not birak. Allah in cezasi kadin.yavru ne yapsin uyuyamiyorsa uyuyamiyor.o ister mi kivranmak.bir de ustune bagir siddet uygula gunah vebal boynuna..
Aynen bide anlam veremediğim ağlayan çocuğa bağırıp iyice ağlatan anne. Hayır zaten ağlıyor sen bağırınca susacak mı ki iyicr ağlıyor bağırdıkça.

Canım geç kalmış değilsin, 4_6 ay arası uyku eğitimi için bence en ideal zaman, biz de saat başı uyanınca karar verdik uyku egitimine ve su an sonuç alıyoruz çok şükür gündüz uykuları duzene girdi gece artık daha az sıklıkta uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…