2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Teşekkür ederim. Ateş düşürücü vermeyi düşünmüyorum da yükselirse neler yapabilirim başka acaba
Ilık duş, ıslak bezle kompres ve üstünü soymak baktın düşmüyor ateş düşürücü şart evet hemen ateş düşürücü verilmesine bende karşıyım ama bir dereceden sonrasıda tehlike

Önceden uyanınca babası uyutabiliyordu ama şimdi kesinlikle uyutamiyor ağlıyor ve memeyi alıncaya kadar susmuyor çok fazla uyandığı için de karnı sürekli gurul gurul Yenidoğan dönemindeki kisirdongu ye geri döndük resmen

Yok yoook, kaçarı yok zaten. Yılbaşı planları elimi bağlıyor. Yoksa başlamıştım bile çoktan. 1 Ocak itibariye başlıyorum başka bir sıkıntı çıkmazsa. İpek de hasta biraz, iyileşmiş olur o güne kadar inşallah.

Aynen ya karnı gurul gurul kusup kusup tekrar istiyor. Tek farkla, dün gece rüya olmadığını sonradan anladığım ağlama sesine gözümü bile açamayınca eşim kalktı ve uyuttu. Kıpırdayamadım bile yerimden. Tabi 15 dk sonra uyandı ama olsun. Babası uyutabilmiş oldu. Meme olmadığı için çabuk kesti umudunu.

İnşallah canım zaten onların iyiliği için yapıyoruz, ağladığında böyle düşünürsen daha kolay başa cikabilirsin, kesintisiz uyku onların da gelisimi icin onemli,

Bizim bi komşu var anlatıyorum o da diyor o artık öyle gider diye cidden kaç atak geçti ama değişen bir şey yok hala ayni geçmiş olsun yavruna

İnşallah canım zaten onların iyiliği için yapıyoruz, ağladığında böyle düşünürsen daha kolay başa cikabilirsin, kesintisiz uyku onların da gelisimi icin onemli,
Kesinlikle katılıyorum. Ben zaten ağlamasına karşı direnç kazandım, verseydim eğitimi çoktan bitmişti bu ağlamalar. İnşallah ben de başarıya ulaşabilirim.

Sırtüstü yatarken sol bacağını kivirip sağ bacağını düz tutup sağa donduruyorum ya da tam tersi. Ben bu egzersizi yapıp biraz yüzüstü bıraktım hep ağlayana kadar ve kızım ilk olarak yüzüstünden döndü. Halbuki ben sırtüstünden dönsün diye egzersiz yaptırıyordum. Yüzüstü durmayi sevmediği için çabuk öğrendi.

Link ayaklarına Limonlu suya batırılmış çorap giydirebilirsin. Buradan okuyabilirsin biraz degisigini. Çok geçmiş olsun, inşallah sıkıntı olmadan atlatırsınız.
Bir de maşallah ne kadar uzamış, nazar değmesin Kaç oldu boyu?

Geçmiş olsun nesi var?

Ilık duş, ıslak bezle kompres ve üstünü soymak baktın düşmüyor ateş düşürücü şart evet hemen ateş düşürücü verilmesine bende karşıyım ama bir dereceden sonrasıda tehlike
Tabiki hiç bir alternatif yöntem işe yaramayınca vermek zorunlu hale geliyor

Teşekkür ederiz 69 cm olmuş

Maşallah ona uzun boylu olucak sanırım.
Annemle küçükken çok dalga geçermişim. Dayımlar çok uzun onlara göre kısa olduğu için ne kadar kısasın deyip dururmuşum. Benim boyum annemi geçmedi ama kızım bayağı uzun olacak sanırım. Annemde benimle dalga geçip durdun olacağı buydu diyo şimdi o benimle dalga geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…