2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Rica ederim cnm, bir an önce geçer inşallah

Kaç cm doğmuştu şu an kaç cm. Tabi ki göstergesi canini sıkma büyüme nöbetleşe devam eder bir alanda aşırı artış varsa diğer alanda durağanlık veya az artış normal.

Uyku arkadaşını sadece yatarken veriyoruz değil mi yani onun dışında çıkartmamamız gerekiyordu heralde. S sakyuz siz uyku eğitiminde uyku arkadaşı edinmişmiyiniz?

Bende 37.5 karı görürsek gece yatmadan önce versem mi diye düşündüm ama tabi böyle devam ederse ılık bi duş aldırıp yatırırım herhalde. Bizim tarafta havale geçirme çok oluyo bende sahil 38.5 lar görmeyiz biz hemen havale geçiririz. Şimdi kızımı bilmediğimden korkum. Amin inşallah Rabbim evlatlarımızı korusun

Cnm bize doktorumuz atesi 38olunca ya da ates 38 ölculmese bile cok huzursuz olursa verin dedi.gunduz birsey yoktu yatmaya hazirlarken huzursuz oldu ama hemen vermedim.saat 22.30 dan gece 3.00 akadar ölctum yrm saatte bir.ustune bayagi bir incelttim usutmekten de korktum.. uyudu aglayarak uyandi hep huzursuzdu.en son 37.8 gorunce gidisat belli dedim cunku hic geri gitmedi verdik calpolu.2.ay asilarinda hicbisey olmamisti neredeyse huzursuzluk bile olmadi.sunnet oldugunda dahi dunki gibi huzursuz olmamisti.surundurmenin anlami yok artik verilmesi gerekiyor dedik verdik.dogru zamani en iyi sen ayarlarsin ic gudulerine de guven

Aynen 2.ay aşılarını bizde çok iyi atlatmıştık ama bakalım inşallah bunu da bu kadarla atlatırız canım çok teşekkür ederim

Sağol greçın teyzesi, üşütmüş olduğunu düşünüyorum, burnu akıyor hapşırıyor. Gece kustu işte

Sağol greçın teyzesi, üşütmüş olduğunu düşünüyorum, burnu akıyor hapşırıyor. Gece kustu işte
Oyy geçmiş olsun cnm ya kıyamam kuzuya.. Bizim de geceler çok zor geçiyor 2-3 gündür. Bu arada uyku eğitimi ile ilgili yazdıklarına yürekten katılıyorum. Resmen yavrularımız bir şey öğrenmek için ağlayan öğrenci bizler de onlar ağladığı için öğretmeyen öğretmen gibiyiz. Eğitime başladığın zaman sonuca ulaşmadan paylasmicam demişsin ama keşke her aşamayı paylaşsan. Bana ve bir cok kisiye cesaret verirsin

Mutella geçmis olsun bu ara bizde benzer donemdeyiz cok sık memede uyur oldu önünu alsam iyi olur ama reddettigi icinde uyku arası istediginde kıyamam gibi ac da kalmamalı. Umarım eğitimide aglamasız verirsin biz hala uykuya kadar gelip kapısindan dönüyoruz

nisan1990 umarim bu kadarla atlatırsınız masallah biz 66cm ile kıyafetlere siğamiyoruz siz bu ay komple gardropu degistirdiniz herhalde

Teşekkür ederiz valla iyi ki hep büyük almışım kıyafetleri diyorum heleki şu 1 ayda inanılmaz gardırop değiştiriyoruz. Bi yandan da ağlıyorum küçülenleri ayırdıkça. Benim minik meleğim büyüyo diye

Aynen bide anlam veremediğim ağlayan çocuğa bağırıp iyice ağlatan anne. Hayır zaten ağlıyor sen bağırınca susacak mı ki iyicr ağlıyor bağırdıkça.
Ya uzun zamandır ilk kez atlayarak okuyorm bebekler büyüdükçe boş vakit azalıyor. Mesajına denk geldim çok üzüldüm. Allah isteyen herkese versin evlat diye dua ediyordum. Evladım olduktan sonra Allah kıymetini bilene versin diye dua ediyorum. Mutlaka yazanlar olmuştur ama bence kendisine de rahatsz oldğnu kibarca söyle duvarlar çok ince her konuşulan geliyor bizim de geliyodur muhakkak dersen en azndan belki utanıp dikkat eder. Aklıma başka şey gelmedi maaleaef

Bi yerde okumuştum çok uyanan bebekler için nerde olduğunu anımsayamadım. Anne hep alınca aklına meme geliyor susması zor olabilir babadan da destek alınmalı diye. Derdine de bağlı çocğn tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…