2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
yalniz degilmisiz supurge ve pispis sesinden tut uyutma sekli ve meme icin uyanma sıklıgına varana kadar yenidogan

gecmis olsun ipek kiza. biz de yarin doktora gidecegiz. ordan cikacak sonuca gore cumartesi aksami insallah basliyoruz
Teşekkür ederiz teyzesi :) İnşallah bu ulvi görevde muvaffak olursun

Kızlar sütüm azaldı solgar kullanmaya başladım başka bir tavsiyesi olan varmı doğduğundan beri her istediğinde emzirdim bol bol emziriyorum zaten stresli değilim hayat güzel :) ama bu ara migren ağrıları çekiyorum oyüzden olabilir diyorum

Bi günümüz bi günümüzü tutmuyor.
Dün 45 dk uyuyup uyanan çocuk.bugün uyanmak bilmiyor.hastamı diye düşünmeye başladım.uyanınca keyfi yerinde ama bugün uyanık kaldığı süre taş çatlasın 1.5 2 saattir.
Dün gece 1 de uyudu. 11 de uyandı.rekoru kırdık sanırım.
Öğlen 12 de uyudu.1 de uyandı.2 buçuk
gibi uyudu.6 da kendim uyandırdım çok uyudu diye.
7 7.5 gibi uyuttum hala uyuyor.

Gece uyuyabilicekmi acaba? Ne yapsam uyandırsammı?

Bütün gün sadece 2 saat uyanık kaldı

Su içmeyi ihmal ediyor musun acep. Etmiyosaaan
Azaldığına nasıl karar verdin zırt pırt memeyi verince sanki benimde az gibi geliyor ama 3 saatten fazla emmeyince semsert oluyor çoğu zaman. He normalde pek inanmamsüt yapan bir şey olduğuna ama sanki irmik helvası iyi geldi fışkırdı bugün mübarek dün gece yemiştim. Bi yap ye bakalım inşallah bol bol gelsin.

Buralar ıssızlaştı artık
Evet, pek kimse uğramıyor. Çok kimse yazmayınca bakmak da istemez oluyor insan. Kendin çal kendin söyle...

Tam siteye gireceğim pat içeriden bir ağlama sesi ve kesinlikle memeeeeeeeeee diye bağıran bir Bebe Bugün rotanin ikincisini olduk ilki bize çok yaramadı inşallah bu sefer bir sıkıntı olmaz Defne kız ne yapiyot
İnşallah rahat geçer bu seferki aşı. Geçmiş olsun
Defne kız uykuya meydan okuyor. Aldığım bir duyuma göre uykuya direnme challenge'ı yapıyormuş aynı dönem doğan arkadaşlarıyla Youtube'a yüklemek için, fenomen mi olacakmış ne! Yani bunca direnmenin başka açıklaması olmaması lazım
Hafta başında eğitime başlayacaktım, uyku saatinden birkaç saat önce hasta etti galiba kendini sırf yarışmadan geri kalmamak için. Neyse ki şimdi iyi. Sizde durumlar ne?

@Mutella ile ayni sorunu yaşıyoruz sık sık uyanıyor ve meme olmadan uyumuyor gündüz de sürekli yanındayım biraz daha fazla uyusun diye ben devam ettiriyorum uykusunu velhasil feci durumdayız

Ben uyku eğitimi yapmadım hatta şu an okumaya üşeniyorum onu.. ama çok şükür artık kendi uyuyor ve her yerde her koşulda uyuyor. Ağlayarak uyuttuğum günlerdeki hatalarıma bakıyorum uyutmaya zorluyormuşum. Yorulup gözlerini kaşımaya başlamadan uyutmaya çabalamıyorum. Bazen uykusuzluktan da ağlıyor tabi ama o zaman azıcık pış pış yapıp hafif sarsıntı ve beyaz gürültü ile dalıyor bu kadarı da mı yok uyku eğitiminde gece emmek için kalkmasında bi sıkıntı görmüyorum acıkıyor ki uyanıyor emip geri uyuduktan sonra uyanmasında sakınca var mı :)

Bozaaaaaaaaa:) eğer bulabilirsen sanki iyi geldi birde galaktago

Saçları çok dökülen kızlar (ben de dahil) kayinvalidem diyor ki bebek annesini tanımaya başlayınca saçlar dokulurmus haklılık payı var sanki
Canm hamilelik boyunca ostrojen hormonu yukseldigi icin saclar normal dokulme seyri yerine (gunluk yaklasik 100 tel) sadece buyume evresini yasarmis. Bu sebeple de dogumdan sonraki ilk 2-6 ay arasi vu dokukmeyi toplu olarak yasiyomus saclar malesef benimde cok dokuluyor bir iki aydir sabirla 6 ay bitsin diye bekliyorum bakalim tabi kayinvaliden de eskilerin yorumunu katmis buyuklerimiz haklidir

Masallah :) biz de hic duzen yok bu ara geceleri saat basi uyaniyoruz sanirim dis huzursuzlugu da var yok oyle saatlerce uymak hep nobette hep ayakta eyvah annem uyudu diye uyaniyo bizim minnos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…