2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Geçmiş olsun. Zencefil, nane, elma, karabiber ve ıhlamurla çay yap kendine, bal ve limonla iç sıcak sıcak. İnşallah çocuklarına bulaşmaz.

Alışveriş listenide bi ara paylaşırsın

E bebekte fırsat bu fırsatta fena indirimler oluyor ama hep tükendi yazıyor ne zaman oluyor bunlar ya gece mi

Kizlar elif ece 4 ay 6 gunluk oldu. Doktorumuz kilosu ve gelisimi iyi diye ek besine baslayin dedi
gunluk 1 cay kasigi elma suyuyla baslatti. Sizce erken degil mi fikirlerinizi almak istedim siz ne zaman basladiniz bir de ek gıda icin elma suyu iyi bir başlangıç mi acaba kafamda deli sorular

Genelde yoğurt deniyor ama. Kilosu ve gelişimi iyi olanlar daha geç başlatılmaz mı ? Biz 5 aylık olacağız 2 gün sonra. 6. Ayda başlıcam hatta belki 6. Ay sonunda bilmiyorum :) bence erken

Şükür bizim de huzursuzluk diştenmiş :) Damla verirken bir baktım çay kaşığından tık tık ses geliyor dişin ucu geldi :)
Hayirli olsun biz de cok.huzursuzuz bu aralar sac cekmeler kasimalar salyalar eller surekli agizda zaten. Artik çıksın diyorum ama bi taraftan da cok kucuk daha

Selam kızlar nasılsınız?
Arada okumaya çalışıyorum çok yazamasam da.
İlk yardım konusunu öğrenmek şart. Özellikle ek gıdaya geçiş dönemi yaklaşmışken. Allah korusun tabi ama bilmek faydalı olacaktır.
Dişler de yavaş yavaş çıkmaya başlamış. Asrın da dişlerini sıkıyor sürekli, kemirme huyu arttır, sesi kısıldı. Doktor diş yüzünden olabileceğini söyledi. Henüz görüntülerde bir şey Yok ama bekliyorum bakalım. 5,5 aylık oldu sonuçta. Yakındır diye düşünüyorum.
Ek gıda konusunda henüz çok araştırma yapmadım ama üç gün kuralını ben de uygulamayı düşünüyorum. BLW de kararlıyım. Umarım bütün bebeler güzelce yemeye alışır ve anne sütünü de bol bol içmeye devam eder.

Kızlar eğer gerçekten Ailenizde huzur istiyorsanız ve çocuklarınızı en başta inandığınız değerler doğrultusunda yetiştirmek isteyen herkese tavsiyem bebeğim olduktan sonra keşfettim. Her dediği aile ve çocuk yetiştirmek üzerine. Bebeğimle oynayıp gezerken açıyorum bir yanda kuşağım orda dinliyorum hayatımı aydınlatıyor :) tabi Müslüman olanlara tavsiyem bu. Başka dinden olan veya ateist olan varsa onların huzur yöntemleri Farklı olabilir bilemem :) bu yolladığımda direk anne sütü ile giriyor konuya hoşunuza gidecek .

Bi veriyorum bi vazgeçiyorum ya. Vegaferon var bende. Paraben varmış içinde vermedim. Demirsiz kalması daha büyük sıkıntıymış verdim. Hala araftayım
Ben de oyle bi de sevmiyor cikariyor yine bir suredir aksatiyorum bi duzenli kullanamadik d vitaminini de bunu da :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…