2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizde de oturmaya başlayınca biter demişti gerçekten de doğruymuş azaldı baya eskiden günde 2-3 kez kusardı çok şükür azaldı. İnşAllah sizinki de biter
Bizim ki oturmayı çok seviyo zaten bayağı oldu oturmaya başlayalı babamız da pek meraklıydı oturtmaya hâlâ aynı kusmasi

Eylül annelerinden Kaan bebeği okudum.Dağıldım resmen. Minicik yavru, annesinin koynunda uyuması gerekirken neler çekiyor. İnşallah biran önce kurtulsun evine dönsün.

Eylül annelerinden Kaan bebeği okudum.Dağıldım resmen. Minicik yavru, annesinin koynunda uyuması gerekirken neler çekiyor. İnşallah biran önce kurtulsun evine dönsün.
Sayfaya baktım baya geride kalmış galiba ne olduğunu anlayamadım. inş kurtulsun ama hiçbir bebek hasta olmasın.

Hamileliğimden tanırım bende kendisini.
Hamileyken konulmuştu teşhis.doğunca ameliyat oldu.tam düzeldi herşey yoluna girdi derken rahatsızlanmış.
Çok üzüldüm.Rabbimden ümit kesilmez.inşaallah sağlığına kavuşur.

Ne teşhisi konulmuştu canım? Okuyamadım sa geçmişi

Ne teşhisi konulmuştu canım? Okuyamadım sa geçmişi

Teşhisi tam hatırlıyamıyorum ama doğar doğmaz ameliyata alınması gerekiyordu.
Açık kalp ameliyatı oldu.bi süre kendi kendine nefes alamadığı için makinaya bağlı nefes aldı.sonra makinadan kurtuldu herşey normale dönmüştü ki dün rahatsızlanmış.kusmuş morarmış.acilen hastaneye kaldırmışlar.
Kalbi durmuş geri döndürmüşler.kustuğu için ciğerlerine kaçmış kusmuğu.
Ve idrar enfeksiyonu varmış.
Kalbi çok büyümüş.şuan anjiyo yapılıyormuş.

Hayirli olsun ben baslamadim 7.5 ayi bekliyorum o zaman duzeltilmis tam 6 aylik olacak. Drumuz 2 aydir basla diyor ama bence cocugum henuz hazir degil gercek anlamda 6. Ayi doldurdugunda hazir olacagini dusunuyorum. Blw usulu beslenmesi taraftari oldugum icin pure vermeyecegim.

Kaç aylık sizin? Benim 5 aylık olacak, daha başlamadık. 6 aya girince mi başlasam 6 ay bitince mi ? Bi doktor bitince demişti kilosu böyle devam ederse ama bakalım bi dahaki kontrollerde durum ne olacak.
Tam 180 gunu doldurdugunda en ideali eger 40. Haftada dogdu ise 38 fln ise 15 gun daha eklemeni tavsiye ederim

Linke dikkat etmemişim canım şimdi gördüm :)
Donanımlı iyi bi yere benziyor.fiyatları nasıl dışarıya göre?
Sadece bebek için değil kendimiz içinde alırız seversek.
Bazı şeylerde daha ekonomik bazıları daha pahalı. Ama sanırım genel olarak bir tık yüksek fiyatları ürünleri kaliteli olduğu için.

Keçi yoğurduylamı başlamak gerekiyor?
Nerden buluyosunuz keçi sütünü?
İstanbulda bulmak zordur.marketlerde var ama doğalını bulmaz çok zor.
Hayir inek sutuyle yogurt yapabilirsin tabi cok alerjik bir bdbegin yoksa... normalde inek sutu 2 yasa kadar yasak ama sut yogurda donusunce ayni etki olmuyor. Yani inek sutu yasak ama inek sutunden yapilmis yogurt yasak degil

Aaa ne olmus duymadim

Hayir inek sutuyle yogurt yapabilirsin tabi cok alerjik bir bdbegin yoksa... normalde inek sutu 2 yasa kadar yasak ama sut yogurda donusunce ayni etki olmuyor. Yani inek sutu yasak ama inek sutunden yapilmis yogurt yasak degil

Anladım canım.
Aslında mamadada inek sütü varmış.
Alerjisi olan bebekler içinde keçi sütlü olanı varmış.
Sence keçi sütümü inek sütümü daha faydalıdır?
Yoksa karışıkmı yapsam ?

Disleriniz hayirli olsun insallah sikintilatiniz azalir

Aaa ne olmus duymadim
Otobüste hastaneye giden bir ailenin 10 aylık bebeğinin birden kalbi duruyor anne çığlık atıyor baba ne yapacağını bilmiyor.Şoför kenara çekiyor bebeğe hemen kalp masajı yapıyor dilini dışarı çıkarıyor suni solunum derken bebek hayata dönüyor. Fırsatın olursa videosunu izle çok etkilendim. Rabbim hiçbir anneye bu caresizligi yasatmasin.

Keci diye zorlama inek sutu yap. Bizim drumuz a ben sordum Irem alerjik bir bebege benzemiyor inek sutuyle yap demisti. Yani bebeginin durumuna gore davran. Eger mama alerji yapmadiysa yogurt da yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…