Kizlar elif ece 4 ay 6 gunluk oldu. Doktorumuz kilosu ve gelisimi iyi diye ek besine baslayin dedi
gunluk 1 cay kasigi elma suyuyla baslatti. Sizce erken degil mi fikirlerinizi almak istedim siz ne zaman basladiniz bir de ek gıda icin elma suyu iyi bir başlangıç mi acaba kafamda deli sorular
Biz de elma/armut/havuç suyu veriyoruz. Belli bir süre suyunu verip sonra püresine geçmek gerekiyor. Sıvıdan katıya geçişte daha kolay yutsun ve hazmı rahat olsun diye.. ama dört ay biraz erken sanki. Yalnız mama alıyorsa, tamamen anne sütü değilse dört aylık başlatıyorlar. Bize de 2 tatlı kaşığıyla başlayın dedi bu arada. Ama Duru beş ayı geçti tabi..
Kendinden şüphe etme canım bence yapabilirim diye kolları sıva. Sen annesin her şeye yetersin:)
Ben sana atayım dm olarak.
Tamam canım kışın zor ama tabi yazın buymuş olurlar belki bi sansimizolur :)
Insallah hepsini gerceklestirirsin. Allah şifa.versin ağrılarına da.
Ben elektrik elektronik mühendisiyim
Çok sağ ol insallab:)
Yolculuk kolaydı ya hiç sorun çıkmadı. Bebek arabasını uçağın önünde görevliler alıyorlar zaten hiç zorlanmiyorsun. Uçakta da çok sakindi yani gözün korkmasın.
Tuz seramiğini ben gönderdiğim tarifteki gibi yaptım aynen başka bir şey yapmadım. Çok hafif kabardı. Kabarmasa iyiydi aslında ama onu nasıl engellerim bilemedim.
Sen bunları yazınca dün Kocaeli'de olan olayı izledim o geldi aklıma.Şoför bebeği kurtarmış ya.Allahım videoyu izledim o annenin çığlığı caresizligi babanın caresizligi..
Ağladım inan ki şoför e de helal olsun soğukkanlı olmak zor iş .Allah korusun yavrularimizi.
Eylül annelerinden Kaan bebeği okudum.Dağıldım resmen. Minicik yavru, annesinin koynunda uyuması gerekirken neler çekiyor. İnşallah biran önce kurtulsun evine dönsün.
Teşhisi tam hatırlıyamıyorum ama doğar doğmaz ameliyata alınması gerekiyordu.
Açık kalp ameliyatı oldu.bi süre kendi kendine nefes alamadığı için makinaya bağlı nefes aldı.sonra makinadan kurtuldu herşey normale dönmüştü ki dün rahatsızlanmış.kusmuş morarmış.acilen hastaneye kaldırmışlar.
Kalbi durmuş geri döndürmüşler.kustuğu için ciğerlerine kaçmış kusmuğu.
Ve idrar enfeksiyonu varmış.
Kalbi çok büyümüş.şuan anjiyo yapılıyormuş.
Hanımlar bugün jinekolojik muayeneye gittim.
Smear testi yaptırmamıştım onu yaptırdım.
Doktor kontrol sonunda rahim ağzında minik bi yara var donduralım onu dedi. Korktum tabi ben
Korkacak bişey olmadığını,normal doğum yapan 10 kadından 8inde olduğunu söyledi. Ne gerek var durmasına gelin bi gün donduralım dedi . Herhangi bi şikayetimde yoktu.
Daha önce geçiren oldu mu acaba ? Yaptırmasakta oluyormuş ama bilemedim ne yapsam ..
dondurmak derken canim?
nasil bir islem?
benim de muayene olmam ve smear yaptirmam lazim ama normal dogumdaki aciklik muayenelerim cok acili gectigi icin artik cataldan korkuyorum.
Dün hiç birşeyim yokken sabah nasıl burnum tıkalı ve çeşme gibi akarak kalktım anlamadım. Grip değilim ufak bi halsizlik ve burun akıntısı var. Çok dikkat ediyorum denize bulaşmasın diye. Sık sık evi havalandırıyorum ellerimi yıkıyorum ve uzak durmaya çalışıyorum. Böyle hasta olunca annemi istiyorum yanımdaaaa