- 3 Temmuz 2016
- 554
- 746
- 103
goruntu alabilir myiz canim,tam anlayamadim kusmuk mendilini?
Günaydınlar yanıma alıp yatarak emziriyorum o emerken ben uyuyorumkimse gece kalkmiyor mu artik
Canım smear testinden hiççç korkma inanki çokk basit hiç hissetmedim bile.dondurmak derken canim?
nasil bir islem?
benim de muayene olmam ve smear yaptirmam lazim ama normal dogumdaki aciklik muayenelerim cok acili gectigi icin artik cataldan korkuyorum.
Bence sende gireceksen hemen başla . Ben dün plan yaptm kendime. Önce konuları baştan çalışıcam sınava 3 ay kala da sadece soru çözcem. Planım bu yönde inş uyabilirim. Başarmam lazımannem rehberlik eder de sorun bende
tarih ve ben
Bencede ya :)) damla kuzusu nasılBu arada günaydın herkese of bugün misafir var yaaGelmeyin kardeşim biz gelelim size yaaa :))))
Sağol canım. Gecem çok kötüydücanim gecen gun mesajina cevap yazamadim. dorugun iyi olmasina sevindim. sana da gecmis olsun. kis ve hastaliklar bitsin artik.
Canım süt durumu nasıl biraz arttımı geçmiş olsun bu arada evet çocuklara geçmesin ama bizde iyi olalım ya senin eşin de yok benim gibi her iş bizdeSağol canım. Gecem çok kötüydüşimdi eşimi bekliyorum gelsin hastaneye gidicez. Uzuuun yıllardır hiç bukadar kötü olmamıştım. Elimi kaldıracak halim yok tüm vücudun spor yapmışımda hamlamış gibi. Dinlenemiyorumda deniz var. Zaten en büyük korkum onlara bulaşması. Çocuklar iyi olsunda ben bi şekilde atlatıcam artık.
Canım smear testinden hiççç korkma inanki çokk basit hiç hissetmedim bile.
Dondurma işlemi yada yakma işlemi varmış rahimdeki yaralar için. Doktor donduralım dedi minik bi yara 2/3 dk sürmez çok basit bir işlemmiş. Kriyoterapi olarak geçiyor. -70 -80C de donduruyor, orası kabuk bağlayıp yenileniyor. Düşünüyorum hala. Korkuyorumda bi yandan.
Sağol canım. Gecem çok kötüydüşimdi eşimi bekliyorum gelsin hastaneye gidicez. Uzuuun yıllardır hiç bukadar kötü olmamıştım. Elimi kaldıracak halim yok tüm vücudun spor yapmışımda hamlamış gibi. Dinlenemiyorumda deniz var. Zaten en büyük korkum onlara bulaşması. Çocuklar iyi olsunda ben bi şekilde atlatıcam artık.
Sınava hazirlandigim her saat her dakika için üzülüyorum.Ortada ne bir alım var ne de adil bir sistem nerdeyse tüm kurumlar kendi sınavlarını mulakatlarini yapıyorlar ve şimdi de kpss bizi bağlamaz biz kendimiz alicaz diyorlar Ama ben sınava çalıştım yıllarca emek verdim diyorsunuz umrumuzda mi calismasaydin diyorlar .Bence sende gireceksen hemen başla . Ben dün plan yaptm kendime. Önce konuları baştan çalışıcam sınava 3 ay kala da sadece soru çözcem. Planım bu yönde inş uyabilirim. Başarmam lazım
Malesef ben de mülakat mağduruyum, bir hakkım yendi. 2017 KPSS puanım var bakalım şubat atamasını bekliyorum hayırlısını versin Rabbim.
Kesinlikle çok haklısın canım. Öğretmen alımlarında da artık mülakat vs sıktı artık. Düşük puan alanlar bile mülakatta yüksek alıp öne geçebiliyor. Haksızlık diz boyu... ama yapabilecek birşeyimiz yok çalışmak dışındaSınava hazirlandigim her saat her dakika için üzülüyorum.Ortada ne bir alım var ne de adil bir sistem nerdeyse tüm kurumlar kendi sınavlarını mulakatlarini yapıyorlar ve şimdi de kpss bizi bağlamaz biz kendimiz alicaz diyorlar Ama ben sınava çalıştım yıllarca emek verdim diyorsunuz umrumuzda mi calismasaydin diyorlar .
Alanınız neydi? Zaten yeterince çalışıp yüksek puan alıp kendimizi ispatladığımızı düşünüyorum. Bide mülakat saçmalığı ne alaka?Malesef ben de mülakat mağduruyum, bir hakkım yendi. 2017 KPSS puanım var bakalım şubat atamasını bekliyorum hayırlısını versin Rabbim.
Hmm ben ilk defa yaptırdım baya korkmuştum ama korktuğum gibi değilmiş. Gerçi doktorum çok güzel telkin ettiben her sene smear yaptiriyorum canim ama artik dogumdan dolayi muayeneden bile korkuyorum.
Zaten baslamadim icgudulerim baslatmadiÇok erken değil mi? Anne sütünden kıymetli değil hiç bir ek gıda. Lütfen ilk 6 ay sadece anne sütü ver.
Benimki emip hemen uyuyor cnm.. kalkmıyor gibiyiz yani :)kimse gece kalkmiyor mu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?