2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
dondurmak derken canim?
nasil bir islem?
benim de muayene olmam ve smear yaptirmam lazim ama normal dogumdaki aciklik muayenelerim cok acili gectigi icin artik cataldan korkuyorum.
Canım smear testinden hiççç korkma inanki çokk basit hiç hissetmedim bile.
Dondurma işlemi yada yakma işlemi varmış rahimdeki yaralar için. Doktor donduralım dedi minik bi yara 2/3 dk sürmez çok basit bir işlemmiş. Kriyoterapi olarak geçiyor. -70 -80C de donduruyor, orası kabuk bağlayıp yenileniyor. Düşünüyorum hala. Korkuyorumda bi yandan.

canim gecen gun mesajina cevap yazamadim. dorugun iyi olmasina sevindim. sana da gecmis olsun. kis ve hastaliklar bitsin artik.
Sağol canım. Gecem çok kötüydü şimdi eşimi bekliyorum gelsin hastaneye gidicez. Uzuuun yıllardır hiç bukadar kötü olmamıştım. Elimi kaldıracak halim yok tüm vücudun spor yapmışımda hamlamış gibi. Dinlenemiyorumda deniz var. Zaten en büyük korkum onlara bulaşması. Çocuklar iyi olsunda ben bi şekilde atlatıcam artık.

Canım süt durumu nasıl biraz arttımı geçmiş olsun bu arada evet çocuklara geçmesin ama bizde iyi olalım ya senin eşin de yok benim gibi her iş bizde

ben her sene smear yaptiriyorum canim ama artik dogumdan dolayi muayeneden bile korkuyorum.

zaten hastaliklar soz konusu olunca en cok sen ve BeyazBulut a takiliyor aklim. esleriniz uzaktayken hasta olmayin siz

Bence sende gireceksen hemen başla . Ben dün plan yaptm kendime. Önce konuları baştan çalışıcam sınava 3 ay kala da sadece soru çözcem. Planım bu yönde inş uyabilirim. Başarmam lazım
Sınava hazirlandigim her saat her dakika için üzülüyorum.Ortada ne bir alım var ne de adil bir sistem nerdeyse tüm kurumlar kendi sınavlarını mulakatlarini yapıyorlar ve şimdi de kpss bizi bağlamaz biz kendimiz alicaz diyorlar Ama ben sınava çalıştım yıllarca emek verdim diyorsunuz umrumuzda mi calismasaydin diyorlar .

Malesef ben de mülakat mağduruyum, bir hakkım yendi. 2017 KPSS puanım var bakalım şubat atamasını bekliyorum hayırlısını versin Rabbim.

Kesinlikle çok haklısın canım. Öğretmen alımlarında da artık mülakat vs sıktı artık. Düşük puan alanlar bile mülakatta yüksek alıp öne geçebiliyor. Haksızlık diz boyu... ama yapabilecek birşeyimiz yok çalışmak dışında

Malesef ben de mülakat mağduruyum, bir hakkım yendi. 2017 KPSS puanım var bakalım şubat atamasını bekliyorum hayırlısını versin Rabbim.
Alanınız neydi? Zaten yeterince çalışıp yüksek puan alıp kendimizi ispatladığımızı düşünüyorum. Bide mülakat saçmalığı ne alaka?

ben her sene smear yaptiriyorum canim ama artik dogumdan dolayi muayeneden bile korkuyorum.
Hmm ben ilk defa yaptırdım baya korkmuştum ama korktuğum gibi değilmiş. Gerçi doktorum çok güzel telkin etti sen normal doğum yapmış bi annesin bundan korkmana hiç gerek yok dedi bya gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…