2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok geçmiş olsun cnm. Hepimiz aynı durumdayız ailecek.. annem ve Ayşe’ye test yapıldı işte.. kuş gribi çıktı.. hepinize yapmaya gerek yok dedi doktor, maaile enfluvir kullanıyoruz yine muhtemelen seninki de öyledir. Bu ara en yaygın olduğu dönemmiş çünkü..

Merhaba arkadaslar bana gelen tavsiyeler ve ic gudum dogrultusunda tam gaz anne sutune devam ediyorum
Benim de bu konudaki dusuncem nettir sonuna kadar anne sutu
Zamani gelince sebze agirlikli ek besin.
Bu arada benim takildigim mevzu neden doktorlar ek besin konusunda bu kadar israrci sizce. Evet guveniyoruz hekimlerimize ama bazen de her dediklerini uygulamak dogru mu sizce mesela kizimin 4 ay kontrolünde direk demir damlasi yazildi ben dedim kanina bakmayacak misiniz ya degerleri normalse ???????
Yok herkese veriyoruz dedi.
Yani bu durumda ben çocuğumun dogal dengesine mudahale ediyorum tahlil yapip vermis olsa neyse !!!!
Bana dese ki beslenmene dikkat et bu donemde bebeklerdeki demir ihtiuaci onemlidir demir agirlikli beslen okey derim de direk ilaç nedir
Ha bu verdigimiz damlalar cok mu masum dogali dururken neden ilac ????
Sizce de bazi seyleri elestirmemiz gerekmiuor mu ?
Mesela d vitamini damlasini yazmalarını anlayabiliyorum cunku gunesten yeteri kadar yararlanamiyor bizim bu kiş bebekleri.
Yani kizlar uzun oldu ama bu fevri kararlar yuzumden benim guvenim sarsiliyor cağnim hekimlerimize artik yazdiklari ilaclara verdikleri kararlara supheli yaklasiyorum acikcasi

Cok gecmis olsun kizlar dikkat edin kendinize

Doğru dersin breh

Minci deriz biz ona besin degeri cok yuksektir ozellikle alta cikan suyun afiyetler olsun

Canim allah yardimcin olsun artik ogrermen olmak cok zor o kkadar zorlastirdilar ki mulakat vb. bransin ne bu arada

Okul öncesi 80 . Geçen sene de KPSS puanımla çoktan hakettim ama vardır bir hayır diyorum. Haksızlık başka bir şey değil. Örgütün yanından da geçmişliğim yoktur hani. :) mülakatta hamileydim belki diyorum bu bu halde gidemez Doğuya falan deyip elemişlerdir keşke o kararı bana bıraksalardı :)

Meslektasiz. O sekilde dusunduklerini sanmiyorum ama bosver vardir bir hayir canm. Allah yardimcin olsun bu sene alim cok insallah bu sene olur

Ek gıda konusunda katılıyorum 4 ay ek gıda için çok erken ilk kızımda anne sütü çok az olduğu için 4.ayda başlamıştık ek gıdaya çok zorlandım mama ağırlıklı beslenen bebeklere genelde geçiriyorlar anne sütü alıyorsa geçmek gerekmez tabi

Biz cok kalkiyoruz da emip uyuyor ama sabaha karsi kalkip oynuyoruz biraz firsat vermedigi icin bakmiyorum hic :)
Benimki gülümsesem bile ayılıyor, o yüzden artık çıt bile çıkarmadan emziriyorum ve uyumasını beklemeden yatağına bırakıyorum. Bazen azcık sallayarak bazen de kendi kendine uyuyor. Tabi bu aralar hem ablası hem babası evde olduğu için gündüz uykusu azaldı biraz... okul olmayınca epey karışıyor evdeki durum

Çok geçmiş olsun

Çok saol cnm.. valla sürekli hastalık yazmaktan bıktım, başkalarını da şişirmeyeyim diye utanıyorum fazla yazmaya artık :))
Ay hayır öyle düşünme lütfen, yalnızca Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah sende sadece deneyimlerini paylaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…