2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım süt durumu nasıl biraz arttımı geçmiş olsun bu arada evet çocuklara geçmesin ama bizde iyi olalım ya senin eşin de yok benim gibi her iş bizde

zaten hastaliklar soz konusu olunca en cok sen ve BeyazBulut a takiliyor aklim. esleriniz uzaktayken hasta olmayin siz

Teşekkür ederim kızlar. Gittim hastaneye kombo bir serum takıldı. Eve gelincede biraz uyudum üstünede sucak bir banyo yaptım şimdi daha iyiyim çok şükür. Sen birinden kapmışsın bu virüsü sendende çok rahat başkasına geçer dedi. Maske takıyorum evde. Diken üstündeyim çocuklardan biri hapşursa gözlerimi açıyorum kocaman devamı gelecek mi diye. Bir poşet dolusu ilaç yazmış. Aman dikkat edin kalabalık ortamlardan uzak durun bu aralar. Hastanenin acilinde boş yatak yok diye sıra bekledik okadar yoğundu. Devlet hastanelerini düşünemiyorum. Yer yok diye gönderiyorlarmış hastaları. Ben bir şekilde iyileşirimde duam hep çocuklardan yana. Ben kolay kolay hastalanmam beni bu hale getirdiyse minikler nasıl olur. Önce bebekler ve çocuklardan sonrada annelerden uzak olsun pis virüsler.

Allah kolaylık versin bazen yoruyor minikler ama napalim annelik zor zanaat bin şükür her zaman

Anneme de iki büyük özel hastanede yer bulamadılar aynen dediğin gibi.. dünya kadar ilaç vermiş doktor bir de.. koca kadın buhar maskesiyle geziyo.. çok dikkat et cnm.. çocuklara bulaşmasın da biz nispeten kolay atlatıyoruz nasıl olsa..

Normalde ben kayseriliyim ama esim duzceli onlar minci diyor benim de dilime oyle yeelesmis
Bende lazmısıniz diyecektim ben sakaryalıyım ama eşim rizeli
Ben de araya girdim ama ikisini de duymadım biz Ekşimik deriz
Biz ekşi ayrandan yapılana ekşimik deriz canım sen nerelisin peki?
Diyar diyar agustos anneleri sayfasına hoşgeldiniz

Ay yorgunluktan ölüyorum ben sanırım. Bebek görmeye 16 kişi gelmisti. Onun üzerine bi de akşam edimin arkadaşına davetliydik. Ama ne davet... Bütün akşam kızı uyutmaya uğraştım sinra kalktık eve geldik. Yolda uyudu ama gece o kadar çok uyandı ki... Şu an perişan haldeyim. Kapatma dugmesi olsa da kapatsam. Babası aldo uyutmak için evin içind e gezdirdi ama saat 4ten beri de uyumuyor.
Kopuyoruz yani anlayacağınız.

Günaydın anneler yeni bir soru ile karsinizdayim cevaplarinizi bekliyorum:) yoğurt yapma makinesi almayi düşünen var mı? Daha once kullanan var mı? Dağa önce hiç yoğurt yapmadık bebeğe de günlük yapmak gerektiği için bir sorayım dedim.

Ben kullanmadım ama gerek olduğunu düşünmüyorum yoğurt yapmak çok basit aslında sadece bikaç püf noktaya dikkat etmek gerekiyor instagram kullanıyorsan şanslı anne var çok güzel yoğurtlar yapıyor anlatıyor nasıl yapıldığını fırında yoğurt mayalama bakmanı tavsiye ederim ben hep mayaliyordum ama hamilelikte ara verdim şimdi onun yöntemiyle tekrar denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…