- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım süt durumu nasıl biraz arttımı geçmiş olsun bu arada evet çocuklara geçmesin ama bizde iyi olalım ya senin eşin de yok benim gibi her iş bizde![]()
zaten hastaliklar soz konusu olunca en cok sen veBeyazBulut a takiliyor aklim. esleriniz uzaktayken hasta olmayin siz
![]()
Teşekkür ederim kızlar. Gittim hastaneye kombo bir serum takıldı. Eve gelincede biraz uyudum üstünede sucak bir banyo yaptım şimdi daha iyiyim çok şükür. Sen birinden kapmışsın bu virüsü sendende çok rahat başkasına geçer dedi. Maske takıyorum evde. Diken üstündeyim çocuklardan biri hapşursa gözlerimi açıyorum kocaman devamı gelecek mi diye. Bir poşet dolusu ilaç yazmış. Aman dikkat edin kalabalık ortamlardan uzak durun bu aralar. Hastanenin acilinde boş yatak yok diye sıra bekledik okadar yoğundu. Devlet hastanelerini düşünemiyorum. Yer yok diye gönderiyorlarmış hastaları. Ben bir şekilde iyileşirimde duam hep çocuklardan yana. Ben kolay kolay hastalanmam beni bu hale getirdiyse minikler nasıl olur. Önce bebekler ve çocuklardan sonrada annelerden uzak olsun pis virüsler.Çok geçmiş olsun cnm. Hepimiz aynı durumdayız ailecek.. annem ve Ayşe’ye test yapıldı işte.. kuş gribi çıktı.. hepinize yapmaya gerek yok dedi doktor, maaile enfluvir kullanıyoruz yinemuhtemelen seninki de öyledir. Bu ara en yaygın olduğu dönemmiş çünkü..
Normalde ben kayseriliyim ama esim duzceli onlar minci diyor benim de dilime oyle yeelesmisBizde süt kırmasi deriz ama esimin tarafı minci diyor. Araya girdim ama sen nerelisin merak ettim?

Normalde ben kayseriliyim ama esim duzceli onlar minci diyor benim de dilime oyle yeelesmis![]()
Sen nerelisin kiBen de araya girdim ama ikisini de duymadım biz Ekşimik deriz![]()
![]()
Kızlar bisi sorcam bu arada bebislerinizi yatarak emziriyor musunuz hiç
Allah kolaylık versin bazen yoruyor minikler ama napalim annelik zor zanaat bin şükür her zamanBenimki gülümsesem bile ayılıyor, o yüzden artık çıt bile çıkarmadan emziriyorum ve uyumasını beklemeden yatağına bırakıyorum. Bazen azcık sallayarak bazen de kendi kendine uyuyor. Tabi bu aralar hem ablası hem babası evde olduğu için gündüz uykusu azaldı biraz... okul olmayınca epey karışıyor evdeki durum![]()
Ben denedim ama daha cok zorlandi bizim modamiz ayakta gezerek emmek bu araKızlar bisi sorcam bu arada bebislerinizi yatarak emziriyor musunuz hiç
Ben emziriyorum cnm. Dinlenmeye ihtiyacım varsa, Ayşe de uyuyorsa çok iyi geliyor :)))Kızlar bisi sorcam bu arada bebislerinizi yatarak emziriyor musunuz hiç
Aminn :) zor ama değer...Allah kolaylık versin bazen yoruyor minikler ama napalim annelik zor zanaat bin şükür her zaman![]()
Anneme de iki büyük özel hastanede yer bulamadılar aynen dediğin gibi.. dünya kadar ilaç vermiş doktor bir de.. koca kadın buhar maskesiyle geziyo.. çok dikkat et cnm.. çocuklara bulaşmasın da biz nispeten kolay atlatıyoruz nasıl olsa..Teşekkür ederim kızlar. Gittim hastaneye kombo bir serum takıldı. Eve gelincede biraz uyudum üstünede sucak bir banyo yaptım şimdi daha iyiyim çok şükür. Sen birinden kapmışsın bu virüsü sendende çok rahat başkasına geçer dedi. Maske takıyorum evde. Diken üstündeyim çocuklardan biri hapşursa gözlerimi açıyorum kocaman devamı gelecek mi diye. Bir poşet dolusu ilaç yazmış. Aman dikkat edin kalabalık ortamlardan uzak durun bu aralar. Hastanenin acilinde boş yatak yok diye sıra bekledik okadar yoğundu. Devlet hastanelerini düşünemiyorum. Yer yok diye gönderiyorlarmış hastaları. Ben bir şekilde iyileşirimde duam hep çocuklardan yana. Ben kolay kolay hastalanmam beni bu hale getirdiyse minikler nasıl olur. Önce bebekler ve çocuklardan sonrada annelerden uzak olsun pis virüsler.
İnşallah cnm... artık fazlasıyla yordu bizi evdeki durum çünkü.. tabiatım da eve kapanmaya müsait değil zaten, hepten bunaldım :))Ay hayır öyle düşünme lütfen, yalnızca Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah sende sadece deneyimlerini paylaş![]()
Bende lazmısıniz diyecektim ben sakaryalıyım ama eşim rizeliNormalde ben kayseriliyim ama esim duzceli onlar minci diyor benim de dilime oyle yeelesmis![]()
Biz ekşi ayrandan yapılana ekşimik deriz canım sen nerelisin peki?Ben de araya girdim ama ikisini de duymadım biz Ekşimik deriz![]()
![]()
Iyi çok şükür yaBencede ya :)) damla kuzusu nasıl![]()
Yoğun :)) abla hasta doğa bildiğin yaramaz kucaktayız bütün günIyi çok şükür yasizde durumlar nasıl
Ben kullanmadım ama gerek olduğunu düşünmüyorum yoğurt yapmak çok basit aslında sadece bikaç püf noktaya dikkat etmek gerekiyor instagram kullanıyorsan şanslı anne var çok güzel yoğurtlar yapıyor anlatıyor nasıl yapıldığını fırında yoğurt mayalama bakmanı tavsiye ederim ben hep mayaliyordum ama hamilelikte ara verdim şimdi onun yöntemiyle tekrar denicemGünaydın anneler yeni bir soru ile karsinizdayim cevaplarinizi bekliyorum:) yoğurt yapma makinesi almayi düşünen var mı? Daha once kullanan var mı? Dağa önce hiç yoğurt yapmadık bebeğe de günlük yapmak gerektiği için bir sorayım dedim.