2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Masallah gece uykusu gayet iyiymis.gunduz de artik ilk dogduklari zamanda uyumalari gereken kadar uyuyamazlar.cunku etrafla ilgililer tanimaya calisiyorlar.10 gibi yatip sadece 1 defa uyanmayla 8-9gibi uyaniyorsa bence hicbir sorun yok.

Masallah gece uykusu gayet iyiymis.gunduz de artik ilk dogduklari zamanda uyumalari gereken kadar uyuyamazlar.cunku etrafla ilgililer tanimaya calisiyorlar.10 gibi yatip sadece 1 defa uyanmayla 8-9gibi uyaniyorsa bence hicbir sorun yok.
Sürekli emmek istediiği zamanlar da korkuyorum bende acaba doyamadığı için mi uyumuyor diye. Aslında gece uykusu hastalığına falan bakıyor. Bide banyo yaptığı günler uzun uyuyor. Rahatlıyor . Yeni doğan zamanında günaşırı yıkıyorduk şimdi havada soğuk olunca korkar oldum.

Doymayla ilgisi yok artık gündüz uyku süreleri azalıyor çok normal canım. Hepsi aynı değildir illa ki ama çoğu 5 aylık bebek gündüz 3 saat deliksiz uyumaz artık. Zaten 3 saat boyunca uyuması önerilmiyor. Ayrıca maşallah gece çok iyi uyuyormuş.

Sizler böyle yazınca cidden benimki sık uyanıyor. Maşallah diyorum hiç gözüm yok inanin:) ama benimki gündüz de benim devam ettirmelerimle uyuyor doymuyor sanırım bu ara En uzun uykusu 2 saat önceden uyurdu o kadar.Diş diye düşünüyordum ama değil galiba salgın olduğu için doktora da goturemiyorum

İpeğin en uzun uykusu 1 saat :) ve bunu hiç doymamasına bağlamamıştım. Artık büyüyorlar eskisi gibi uyumasını beklememeliyiz. Kaç kez gündüz uykusu uyuyor?

Bazen uyanıp mızırdanıyor ozaman eğer uyanıksam hemen azcık kucağıma alıyorum, emziriyorum uykusu açılmadan ozaman daha uxun uyuyor. Hani uyanıp ağlayıp kendi uykusunu açmadığı için. Ama genel olarak uykuya geçişte sorunumuz var 8de 9da giriyorum odaya emzir Allah emzir. Uykusu var ama uykuya geçemiyor. Sünnet yaptırıcaz inş hafta sonu. İyileşsin uyku eğitimine başlıycam . Ders çalışmam lazım erken uyursa çok işime yarayacak. En azından 9 da uyusa bile yeter.

İpeğin en uzun uykusu 1 saat :) ve bunu hiç doymamasına bağlamamıştım. Artık büyüyorlar eskisi gibi uyumasını beklememeliyiz. Kaç kez gündüz uykusu uyuyor?
Canim gündüz uykusu olsa keşke2 saat ben gece den bahsediyorum. Gündüz 3 kere ama emiyor ayagima koyuyorum uyandikca hafif salliyorum öyle öyle 2 kere 1 saat uyuyor o kadar .Ve dediğim gibi kafama göre varmadim bu düşünceye tartiya bakıyorum haftalardir aynı kiloda inan 1 aydır günlük 3 4 saat uykuyla ayaktayim bu sebepten zaten gündüz de bu şekilde uyuduğu için hiç dinlenemiyorum sutum ondan azaldı sanırım.Dinlenmek çok önemli. İlk zamanlarki gibi de değil ki 3 4 saat uyusak bile süt olsa

Sanki 2 hafta önceki ipeği anlattın. Bi farkla.ipek uyur saat 7 gibi yarım saat sonra uyanır. Sonra uyut uyutabilirsen. Emzir allah emzir. Uykusu olduğu ama uykuya geçemediği için saatlerce ağlasın. Meme istesin. O kadar dolsun midesi kusup dursun. Seni çok iyi anlıyorum. Memeyi uykuya geçiş nesnesi yaptıkları için bu haldeler. Uyanması da bu yüzden. İpek gecede 7-8 kez uyanıp emerdi. Ben hiç uyumazdım uykuya dalar dalmaz uyandığım için. Yavaş yavaş geride kalıyor o günler. İnan aç olmasıyla ilgisi yok. Alışkanlıklarını değiştirmelisin sadece. Çare uyku eğitimi. Kolay değil. Vazgeçmeyeceğinden emin olduktan sonra başla.

Gündüz den sonra en uzun uykusu 2 saat yazınca gündüz olarak anlaşıldı sanırım .Anlam karışıklığı olmuş orada :)

Anladım. Uyumayan bebek çok zor gerçekten.

Daha dün gece aynı şeyleri yaşadık. Uykuya geçemediği için saatlerce emdi. Ve sonuç her yere kustu. Sonra tekrar üzerini değiş tekrar emzir uykusu açıldı ve 11 e doğru uyudu. Aslında bi kaç kez denedim yatır kaldır yöntemini ama çokkkk sinirli benim oğlum. Ağlayışını bi görsen sanırsın canını acıtıyorum halbuki sadece yatağına bırakıyorum bu yani. eğitim içinde fiyat aldım eğer başaramazsam yardım alıcam .

Bebegi az uyuyayan sık sık uyanan anneler bebeğinize uyku eğitimi vermenizi tavsiye ederim, aynı sorunu ben de yaşıyordum tabi dönemine göre ara ara dengemiz sasiyor daha kısa sürede uyutabilecekken yatağında büyük emekler harcayarak uyutuyorum ama değer. Uyku surelerimiz uzadı eskiye oranla

Siz uyku egitimi mi aldiniz hangi yontem kullanildi

Siz uyku egitimi mi aldiniz hangi yontem kullanildi
"Uykusuz anne kalmasın" diye Tansu Oskay in kitabını okumuştum daha oncesinde de tracy hogg onların tekniğini uyguluyorum ama itiraf etmeliyim ki aglatmadan uyku egitimi diye bir sey yok Metehan çok bağırıyor ozellikle gündüz fazla uyarılarilmissa yine de elimden geleni yapıyorum aglatmamak icin. Sabah uykusunu almis bir sekilde gülerek uyaniyor ya her seye değer o mutlu ben mutlu :)

Anlıyorum. Yatır kaldır bize de uygun bir yöntem değildi. Daha çok sinirlendi. İnşallah başarılı olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…