2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

cevre baskisi canim
yediler beni yap yap diye. gec kaldin diyorlar. hasta insanlari evimde istemiyorum deyince de pimpirikli oluyorum
bir sey olmaz diyorlar ama ya olursa???
ben ugrasacagim ondan sonra.

en iyisini yaparsin orda yapmakla.

gunduz?

neden onerilmiyor?
kac saat uyumali gunduz ?

cevre baskisi canim
yediler beni yap yap diye. gec kaldin diyorlar. hasta insanlari evimde istemiyorum deyince de pimpirikli oluyorum
bir sey olmaz diyorlar ama ya olursa???
ben ugrasacagim ondan sonra.

en iyisini yaparsin orda yapmakla.
Ben sana diyeyim evellallah bilir ama gorunen koy de klavuz istemez.mevsim ve salgin sonucu birsey olmamasi olasiligi o kadar dusuk ki.sadece bebek degil sen de onemlisin.bir hastalansan kim tasiyacak o kuzuyu.o kadar izole yasamamiza ragmen oglanin rutin kontrolunde kaptim ben sifayi.ben yegenlerim okul cocugu diye 1 yildir gitmedigim memleketime gitmiyorum.tedavi hamilelik dogum...kolay seyler degil.kafayi yicem yalnizliktan özlemden ama sabredicem napim cocuk hasta olunca daha zor.

Tecrube konustuuuuu...

neden onerilmiyor?
kac saat uyumali gunduz ?
Yani şöyle ki ortalama olarak 4-5 aylık bebekler gündüz 4-5 saat uyulmalıdır. Yine genel olarak 3 uyku uyurlar. Gündüz uykusunu 1 buçuk saat civarı twk uykuda uyuyan bebek uykusunu da alır. Gece de uykuya daha rahat geçer. 'önerilmiyor' yanlış bir ifade olmuş kusura bakma.

Dayanamadım doktora gittim sinir oldum döndüm canım. Genel ağız burun baktı bir şeyi yok sadece idrar bakalım dedi bu kadar.Eee dedim kilo şöyle bir koydu hemen kaldırdı tartidan.Boy bas cevresi falan zaten olcmedi.Diş mi diyorum siz ne biliyorsanız o kadar biliyoruz pek belirti vermez dedi.Karnı mi doymuyor ki dedim deneme yanılma yapmadan bilemeyiz dedi. Peki öyleyse ek gıda? Gectiniz değil mi? Dedi Hayır dedim o zaman yoğurt sebze meyve püresi verin geçin öyle bakın gece rahatsa acliktandir dedi.Eşimin acelesi vardı çıldırip geri döndüm. Gerçekten sinirlerim bozuldu.
Aynen allahtan bizim az kaldı ama bittim bende sabret inşallah öyle öyle geçecek

Kızlar hep uyku konuşuluyor da gün içinde uyandıktan sonra bebeklerimiz kaç saat uyanık kalabiliyor. Bizim kız 1 saat anca duruyor. Eee haliyle gündüz fazla mi uyumuş oluyor bu durumda?

canim kimden ne kadar ucret aldin?
sakincasi yoksa burdan varsa ozelden yazar misin:)
ben de eger basaramazsam yardim alirim diye dusunuyorum. kendimi daha az yipratacagim artik. ben yiprandikca emire de faydam olmuyor.

Diyeceksin ki yaşamadan konusuyor ama şunu söyleyeyim ben de emzirme konusunda çok çektim. Nerdeyse 3 ay doğru düzgün emzirmek için uğraşmış biri olarak diyorum ki doğru yoldasın bence çaba sarf ederek. Benim kızım daha yeni yeni düzgün emmeye başladı. Düşün emsin diye sezaryen dikişlerini patlatmış insanim:)) Tek diyebileceğim anne sütü her şeyden önemli.
Ek gıdaya erken ya da geç geçme konusunda bir şey diyemem farklı ekoller var. Anne en iyisini bilir.
Doyuyor mu sorusunun cevabı basit: anne sütü ya da formül mama dışında bir şey almıyorsa; ilk 6 ay için doyma kriteri cisli bezdir. 24 saat içinde değiştigin cisli bez ağırlığı 250 gr ( 1 margarin) etmeli. Ediyorsa doyuyor. Kilo kriter değil.

Kızlar hep uyku konuşuluyor da gün içinde uyandıktan sonra bebeklerimiz kaç saat uyanık kalabiliyor. Bizim kız 1 saat anca duruyor. Eee haliyle gündüz fazla mi uyumuş oluyor bu durumda?
oğlum 2 saat 3 saate yakın uyanık kalıyor gündüz arada huzursuzluk belirtisi gösteriyor ama esas uyku yorgunluk sinyallerini 2 saat geçince vermeye başlıyor. gündüz leyin iki uyku uyuyor toplamda 2, 2.5 saat uyuyor.

Kızlaaaar bana acil uyku tulumu tavsiyesi gerek. Gece zaten sık uyanıyor. O uyuyunca ben yine uyuyamıyorum. Çünkü üstünü kapatınca hemen açıyor. Sabaha kadar süreç böyle ilerliyor. Hangi marka kaç tog kullanıyorsunuz. İçine badi dışında bişey giydiriyormusunuz. Hemen alıcam.

Deniz iki saat uyanık kalıyor. Günde üç uyku uyuyor. Totalde 3-3.5 saat uyumuş oluyor. Sanki sizin gece uykuları gündüze kaymış gibi biraz. Ufak geçişlerle düzenlemeye çalışsan belki işe yarar.

Canim hiç öyle şey der miyim herkes ne çekti bu konuda.Bende 1 ay sil8konla emzirdim 1 ay rahat emdi 2.aydan sonra da red başladı zaten hala devam ediyor bizimkinin bezi birtek sabah uyaninca dolu oluyor onun dışında çok dolu olmuyo zaten ek gıdaya geçince de sütü m için savaşmaya devam edeceğim inşallah 2 yaşına kadar emzirmek nasip olur.

Canim çoğunluk woolnat tan aldık memnunum ben kendi adıma normal pijamalarini giydiriyprum babası bile dedi çocuğun ayakları ilk defa sıcak diye bir bak istersen.Woolnat ta tog yok

Hiç mizirdanmiyor mu 2 saat boyunca? Kendi kendine mi 2 saat oyalanıyor yoksa sen oyalıyor musun?
Deniz iki saat uyanık kalıyor. Günde üç uyku uyuyor. Totalde 3-3.5 saat uyumuş oluyor. Sanki sizin gece uykuları gündüze kaymış gibi biraz. Ufak geçişlerle düzenlemeye çalışsan belki işe yarar.
Maşallah ya iki saat uyanık kalamıyor bizimki. Ama şöyle ki gündüz uzun uzun da uyumuyor. Maksimum 1.5 saat uyuyor. Diğer uykuları 45 dk filan. Çok mu uyuyor acaba dediğin gibi:/ Bi de 2 saat me yapıyor peki?

canim kimden ne kadar ucret aldin?
sakincasi yoksa burdan varsa ozelden yazar misin:)
ben de eger basaramazsam yardim alirim diye dusunuyorum. kendimi daha az yipratacagim artik. ben yiprandikca emire de faydam olmuyor.
Canım bebek ve uyku dan aldım 1050 tl .

Amin inşallah. Dediğim gibi bi kaç gün bezlerini takip et. Öyle anlarsın doyuyor mu doymuyor mu diye. Doymuyorsa doktor mama başlatır muhtemelen çünkü ek gıda mama gibi besleyici değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…