2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın anneler.Oğlum bayadır güzel uyuyordu uykuya dalıyordu, iki gündür uyuduktan biraz zaman geçince ağlamaya başlıyor gözleri kapalı ağlıyor. ateşi öksürüğü vs yok. Dişten mi oluyor var mı aranızda böyle şeyler yaşayan. üzülüyorum onu öyle acı acı ağlarken görünce.

Doğa da yapıyor bu ara ben kaldırıp pışpışlıyorum gaz çıkıyor genelde

Canim arada bir bizimkine de oluyor ağlama ama ne ağlama gözü kapalı baya ağlıyor en son uyandırıyoruz öyle susuyor.Arastirmistim eğer bu şekilde agliyorsa rüya ile alajaliymis özellikle fazla uyarıcı aldıkları günler böyle olabilirmiş

Gece emzirmeye devam canım anne sütü yoksa mecburen mama
Gece zaten canım mecbur emzirecegiz.Saat başı hatta bazen yarım saatte bir uyaninca doymuyor mu gün içinde veya akşam bunun için ne yapılabilir onu merak etmiştim. Mamaya karşı değilim sadece benimki hala ara ara red yaptığı için benimkinden korktugumdan alternatif soruyorum zaten ek gıdaya az kaldı bizim

Çok uyanıyormuş gerçekten doğa gece iki kere filan uyanıyor du birde sabah 7 gibi kalkıp emiyor du şu iki gündür sabah 5 kadar uyuyor bana sorarsan bu kontrole kadar sabret kilosuna baktır çişli bez sayısını takip et dediğin gibi zaten sizin ek gıdaya az kalmış

:)))))
yapsam da bitse gitse. stres basiyor kalabaligi dusununce:)))
Bence hic mevlut yapilacak zaman degil.herkesin evinde en az 1 kisi hasta.aman hastayim da katilmayayim diyecek kadar duyarli bir toplum degiliz malesef.varsin biraz daha gec olsun.ben de baharda mersinde yapicam allah nasip ederse.1 yildir gitmiyorum cok ozledim ama bahara kadar sabredicem gitmemizi zorunlu kilacak bir sebep olmazsa ins.gecen hafta cok hastaydim tekim esim de bir yere kadar yardim edebiliyor.emziren benim uyutan benim altini degisen benim.bir de 2 maskeye ragmen oglusa da bulasti kucagimdan inmek istemedi.1 sefer calpol verip atlattik ama ben bitigim.meme reddinin uzerine bir de hasta olursa cocuk daha da zorlanirsin

Merhaba. Bu gece uzun uykudan kastınız ne peki mesela kaç saat? Benimki emerek uyuyor uykuya dalınca yatağına koyuyorum 10 gibi.

Evet benimkide öyle. Çığlık çığlığa ağlıyor korkmuş gibi sonra pışpışlıyprum hemen susuyor. Nedenini bilmiyorum bende

Mamaya başlamadım ama ek gıdaya geçince mama da vermeli miyim anne sütüyle birlikte? Hangi mamayı önerirsiniz ?

Merhaba. Bu gece uzun uykudan kastınız ne peki mesela kaç saat? Benimki emerek uyuyor uykuya dalınca yatağına koyuyorum 10 gibi.
Beş aylık bebeğin gece boyunca 10 saat kadar uyuması gerekiyor. Deliksiz uykusu da 6-7 saat olmalı. Daha erken kalkıyorsa gün içinde yeterince doymadığı düşünülebilir. Biz de dokuz buçuk gibi yatırıyoruz. Dört buçukta uyanıyor ve emip tekrar uyuyor. Öksürük vs olmazsa da sabah dokuz buçuğa kadar uyuyor..

Kesinlikle katılıyorum. Korkunç bir salgın var. Büyük çocuğu olmayan, dışarı fazla çıkmayan anlamıyor... bizim etrafımız şu an bol miktarda hasta insanla dolu... neredeyse “kapalıyız” yazıcam evin kapısına :)) çok geçmiş olsun bu arada

Cok tesekkur ederim

Aynen 10 gibi dalıyor yatağına koyuyorum.4 4.30 gibi uyanıyor bazen 5i 6yıda buluyor. Karnını doyurup tekrar uyuyor. Sonrasında 8 9 gibi uyanıyor tekrar. Bazen doymuyor mu diye düşünmüyor değilim. Gündüz çünkü 1ay önce çok iyiydi uykusu 3 saat deliksiz uyurdu şimdi 1 saati zor görüyorum

Ne 5-6 saat mi
Benimki en fazla 4 saat uyur. bi de bu aralar daha da erken ama lıkır lıkır emiyor sütüm de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…