2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

sunnet ne zaman?6 ayi tamamlamis mi olacak oglusun?

ben daha egitim icin girisimde bulunmadim ama basaramazsam ben de yardim alirim herhalde.

o tarifeyi satin alinca detaylarini mi gonderiyorlar,nasil oluyor?
cok sordum ama

Hii tamam canım ben kendi kendine oyalanıyor mu acaba diye merak ettim. Zaten sanırım max 1.5 saat olmalıymış ideal gündüz uykusu. Yanı 3 saat çok uzun olur sanki.
Az mi çok mu yani
Hii çok zor ya ben de Erzurum'dayim. Blw bilen bi doktor bulamadım. Zaten artık doktora da götürmüyorum. Kafama göre takiliyorum :))

Evet biraz sulu oldu ama ya sanırım çok uzun bıraktım fırında.
Sen toparlarsın onu tekrar cnm :) her konuda becerikli anasın maşallah
Estağfurullah yapıyoruz bir şeyler
Uyusun cnm ya, uyuyan bebek candır :)) benimki de iki uyku arası biraz fazla uzarsa resmen uyumak için yalvaran gözlerle bakıyor :))
Ay iyi bari yal iz değiliz.

sunnet ne zaman?6 ayi tamamlamis mi olacak oglusun?

ben daha egitim icin girisimde bulunmadim ama basaramazsam ben de yardim alirim herhalde.

o tarifeyi satin alinca detaylarini mi gonderiyorlar,nasil oluyor?
cok sordum ama
Sünneti c.tesi olcak canım. 5.5 aylık şu an.
Olur mu sor tabi :)
Tarife detayları sitesinde de yazıyor canım aynen yüklüyorum buraya.

Eklentiler

• Screenshot_20180108-221123.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 54

1 saat uyanik kalmasi imkansiz canim:)
saatler suruyor uyumasi.sizin red olmamasi da avantaj tabi.

valla masallah damlaya

Aynı korkuyu aylarca yaşadım yanlış anlama niyetim seni terslemek ya da korkunu küçümsemek degildi. Ben de emmiyor bu çocuk aç kalıyor mu diye çok düşündüm ama ona rağmen biberonla kendi sütümü bile veremedim emmez bir daha diye korkumdan. Ama sindirim sisteminin ek gidayla daha çok hırpalanacağını düşünüyorum okuduğum şeylerden, tabi ki yorum yapmak bana düşmez ben sadece kendi düşüncemi paylaşabilirim ama bebeğe zarar da verebilir diye korkuyorum ben de. Biberon yerine alıştırma bardaklarını denesen emme refleksini tatmin etmeyeceği için anne sütünün ikamesi izlenimi yaratmaması mümkün mü? İnşallah geçer sorunun, insan deliriyor çünkü, bir anne olarak çok zor bebeğini emzirememek.

Bizim ev zaten sıcak onun için nasıl bişey alsam kalınmı olur terlermi ince mi olur üşür mü diye bilemedim. Dorukta da hiç kullanmadım hiç açmazdı üstünü hala da öyle. Bedeni nasıl aldın peki kullanımı kolay mı ve son soru üstünü örtmene gerek kalmıyor değilmi

Yazdigin bu güzel ve anlamli mesajin icin seni kutlarim canim zaman ayirip da uzun uzadiya yazmissin

Bi şekilde oyalanıyoruz. Oyun oynuyor yerde yuvarlanıyor takılıyor biraz yalnız başına. Zaten ek gıdaya başlamıştık bir süredir şimdi porsiyonları arttığı için yemesi uzun sürüyor. Yutmasını ağzını açmasını bekliyorum. Zorlamıyorum ya da arka arkaya ağzına tıkmadığım için uzun sürüyor. Sonra iki saat olunca zaten uyku sinyalleri veriyor koyuyorum yatağına max 5 dk da uykuya dalıyor. Her çocuk farklı tabii ama sanki siz gece uykularından biraz çalıyormuşsunuz gibi geldi bana.

Diyecek soz bulamadim sana

1 saat uyanik kalmasi imkansiz canim:)
saatler suruyor uyumasi.sizin red olmamasi da avantaj tabi.

valla masallah damlaya
Bizim de uyumasi nerden baksan 1 sat sürüyor aslında. Yanı 1 sat oyalanıyor 1 saate uykuya dalıyor. 45 dakika uyuyor. Bu şekild e genelde günümüz geçiyor:))(
Iki saat çok zor ama ya durması cidden. Yarın bi deneyeyim. Ama çok mizirdaniyor ne yapsam fayda etmiyor. Oyalamak için her şeyi yapıyorum aslında. Gece de uyuyor aslında ama sık uyanıyor bu aralar. Aslında gün içind e aktif zamanı çok az düşününce 4 Aylık bebek için.

Çok bilmişler onlar. Anne sütü de alıyor mu canım? Ben önce emziriyorum çok az gelse de bir damla bir damladır diyorum, son damla düşene kadar emziricem inşallah, sonra mama veriyorum bizimki de 120 ml içiyor şuan yaklaşık 2,5-3 saatte bir .

Toplamda 3, 3.5 saat olsa iyi olurdu demek istemistim. Tek seferde 1.5 saat iyi evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…