2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

bilgisayar/telefon/tablet ekranindan okumak yoruyor desem daha dogru olacak:))
burasi da ekran ama sizlerle yazismak,farkli fikirleri okumak hosuma gidiyor

Teşekkür ederim birbirimizi anladık bence .Anne hassasiyeti ile yaklaşıyoruz olaylara .Tatsizlik oluşmasini hiç istemem .Herkesin fikirlerine değer veriyorum.Kendi fikrimi de belirtmiş oldum.Şükür ki bilinçsiz anneler değiliz. Umarim aynı bilinçle yolumuza devam ederiz.

Bizim ev de sıcak.Bazen bakıyorum terliyor bile onun içinde. Göğsü soğuk gibi oluyordu o zaman içine bir kat daha atlet giydiriyorum.Bedeni 6 12 aldım ama sanki 1 2 yaş alsam daha iyi olurdu.Şimdi tam oluyor ilerisi için dedim.Kullanımı kolay sadece acaba fermuar i az daha asagida olabilir mu diye düşündüm. Üstünü ortmuyorum ama bazen soğuk gibi hissedersem bir Muslin atıyorum.
O gruba bir üye olamadim:)aldım alistirma bardağı ucu yumuşak ama birde sert olan varmış sanırım fark etmez herhalde.

Nasılsınız kızlar? Bugün evim soğuk yaa kuzumu da aldım yanıma yorganın altında oturuyoruz sarmaş dolaş

ben bugün hüzünlüýüm biraz canim
evimize gidiyoruz bugün. alistigim ortamdan ayrilirken hep bi huzunlenirim ben.goren de baska sehre gidiyorum sanar/sanir
huy iste naparsin. can cikiyor da o cikmiyor
bu arada turkce ogretmeni varsa el atsin. sanar mi?
sanir mi?

merkezi mi canim? ohh kuzunun kokusuyla yat oyle

Gunaydinlar. Bizi de atak ya da did vurdu sanirim.21.30 da uyumus olan oglum gece 00.00 zar zor aglayarak uyuyor. Sabaha kadar 1 kez uyanan oglum 2 3 kez uyaniyorum.duzenimiz oturdu artik bozulmaz diye dusunurken alt ust oldu hersey. Yine de yeterki saglikli olsunlar diyorum. Herkese sabir.

Pardon canım yazdıysan ben götmemişime,neredeydin?
Türkçe öğretmeni değilim ama olmayı çok istedim. Kelimenin doğrusu 'sanar' bildiğim kadarıyla. Kelime 'sanmak' geniş zaman eki '-ar' '-er' gelince 'sanar' oluyor

Ev merkezi ya, aslında ben tişörtle oturduğum için belki de soğuk hissediyorum.
Kuzumu çok özlüyorum teyzesi

Nasılsınız kızlar? Bugün evim soğuk yaa kuzumu da aldım yanıma yorganın altında oturuyoruz sarmaş dolaş
Ayy çıkmayın yorganın altından, İpek de dursun huzurlu huzurlu. Neden soğuk eviniz?

Türkçe öğretmeni değilim ama Türkçemize gönül vermiş ve en sık kullandığı dördüncü site tdk.gov.tr olan birisi olarak cevaplayabilirim, sanır. Mesela sanırım. Bir de kaynak vereyim tam olsun
Eve dönmek güzeldir ya, ben hep uça uça dönerim evime her yerden
Senin için zor olacak gerçi annen yanında olmayacağı için, kolay gelsin sana

Deneyince buraya da yazarmısın bende doyamadığını düşündüğümde mama takviyesi yapıyorum biberon veriyorum biberona alışırmı bilemedim bir kere içiyor çünki olmazsa bende alıştırma bardağı alırım ek gıdaya geçince lazım olacak nasılsa

Aaa mantığım yanlış mı yani? Bak sayende bişey öğrendim, teşekkürler greçın

Hala yorganın altından çıkmadığım için kaloriferlere bakamadım. Yanmıyor mu acaba? Dışarı baya soğuk ama.

Fikir ayrılığına düştük Muti, bir Türkçe öğretmeni bizi aydınlatsın

Bir yaşına girene kadar hatta emzirme bitene kadar diyeyim :) bir düzen olacağını düşünmüyorum ben nedeni bebek kendini her güvensiz hissettiğinde susadığında emmek istiyor yada annenin kucağında olmak istiyor bir iki ay mis gibi uyuyan çocuk birden çıldırabiliyor ill kızımda sekiz ay uyku sorunu yaşamadık saat dokuzda besler yaptırırdım kendi kendine uyur du sekizinci aydan sonra nolduysa uyumaz oldu yine her bebek bir değildir cümlesiyle bitiriyim :))))

Yazılarını beğendiğimi söylemiş miydim daha önce

Allah bağışlasın.. Evlat ne güzel birşeymiş.. Ben anne olmayı hep geciktirdim. Bakamam sorumluluk alamam vs. gibi sebeplerim vardı.. Şimdi ise 2.yi ne zaman yapayım diye planlarım var
Amiin hepimizin evladını bağışlasın. Gerçekten evlat çok başkaymış. İkinci için biraz mesafeli olsam da iyi ki diyorum ya
Sizin kız mıydı? Yazdıysanız görmedim kusura bakmayın

Amiin hepimizin evladını bağışlasın. Gerçekten evlat çok başkaymış. İkinci için biraz mesafeli olsam da iyi ki diyorum ya
Sizin kız mıydı? Yazdıysanız görmedim kusura bakmayın
Yok cnm erkek benimki.. Uzunca süre istemedim sonrada istedim olmadı .Tüp bebekle kavuştum mucizeme.. 1tane dondurulmuş embriyo var merkezde .Ordakini de yavrum diye seviyorum..2.kez anne olmayı çok istiyorum.. Benim oğlusum biraz sıkıntılı doğdu. Ameliyat oldu 19gunlukken .. Tedavisi devam ediyor.. 3 yaşına kadar sürecek..O yüzden 3yil sonraya erteledim isteğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…