Hangi cümlen mesela? Annene babana dil uzatmışız falan? Saçmasapan tutarsız ithamlar? Benim haddime mi düşmüş senin yahut başkasının anne babasına dil uzatmak? Neyine cevap vereyim böyle saçma bir “çamur at izi kalsın” projesinin??Sanırım ne dediğimi kavrayamıyorsun. Senin için vakit öldüreceğimi, kızımdan çalıp sana vereceğimi mi düşünüyorsun? Bir çok cümleme cevap bile verememiş biri için? Allah'a havale ediyorum ':)'
İyiyi cnm saol ara ara bakyrm ama fırsat bulumyrm sohbete katılmaya geneldr sonradan okuyorum
Ayy çıkmayın yorganın altından, İpek de dursun huzurlu huzurlu. Neden soğuk eviniz?
Türkçe öğretmeni değilim ama Türkçemize gönül vermiş ve en sık kullandığı dördüncü site tdk.gov.tr olan birisi olarak cevaplayabilirim, sanır. Mesela sanırım. Bir de kaynak vereyim tam olsun
Eve dönmek güzeldir ya, ben hep uça uça dönerim evime her yerden
Senin için zor olacak gerçi annen yanında olmayacağı için, kolay gelsin sana
Yok cnm erkek benimki.. Uzunca süre istemedim sonrada istedim olmadı .Tüp bebekle kavuştum mucizeme.. 1tane dondurulmuş embriyo var merkezde .Ordakini de yavrum diye seviyorum..2.kez anne olmayı çok istiyorum.. Benim oğlusum biraz sıkıntılı doğdu. Ameliyat oldu 19gunlukken .. Tedavisi devam ediyor.. 3 yaşına kadar sürecek..O yüzden 3yil sonraya erteledim isteğimi.
Gercekten mi tanışmak isterim.. çünkü nadir görülen bisey.. bu sayfada denk gelmedim daha..
Nasıl anlatılması güç bir okadar büyük bir duygudur evlat sevgisi. 5 gündür hastayım diye maskeyle çok mesafeli ve mümkün olduğunca kucağıma almadan geçti. İkisinide uzaktan bakarak sevdim. Arada doruk yanıma gelip sarılmak istiyordu ama dr çok net sakın yaklaşma aynı ortamda bulunursan dikkat etmezsen hemen bulaşır evdekilere dediği için olmaz oğlum sonra diye gönderdim oğluşumu yanımdan. Deniz küçük ama o bile farkındaydı mesafeli oluşumun. Beni görünce nasıl gözlerimin içine bakıp sesler çıkartıyordu. Bugün sarıldım sımsıkı doya doya sanki yıllardır ayrı kalmışız gibi nasıl özlemişim kokularını sıcaklıklarını. Oh dedim çok şükür. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu
Ben de aliskanliklarim degissin istemem ama bebek icin kosturmaktan bir an evvel yeni bir duzene alisiverirsin.farkinda bile olmazsin.hatta bebege baska bir yerde bakmak dusuncesi bile zor gelir.yeni duzeninizde kolayliklar diliyorum.
Evimiz genelde sıcak olur ama bu sene bebek olunca yetersiz hissediyorum. Bi tane sıcak hava üfleyen küçük ısıtıcı var.
Ben ilk birakıp dışarı çiktıgımda esim stres yapip tok cocuģu beslemeye calışmıştı. Ki zaten biberon almıyordu kızım ve bende sutü acıkmasına yetisirim ama ne olur ne olmaz diye birakmıştım. Aklima geldikce gulüyorumBugün ilk kez 1 saatliğine benim halletmem gereken bi iş için bebeği babasıyla bırakıp dışarı çıkcam. Çok heyecanlıyım eşim de ilk defa yalnız başına baş edecek bakalım nasılmışSiz bıraktınız mı daha önce ?
Canim bence burada sorun sen ve yazdiklarin deģil kesinlikle ve kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok. Ben kendi adima ortami yumusatmak icin oyle yazdım. Aranizda en az okumus en cahil benimdir herhalde ki bende boyle bir tavırla karşılasmadım. Ben olayı basta anlamadım ama sonradan şahıslar arasindaki bir hesaplaşma oldugu gördük. Buradaki tüm anneler ve bal evlatlar birbirinden degerli. Ben hicbirini digerinden ayırmiyorum Rabbim hepsine saglik versin en önemlisi o, yoksa sen kucakta hoplatırsin, ben ayakta sallarım, o corba verir digeri mama verir bunlar kisiye ve bebege bagli degisen detaylar.Konunun muhatabı olduğum için yazıyorum.Oncelikle insanların şunu anlmasini istiyorum sanki her istediğimiz de iyi doktor bulabiliyormusuz gibi sartlarimizi bilmeden konusulmasin lütfen! Dün gittiğim doktoru burada anlattım.Özel hastane doktoruydu bu.Buradaki devlet hastanelerinin durumunu da ben biliyorum burada olmayanlar değil! Eğer olsaydı gerekirse bütün paramizi doktora vermekten de geri kalmayiz. Doğu da olan varsa beni daha iyi anlar.Büyükşehir de bulunduğum zaman oranın en iyi doktoruna götürmüştüm.Ama malesef ki burada böyle imkanım yok.@AysheDuru yu ben dahil ettim sorunuma.Hem tecrübeli olduğu hem de doktorunun ilgili olduğunu düşündüğüm için.İmkanım kısıtlı olduğu için benim tek bilgi kaynagim internet.Araştırıyorum öğreniyorum.Bebeğim sık uyandıği için tartisi düşük olduğu için ne yapılabilir bilmek istedim. Birden fazla kişi fikir beyan etti.Hepsi de değerli benim için.Ama bu şekilde uzayacagini bilsem kesinlikle özelden sorardim.Kimse kimsenin ne yaşadığıni bilmiyor.Evet ayagimda da sallıyorum çünkü bebeğim uyumuyor.Boyun fitigim var vs.Ama kimse bunu yargilayamaz.Nasıl ki benim uyku eğitimi veren arkadaşları yargilayamayip saygı duyduğum gibi.Annelik,herkesin anneligi kendine ve bebeğine özel. Gerçekten uzgünüm.Bu ortamı seviyorum.Ama anladım ki gerçekten kendin araştırıp içine en çok sineni yapacaksın.Şükür okumuş insanlarız.Kimse bebeğini incitmek istemez.Yavrularimizin iyiliği dileğiyle. ..
Estağfurullah canım ne cahilligi olur mu öyle şey? Sende bizler gibi annesin burada hepimizin tek ve en önemli vasfı bu.Okumuslugu araştırma yapabiliyoruz anlamında söyledim.ilkokuldan öğrendiğimiz okuma yazma yani:) doktor konusunda öyle dertliyim ki içime dokundu.Gerçekten bu yüzden belirtmek istedim.Ben ilk birakıp dışarı çiktıgımda esim stres yapip tok cocuģu beslemeye calışmıştı. Ki zaten biberon almıyordu kızım ve bende sutü acıkmasına yetisirim ama ne olur ne olmaz diye birakmıştım. Aklima geldikce gulüyorum
Canim bence burada sorun sen ve yazdiklarin deģil kesinlikle ve kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok. Ben kendi adima ortami yumusatmak icin oyle yazdım. Aranizda en az okumus en cahil benimdir herhalde ki bende boyle bir tavırla karşılasmadım. Ben olayı basta anlamadım ama sonradan şahıslar arasindaki bir hesaplaşma oldugu gördük. Buradaki tüm anneler ve bal evlatlar birbirinden degerli. Ben hicbirini digerinden ayırmiyorum Rabbim hepsine saglik versin en önemlisi o, yoksa sen kucakta hoplatırsin, ben ayakta sallarım, o corba verir digeri mama verir bunlar kisiye ve bebege bagli degisen detaylar.
4 ay derken bayağı oldu gideli de ne yaptın o kadar merak ettim :)kaynak icin sagol canim.
4 aydir ordaydik ya,zor oldu gelmek ama herkesin evcazi tabiki. tesekkurler canim
Lütfen üzülme oluyor boyle seyler cok hanim hanimcik akli basinda bir kisisin inan yazilarini cok begeniyorum. Aslinda topigimizdeki insanlarin cok buyuk bir cogunlugu boyle ama oldu bi kere bir ikilik hakkimizda hayirlisi... hic kimsenin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum yalnizca bazi kisilerde uslup sikintisi olustu bu da birkac dusuncesiz karsilikli mj in ardindan oldu ipin ucu kacti ama tutulur elbet yeterki sukunetimizi koruyalim daha dune kadar yoktu boyle seyler... simdi goruyorum ki insanlar mj like ederken bile kimin yazdigina gore like yapiyor... herkes birbirine kalp atardi bu topikten uzulmemek tabiki elde degil gercektenAma gercekten bugünde cok üzüldum. Icimde yazma istegi bile kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?