Cok soru soruyrm ama cnm günde ne kadar verdin yoğurduEvet yoğurtla başlattı dr.iki hafta kadar sadece yoğurt sonra sebze ve meyve dahil oldu. Ama herşeye tadımlık başladık. Sonra yavaş yavaş porsiyonları arttı. Artmaya devam ediyor şuanda da.
eger satici hepsiburada ise; aldigin urunlerin hepsi o sirada elinde yoksa bile olanlari ertesi gun gonderiyor (kendi kargosu var), hepsini birden tedarik edeyim de toptan ciksin yapmiyor yani bilgin olsun :)Sagol yaa internet avantajlı gercekten ama bir turlu begenemiyorum hic bana göre degil. Kac saattir ara ara geziniyorum site site dedigin gibi fiyatta farklilıklar var ve de istediklerim tukenmis. Hepsiburada dan alıcam son olarak ona karar verdim.
Saol cnm, öylesiniz zaten :) bütün sayfaları okumaya çalışıyorum, haliyle daha çok farkediliyor yazmayanlar sanki :) bir de mevzu bebek olunca insan daha çok merak ediyor, en yakın arkadaşlarımızın bile hamileliklerini doğumlarını vs buradaki kadar takip edip paylaşamamışızdır belki de.. sık yazmayanlardan bile ara sıra da olsa haber almak rahatlatıyor o yüzden..Msallah cnm herkezi hatrlyp sorysn insan kendini değerli hissediyor:)
Kitapyurdu kitapkurduydu çok önceden, o zaman vardı ama şimdi yok bildiğim kadarıylaBen hepsiburada dan almıştım canım bunları, d&r yada kitapyurdu kullanıyorum normalde de ama onlarda yok sanırım kapıda ödeme
Teşekkürler, o siteyi ben de gördüm geçenlerde google kurcalarken ama uzun uzun bakamamıştım. İyi oldu hatırlattığın, şimdi gireyim bir sıpalar uyuyorken :))Ben hemen atlıyorumucuzkitapal.com ben burdan bir sürü ucuz ucuz aldım kargoyu bekliyorum gelince foto Ve fiyatlarıyla paylaşırım :)
Bizimkide sallayarak uyuyanlardan. Ama ana dizinde sallıyoruz hep ve uyku için ana dizi istiyor mutlaka. Hatta bi kaç kere misafirlikte ayağımda sallıyayım dedim. Garip garip yüzüme baktı ve asla uyumadıbende şimdiden uyku eğitimini düşünüyorum. Allah kısmet ederse bu haftasonu başlıcaz ama sallamadan nasıl uyuyacak bilmiyorım
Anladım canım zaten salliyorsun. O zaman diyecek bir şey yok :) bence de eğitim icin biraz daha beklemelisin küçük daha.Ama işin zor hem re hem uykusuzluk çok iyi anlıyorum seni.Aynı yollardan geçtik. Emir in en azından red için birazcık daha zamana ihtiyacı var.Bizde emzik vardı az da olsa onu kaldırinca biraz daha iyi olmuştu. Uyku konusunda keşke bir şey diyebilsem kel-merhem ilişkisi :)
Kitaptan çalışmıyorum hiç canım geçen yıl kursa gitmiştim o bilgilerime bi bakıyorum. Eksik olduğum yerleri video izleyerek soru çözerek tamamlıyorum. Mertte aynı valla uyumuyor gündüzleri ya 40dkda uyanıyor
En iyisini düsünmüssün bence cnm:) biz cok dolandık ettik kaptık sifayı... neyse ki gecti sayılır.dikkat etmek lazım valla bu ara...
geeel bahaaar artıık geeell:)
Aslında avm falan değil tabi ki ama açık havada en azından haftada bir falan yürüyüşe çıksanız ikinize de iyi gelir.bu gidisle kar da yagmayacak sanirim.mevsimler de sapıttı iyice.
ben avm lere hic goturmedim emiri. daha dogrusu doktora goturmek disinda disari cikarmadim. annemle esim bir sey olmaz dediler hep ama ben direndim ve goturmedim. hata mi yapiyorum disari cikarmayarak diye dusunuyordum ama bu hastalikli ortamda en iyisi bu sanirim.
ocagi da ortaladik,az kaldi insallah bahara.
Ben alıntılayıp cevap verene kadar gün geçti inşallah bitmiştir işlerin. Bitmediyse kolay gelsin4 aydir yasanmayan ev nolur sizce
cook isim var cook
nerden baslasam sasirdim,o derece
Hormonlardan dolayı dökülmesi çok normal. Ben de tahlil yaptırdım sonuçlar hiç olmadığı kadar iyi çıktı yine de hala her saç taramamda bir peruk bırakıyorum taraktaBende de ayni sorun var 3. Ayda felan basladi. Kan tahlilimde kanim normal cikiyor ben de anlamadim neden oldugunu siz cozum buldunuz mu
Kesinlikle hayali bile çok güzelayakta sallamadim bilmiyorum hic ama kollar cok yorucu ki emir daha 5 kilo. arttikca kilosi tasimak zorlasacak.
valla ben de bilmiyorum canim nasil olacak ama hayali bile guzel :))
Aslında avm falan değil tabi ki ama açık havada en azından haftada bir falan yürüyüşe çıksanız ikinize de iyi gelir.
Defne'nin ilk doktoru çocuğu eve kapamayin hava alsın sonra çok hastalanır demişti. Tabi bunu dediğinde mevsim yazdı soğuk havada da aynı öneride bulunur muydu bilmiyorum
Ben alıntılayıp cevap verene kadar gün geçti inşallah bitmiştir işlerin. Bitmediyse kolay gelsin
Hormonlardan dolayı dökülmesi çok normal. Ben de tahlil yaptırdım sonuçlar hiç olmadığı kadar iyi çıktı yine de hala her saç taramamda bir peruk bırakıyorum tarakta
6. Aydan sonra düzene girecek eskisi gibi olacak deniyor. Bu arada saç dökülmesi olmayan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez forumda, o yüzden bu da normal diyeceğiz
Kesinlikle hayali bile çok güzelbazen yatağına geçirirken uykusu açılıyor alt değiştir, üst değiştir, emzir yatır derken o zamanlar sallamıyorum artık yatırıp el hareketleriyle oyalıyorum. Biraz zaman alıyor ama uyuyor öyle de. Sanırım bi kaç gün zorluktan sonra alışacak kendi uyumaya. Yada ben öyle kandırıyorum kendimi
İki çay kaşığıyla başladık. İki günde bir arttırarak devam ettik. Şuanda 100-120 cc yoğurt yiyor. Günde bir kez ara öğün olarak.Cok soru soruyrm ama cnm günde ne kadar verdin yoğurdu
Canim garip bi şekilde meme reddi yapınca emzik reddi de yapmıştı. Zaten sadece uyurken alıyordu. Sonra tutmaya başladı. Ama red devam edince vermedim.Arada bir versem de tutmuyor artık işime geldi biraz.Bizim uykusundan çok fark olmamıştı. Emzik düşünce uyanıyordu bu sefer :)emzik almiyor emir. alsa belki daha kolay gecer uykuya ama
Canim garip bi şekilde meme reddi yapınca emzik reddi de yapmıştı. Zaten sadece uyurken alıyordu. Sonra tutmaya başladı. Ama red devam edince vermedim.Arada bir versem de tutmuyor artık işime geldi biraz.Bizim uykusundan çok fark olmamıştı. Emzik düşünce uyanıyordu bu sefer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?