2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
eger satici hepsiburada ise; aldigin urunlerin hepsi o sirada elinde yoksa bile olanlari ertesi gun gonderiyor (kendi kargosu var), hepsini birden tedarik edeyim de toptan ciksin yapmiyor yani bilgin olsun :)

Msallah cnm herkezi hatrlyp sorysn insan kendini değerli hissediyor:)
Saol cnm, öylesiniz zaten :) bütün sayfaları okumaya çalışıyorum, haliyle daha çok farkediliyor yazmayanlar sanki :) bir de mevzu bebek olunca insan daha çok merak ediyor, en yakın arkadaşlarımızın bile hamileliklerini doğumlarını vs buradaki kadar takip edip paylaşamamışızdır belki de.. sık yazmayanlardan bile ara sıra da olsa haber almak rahatlatıyor o yüzden..

Ben hepsiburada dan almıştım canım bunları, d&r yada kitapyurdu kullanıyorum normalde de ama onlarda yok sanırım kapıda ödeme
Kitapyurdu kitapkurduydu çok önceden, o zaman vardı ama şimdi yok bildiğim kadarıyla hepsiburada aklıma gelmemişti kitap için hiç ama, bakayım ben de :) çok teşekkür ederim

Ben hemen atlıyorum ucuzkitapal.com ben burdan bir sürü ucuz ucuz aldım kargoyu bekliyorum gelince foto Ve fiyatlarıyla paylaşırım :)
Teşekkürler, o siteyi ben de gördüm geçenlerde google kurcalarken ama uzun uzun bakamamıştım. İyi oldu hatırlattığın, şimdi gireyim bir sıpalar uyuyorken :))

ayakta sallamadim bilmiyorum hic ama kollar cok yorucu ki emir daha 5 kilo. arttikca kilosi tasimak zorlasacak.
valla ben de bilmiyorum canim nasil olacak ama hayali bile guzel :))

emzik almiyor emir. alsa belki daha kolay gecer uykuya ama

isin merak ettigim yani nasil yorgun dusmuyor 4 aylik bebe. eee eee dedikce ben uyuyorum o uyumuyor:))

Aslında avm falan değil tabi ki ama açık havada en azından haftada bir falan yürüyüşe çıksanız ikinize de iyi gelir.
Defne'nin ilk doktoru çocuğu eve kapamayin hava alsın sonra çok hastalanır demişti. Tabi bunu dediğinde mevsim yazdı soğuk havada da aynı öneride bulunur muydu bilmiyorum

4 aydir yasanmayan ev nolur sizce
cook isim var cook
nerden baslasam sasirdim,o derece
Ben alıntılayıp cevap verene kadar gün geçti inşallah bitmiştir işlerin. Bitmediyse kolay gelsin

Bende de ayni sorun var 3. Ayda felan basladi. Kan tahlilimde kanim normal cikiyor ben de anlamadim neden oldugunu siz cozum buldunuz mu
Hormonlardan dolayı dökülmesi çok normal. Ben de tahlil yaptırdım sonuçlar hiç olmadığı kadar iyi çıktı yine de hala her saç taramamda bir peruk bırakıyorum tarakta
6. Aydan sonra düzene girecek eskisi gibi olacak deniyor. Bu arada saç dökülmesi olmayan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez forumda, o yüzden bu da normal diyeceğiz

ayakta sallamadim bilmiyorum hic ama kollar cok yorucu ki emir daha 5 kilo. arttikca kilosi tasimak zorlasacak.
valla ben de bilmiyorum canim nasil olacak ama hayali bile guzel :))
Kesinlikle hayali bile çok güzel bazen yatağına geçirirken uykusu açılıyor alt değiştir, üst değiştir, emzir yatır derken o zamanlar sallamıyorum artık yatırıp el hareketleriyle oyalıyorum. Biraz zaman alıyor ama uyuyor öyle de. Sanırım bi kaç gün zorluktan sonra alışacak kendi uyumaya. Yada ben öyle kandırıyorum kendimi

bence de kış icin demez.

yasanabilecek duruma geldi ev
mutfak dolaplarini silecegim bir de. camlar da kotu ama yagmur da var,silsem mi bilemedim.

ben de once 'begen'iyorum. saatler sonra da zanan buldukca cevap yaziyorum. konu gecmis olabiliyor.
yine de sagol,kolaysa basina gelsin

kendimizi boyle boyle kandirip ataklari haftalari gecirdik canim
yine aynen devam

emzik almiyor emir. alsa belki daha kolay gecer uykuya ama
Canim garip bi şekilde meme reddi yapınca emzik reddi de yapmıştı. Zaten sadece uyurken alıyordu. Sonra tutmaya başladı. Ama red devam edince vermedim.Arada bir versem de tutmuyor artık işime geldi biraz.Bizim uykusundan çok fark olmamıştı. Emzik düşünce uyanıyordu bu sefer :)

emir hic almadi. 3 farkli marka denedik ama cık
egitim sart sanirim
yoksa biz daha cooook sallarız

Aaa gün aymış ama anne ayılamamış. Çünkü anne gece hiç uyumamış. Deniz yarım saatte bir uyanmııııış. Sonra sabah 7 de biraz derin uykuya dalmışşş. Amaaa saat 07.25 de alarm çalmış. Anne kalkmış doruğu hazırlamış yedirmiş içirmiş okula göndermiş. Tam odaya girmiş deniz gözlerini açmışşşş. Hiç uyumadım diye kendi kendine söylenirken denizin arka arkaya hapşurmasıyla gözlerini kocaman açmış ne uyku kalmış ne mahrurluk. Derkeeen hafif bir burun akıntısıda görmüş. Denizin burnuda aksa keyfi yerindeymiş. Ama anne yorguuun bitkiiin düşünceliii yalnııızzzmış. Bazen denizde böyle arka arkaya hapşuruk oluyor sonra geçiyor. Genelde sabahları yaşıyoruz acaba öyle bişey mi. Hasta mı oluyor yoksa. hemen götürsemmi yoksa yarını mı beklesem. Şuan ki duruma bakılırsa burnunu aspire et der ve gönderir gibi geliyor bana. Ya da erken önlem almış olurum götüreyim en iyisi. Ama hava bugün çok soğuk ve yağmurlu. Araçla gitsem bile ya daha çok etkilenirse artarsa akıntısı. Offf kafamda deli sorular. Tamam şöyle yapıyorum eğer durum stabil olursa ya da artarsa hemen götürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…