2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

bence de once bi gozlemle gerekirse götür.
biz de bu sogukta hastaneye gidiyoruz ama mecburen. gastro dan randevu almistik. gitmemiz sart.
insallllllah hasta olmuyordur,burnuna toz kacmistir:)

Eli öpülesi analar :))

Nasıl enerji dolu bir msj bu
Oysaki sabaha kadar uyuyamadım evhamdan nasıl geçecek sünnet diye .
Hayırlı cumalar canım günaydın

bence de once bi gozlemle gerekirse götür.
biz de bu sogukta hastaneye gidiyoruz ama mecburen. gastro dan randevu almistik. gitmemiz sart.
insallllllah hasta olmuyordur,burnuna toz kacmistir:)
Çokta beklememe gerek kalmadı. Hapşurukla burnuda akıyor ve geniz akıntısıda var sanırım. Nefes alırken fış fış ses geliyor. Aspire ettim ama dahat nefes alamıyor. Eşimi bekliyorum götürücez.

İnşallah basit bir şeydir de hafif atlatırsınız. Geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin, çok zor uykusuz uykusuz dayanmak. Allah sabır versin.

Çokta beklememe gerek kalmadı. Hapşurukla burnuda akıyor ve geniz akıntısıda var sanırım. Nefes alırken fış fış ses geliyor. Aspire ettim ama dahat nefes alamıyor. Eşimi bekliyorum götürücez.
Geçmiş olsun cnm,, kesinlikle götür bence de.. evde okullu çocuk durumu olunca böyle oluyor malesef

Günaydın arkadaşım nasıl güzel bir günaydı mesajı enerji doldum. Hayırlı cumalar.

Nasıl enerji dolu bir msj bu
Oysaki sabaha kadar uyuyamadım evhamdan nasıl geçecek sünnet diye .
Hayırlı cumalar canım günaydın

Günaydın arkadaşım hiç evhamlanma inşallah kolay geçer zatem sıkıntısı bir gün ertesi gün herşey normale dönüyor merak etme.

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar

İnşallah çok tşk ederim. Sizlerin tavsiyesiyle erken dönemde yaptıralım desik en iyisi bu olcak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…