Aaa gün aymış ama anne ayılamamış. Çünkü anne gece hiç uyumamış. Deniz yarım saatte bir uyanmııııış. Sonra sabah 7 de biraz derin uykuya dalmışşş. Amaaa saat 07.25 de alarm çalmış. Anne kalkmış doruğu hazırlamış yedirmiş içirmiş okula göndermiş. Tam odaya girmiş deniz gözlerini açmışşşş. Hiç uyumadım diye kendi kendine söylenirken denizin arka arkaya hapşurmasıyla gözlerini kocaman açmış ne uyku kalmış ne mahrurluk. Derkeeen hafif bir burun akıntısıda görmüş. Denizin burnuda aksa keyfi yerindeymiş. Ama anne yorguuun bitkiiin düşünceliii yalnııızzzmış. Bazen denizde böyle arka arkaya hapşuruk oluyor sonra geçiyor. Genelde sabahları yaşıyoruz acaba öyle bişey mi. Hasta mı oluyor yoksa. hemen götürsemmi yoksa yarını mı beklesem. Şuan ki duruma bakılırsa burnunu aspire et der ve gönderir gibi geliyor bana. Ya da erken önlem almış olurum götüreyim en iyisi. Ama hava bugün çok soğuk ve yağmurlu. Araçla gitsem bile ya daha çok etkilenirse artarsa akıntısı. Offf kafamda deli sorular. Tamam şöyle yapıyorum eğer durum stabil olursa ya da artarsa hemen götürüyorum.
Aaa gün aymış ama anne ayılamamış. Çünkü anne gece hiç uyumamış. Deniz yarım saatte bir uyanmııııış. Sonra sabah 7 de biraz derin uykuya dalmışşş. Amaaa saat 07.25 de alarm çalmış. Anne kalkmış doruğu hazırlamış yedirmiş içirmiş okula göndermiş. Tam odaya girmiş deniz gözlerini açmışşşş. Hiç uyumadım diye kendi kendine söylenirken denizin arka arkaya hapşurmasıyla gözlerini kocaman açmış ne uyku kalmış ne mahrurluk. Derkeeen hafif bir burun akıntısıda görmüş. Denizin burnuda aksa keyfi yerindeymiş. Ama anne yorguuun bitkiiin düşünceliii yalnııızzzmış. Bazen denizde böyle arka arkaya hapşuruk oluyor sonra geçiyor. Genelde sabahları yaşıyoruz acaba öyle bişey mi. Hasta mı oluyor yoksa. hemen götürsemmi yoksa yarını mı beklesem. Şuan ki duruma bakılırsa burnunu aspire et der ve gönderir gibi geliyor bana. Ya da erken önlem almış olurum götüreyim en iyisi. Ama hava bugün çok soğuk ve yağmurlu. Araçla gitsem bile ya daha çok etkilenirse artarsa akıntısı. Offf kafamda deli sorular. Tamam şöyle yapıyorum eğer durum stabil olursa ya da artarsa hemen götürüyorum.
Nasıl enerji dolu bir msj buyagmurlu ve soguk bir bursa sabahindan gunaydin kk nın en guzel en enerjik anneleri
gunaydin
gunaydin
gunaydin
gunaydin
gunaydin
hayirli cumalar
bereketli cumalar
dualarimiz kabul olsun
rabbim herkese gonlundekileri nasip etsin saglikla,huzurla,mutlulukla
Çokta beklememe gerek kalmadı. Hapşurukla burnuda akıyor ve geniz akıntısıda var sanırım. Nefes alırken fış fış ses geliyor. Aspire ettim ama dahat nefes alamıyor. Eşimi bekliyorum götürücez.bence de once bi gozlemle gerekirse götür.
biz de bu sogukta hastaneye gidiyoruz ama mecburen. gastro dan randevu almistik. gitmemiz sart.
insallllllah hasta olmuyordur,burnuna toz kacmistir:)
Her yaşadığım iyi kötü tecrübemde aaah annem diyorum. Evet anne olunca anladımEli öpülesi analar :))
İnşallah basit bir şeydir de hafif atlatırsınız. Geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin, çok zor uykusuz uykusuz dayanmak. Allah sabır versin.Aaa gün aymış ama anne ayılamamış. Çünkü anne gece hiç uyumamış. Deniz yarım saatte bir uyanmııııış. Sonra sabah 7 de biraz derin uykuya dalmışşş. Amaaa saat 07.25 de alarm çalmış. Anne kalkmış doruğu hazırlamış yedirmiş içirmiş okula göndermiş. Tam odaya girmiş deniz gözlerini açmışşşş. Hiç uyumadım diye kendi kendine söylenirken denizin arka arkaya hapşurmasıyla gözlerini kocaman açmış ne uyku kalmış ne mahrurluk. Derkeeen hafif bir burun akıntısıda görmüş. Denizin burnuda aksa keyfi yerindeymiş. Ama anne yorguuun bitkiiin düşünceliii yalnııızzzmış. Bazen denizde böyle arka arkaya hapşuruk oluyor sonra geçiyor. Genelde sabahları yaşıyoruz acaba öyle bişey mi. Hasta mı oluyor yoksa. hemen götürsemmi yoksa yarını mı beklesem. Şuan ki duruma bakılırsa burnunu aspire et der ve gönderir gibi geliyor bana. Ya da erken önlem almış olurum götüreyim en iyisi. Ama hava bugün çok soğuk ve yağmurlu. Araçla gitsem bile ya daha çok etkilenirse artarsa akıntısı. Offf kafamda deli sorular. Tamam şöyle yapıyorum eğer durum stabil olursa ya da artarsa hemen götürüyorum.
Bebeginizi bezini cikarmadan mi yikiyorsunuz?Yıkarken banyoda çıkardığımız beze bakar mısınız en az 1 kilo suyu emmişbebeklerin sürekli böyle çiş yaptığını düşünsenize töbe Yarabbim
Bebeginizi bezini cikarmadan mi yikiyorsunuz?
Geçmiş olsun cnm,, kesinlikle götür bence de.. evde okullu çocuk durumu olunca böyle oluyor malesefÇokta beklememe gerek kalmadı. Hapşurukla burnuda akıyor ve geniz akıntısıda var sanırım. Nefes alırken fış fış ses geliyor. Aspire ettim ama dahat nefes alamıyor. Eşimi bekliyorum götürücez.
yagmurlu ve soguk bir bursa sabahindan gunaydin kk nın en guzel en enerjik anneleri
gunaydin
gunaydin
gunaydin
gunaydin
gunaydin
hayirli cumalar
bereketli cumalar
dualarimiz kabul olsun
rabbim herkese gonlundekileri nasip etsin saglikla,huzurla,mutlulukla
Nasıl enerji dolu bir msj bu
Oysaki sabaha kadar uyuyamadım evhamdan nasıl geçecek sünnet diye .
Hayırlı cumalar canım günaydın
Çokta beklememe gerek kalmadı. Hapşurukla burnuda akıyor ve geniz akıntısıda var sanırım. Nefes alırken fış fış ses geliyor. Aspire ettim ama dahat nefes alamıyor. Eşimi bekliyorum götürücez.
Gecmis olsunÇokta beklememe gerek kalmadı. Hapşurukla burnuda akıyor ve geniz akıntısıda var sanırım. Nefes alırken fış fış ses geliyor. Aspire ettim ama dahat nefes alamıyor. Eşimi bekliyorum götürücez.
Gecmis olsun tez vakitte sagligina kavussun kuzuÇokta beklememe gerek kalmadı. Hapşurukla burnuda akıyor ve geniz akıntısıda var sanırım. Nefes alırken fış fış ses geliyor. Aspire ettim ama dahat nefes alamıyor. Eşimi bekliyorum götürücez.
Gecmis olsun acil sifalarÇokta beklememe gerek kalmadı. Hapşurukla burnuda akıyor ve geniz akıntısıda var sanırım. Nefes alırken fış fış ses geliyor. Aspire ettim ama dahat nefes alamıyor. Eşimi bekliyorum götürücez.
İnşallah çok tşk ederim. Sizlerin tavsiyesiyle erken dönemde yaptıralım desik en iyisi bu olcak inşallah.Günaydın arkadaşım nasıl güzel bir günaydı mesajı enerji doldum. Hayırlı cumalar.
Günaydın arkadaşım hiç evhamlanma inşallah kolay geçer zatem sıkıntısı bir gün ertesi gün herşey normale dönüyor merak etme.
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar
Canım şimdiden hayırlı olsun.Umarım her şey yolunda gider.İnsan bekledikce daha çok strese giriyor.Darısı bizim başımızaİnşallah çok tşk ederim. Sizlerin tavsiyesiyle erken dönemde yaptıralım desik en iyisi bu olcak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?