2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim de dilegim bu cnm combo yapmak lazim mesela solgar +promalt+ sagim gibi

Tam kac aylik suan 4 mu eger oyleyse donmemesi normal 6. Aya kadar vakti var hatta 8 de donenleri bile duydum benim kizim 5.5 aylik kronolojik 4 aylik duzeltilmis olarak dondu.

Selam bu grup konusuyla ilgili benimde söyleyeceklerim var konu gerçekten çok saptı öncelikle bu grupta sanıldığı gibi kimsenin bebeğiyle dalga geçmedik konuşulan konu sadece isimden ibaretti kimisi dizide duyduğunu belirtti kimisi benim gibi müge anlıda duyduğunu filan hatta bir arkadaşımız demekki agah ismi varmış yazmış fotoyu görenler zaten anlayacaklar olay sadece isimler üzerinden konuşulan bir mevzudur hiç bir arkadaşım bir bebekle dalga geçicek kadar yüreği kirli değildir hepimiz anneyiz beni üzen bir annenin üzülmesidir ve ayrıca bir bebekle dalga geçiyoruz algısı yaratılmasıdır fotoğrafı gönderen arkadaş! Gerçekten işini iyi yaptı aferini kapmıştır sanırım ben kendi adıma @şapkalıA arkadaşımızdan sadece bu isim muhabbeti için özür diliyorum. Diğer konuşmalara gelirsek ne yazmışsak burda yaşanan konuşulan mevzularla ilgili fikirlerimizdi lütfen elit insan rollerine bürünmesin kimse bir yerlerde bizimde dedikodumuzn yapıldığı aşikar :) bu konuyla ilgili ilk ve tek mesajım olucak kadınlar kulübünü çok seviyorum ve burda olmaya devam edeceğim.

Benim de dilegim bu cnm combo yapmak lazim mesela solgar +promalt+ sagim gibi
Canim promalt i denemedim hiç bir bakayım olmadı ona da başvururum her gün humana da içiyorum.Sagmaya inan ki vaktim kalmıyor sürekli emiyor zaten gün içinde saatte bir meme emiyor.Sonrasında sagmaya enerjim kalmıyor.Bu red çok yordu beni

estagfurullah canim. ben ilk gunden beri hem emzirmeden sonra surekli sagdim hala daha sagiyorum.ben de 6 ayi bir gorsem:)
2 yil sonraki hedef

Uyku konusunda dediklerin aynısı bizimki de. Ben iki kez adet oldum ama düzensiz ve ilkinde çok fazla kanamalı. Zaten zayıfım ama kilo almadım da vermedim de. Dönme konusu da normal bence motor gelişimde çok keskin sınırlar yok her bebeğin gelişimi farklı. Doğum kilosu, kemik yapısı, genetik olarak vs. Ama alıştırma yaptırabilirsin uzanabilecek gibi oyuncak koyabilirsin sen döndür elinle , egzersiz yaptırabilirsin. Benden bu kadar cevap :)

ben humana+sagim yapiyorum.
bir de soyle yapiyorum.birkac saat emzirmedim diyelim disari ciktigimda. eve gelince hemen sagiyorum. 200 230 cc cikiyor. az mi sence?

ooooff canim ooofff sorma.
buraya girmeseydim eger yani kk ya kendimi tek sanacaktim. cunku cevremde bunu yasayan kimse yok. gordugum tum bebeler memeye yapisan cinsten
hatta kuzeniminki oynardi kosardi. gelir 2 fırt ceker giderdi

Yani bizim durum daha farklı süt yetmiyor sağdığımdada süt çıkmıyor mama uyku konusunda fark ettirmedi süt olmadığı için öama içtiğinde daha rahat uyuyor tabi ama emir biberon da almıyor diyorsun inşallah bir an önce geçer

5. Aydaki bir bebek için 4 saat gündüz uykusu normal sayılıyor. 3 saat de yetebilir. Uyku penceresini kaçırmadığınız sürece 3 saat iyi bir uyku. Benim kızım 2 2.5 saat civarında uyuyor 3-4 uykuda. Yeterli degil ama ona yetiyor . Düzenini oturttuktan sonra gündüz uykularini da uzatmaya çalışacağım. Uyandiktan sonra uyku süresine bağlı olarak 1 buçuk 2 saat içinde uyutmaya çalışırsan daha enerjik olabilir
Gece uykusu da aslında gecede 2-3 emzirme ideal bu zamanlarda ama çocuklar idealden anlamıyor maalesef. Normal mi bilmiyorum tam olarak ama bu aralar çok kişinin başına gelen bir şey.

Kilo konusunda ben eskiye döndüm. Beslenmeme dikkat ediyorum tatlı yemiyorum çok fazla bir de bebek olunca sürekli hareket var tabi. Kendiliğinden gitti gibi oldu dikkat edince.

Bebeklerin gelişimi çok farklı. Belki okumuşsundur ikiz bebek sahibi arkadaşımız var bir cocugu daha dönmemişken diğeri fırıl fırılmış. Neden onu örnek verdin dersen aynı karindan çıkmış çocuklar bile farklı, o yüzden kıyas doğru olmaz
Sen bol bol egzersiz yaptır. Büyüyen bebek uygulaması ve Ayşe öner bebek egzersizleri videosunu izleyip her gün bir veya iki kez yaparsan normal gelişimini biraz desteklemiş olursun.

Hoşgeldin bol bol yaz güzel oluyor yeni yüzler

Arkadaslar Allah yavrularimiza saglik sihhat versin.acilarini gostermesin.eylul annelerinde bir arkadas yavrusuyla hamileliginden beri oyle bir sinaniyor ki... Bebegi dogar dogmaz kalp ameliyati oldu.tam toparladi dedik son 1 hafta 10 gunde iki kez yeniden ameliyat oldu yavru biri kalp biri beyin.beyninde kanama var.kafatasi cikarilmak suretiyle oldu ikinci ameliyatini.en iyi ihtimalde bile yuruyemeyecek konusamayacakmis.eylul annelerini acip okuyabilirsiniz. Annesinin o kadar icime dokunan bir mesaji oldu ki okudugum.yavrusunu ameliyata gonderirken "vedalastim onunla yazmis.gitmek istiyorsan git oglum dedim yazmis.cektigi acilara dayanamiyorum yazmis."kimseye ayar vermek degil amacim.ama yavrusu yaninda saglikli olup bos vakitlerde iki satir yazabilecek muhabbet edecek birseyler ogrenebilecek durumdaysak eger bizden iyisi sanslisi var mi?kalbimizi kotulukle niye besleyelim?yapmayin etmeyin.yok ozel hayat ifşasi yok siber suc...amaci disinda kullanmayalim burayi.ne olacak birbirinizi tehdit edince.zaman simdi yetmiyor valla bana bir de mahkemelerde mi ugrasacaksiniz.esiniz aileniz kizmayacak mi size?sizi bilmem ama benim esim boşar beni boyle birseyle karşisina cikarsam.bi sakinleselim bi kendimize gelelim.özelestiri yapma erdeminde bulunabilenler özürunu dilesin.bitsin gitsin.ya da dilemiyorlarsa da mevzu kapansin.kimse sanal bir ortamin yarattigi sorunlarin gercek sonuclarini yasamasin.sevgi ve saygilarimla

arch2401 solgar in etkisi olmadi mi sute?
Canim kacirmis olabilirim bu mevzuyla ilgili paylasimini kasim sonu ben yine bir hastalanmistim (soguk alginligi) sutum azaldi gibi geldi bana..galactago damla aldim.gunde 3 defa 1 bardak suya damlatmak suretiyle aliyorum.bayagi ise yaradi.bana yarayan baska seyleri de paylasayim: havuç; ikinci olarak yulaf ezmesi dereotu kasar yumurta her biri ayri ayri sut artirdigi icin bunlardan olusan omlet(cok da guzel oluyor vallahi:) ) humananin caylarini azaltmakla birlikte hala iciyorum.galactago yu denemediysen tavsiye ederim.bir de kel alaka olacak ama yilbasinda hastalandigimda strath cold diye bitkisel bir damla vermisti dr oksuruk icin. Sag gogsumu dile getirdi yemin ederim:) normalde sag gogsumden hep daha az verim almisimdir.

gittik canim. diyetisyene ve alerjiye yonlendirdi. 15 gun sonra randevu. o zamana kadar da yeme dedi.
cok keskim bir diyet mi seninki,yoksa aklina geldikce mi?
recel ve yaklasik 50 tane zeytinle kahvalti yapip kalkiyorum

kalsiyum takviyesi aliyor musunuz ofelyam ?

Söylediklerin genel olarak bizde ve birçok kişide de var. Gündüz uykuları kısa ve az ama genel olarak mızmızlanması yok benim bebeğimin. Eğer huysuzlanıyorsa bi şekilde uyutmaya çalış bence. Dönme ise doğum tarihini bilmiyorum ama bizde de tam olarak yok yani ben destekler veya itelersem oluyoro yüzden normaldir diye düşünüyorum

Allah kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten çok zor şeyler halimize şükretmeyi öğrenmemiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…