Benim de dilegim bu cnm combo yapmak lazim mesela solgar +promalt+ sagim gibiAtlamis gibi oldum ama solgar bir yerden sonra etki etmiyor gibi geldi vücut bağışıklık kazandı sanırım. 3.aydan sonra azalan sütü arttırmak öyle zor ki özellikle red varken .Bende sagmadim ama şimdi saat başı emse de doymuyor sanki.Çok şükür ilk 6 ay emzirebildim inşallah bırakmadan 2 sene daha emzirebilirim
Tam kac aylik suan 4 mu eger oyleyse donmemesi normal 6. Aya kadar vakti var hatta 8 de donenleri bile duydum benim kizim 5.5 aylik kronolojik 4 aylik duzeltilmis olarak dondu.Fırsat bulmuşken birkaç soru sorsam umarım bunaltmam kimseyi
Oğlumun uykusu çok feci oldu. Gündüz uyku girisimi çok fazla ama uyuduğu toplam süre totalde 3 saat. Sanki az geliyor. Çünkü hep mizirdama halinde. Gece uykusu nispeten iyi. Ama atak dönemi midir nedir,sizden takip ettiğim kadarıyla o dönemdeyiz. Saat başı kalktığı gece de oluyor. İki üç defa kalktığı da. Normal mi
Adet olmadım gibi, ilk iki ay oldum olmadım arası bir haldi.Bu ay olmadım. Gereksiz bir şişkinlik mevcut. Kg da veremiyorum sanırım bu sebepten. Sizlerin kg ne durumda
Birde bebeğin henüz dönmedi. Ayaklarını havaya dikip yarım şekilde dönüyor ama henüz dönmüyor. Normal mi.
Canim promalt i denemedim hiç bir bakayım olmadı ona da başvururum her gün humana da içiyorum.Sagmaya inan ki vaktim kalmıyor sürekli emiyor zaten gün içinde saatte bir meme emiyor.Sonrasında sagmaya enerjim kalmıyor.Bu red çok yordu beniBenim de dilegim bu cnm combo yapmak lazim mesela solgar +promalt+ sagim gibi
Atlamis gibi oldum ama solgar bir yerden sonra etki etmiyor gibi geldi vücut bağışıklık kazandı sanırım. 3.aydan sonra azalan sütü arttırmak öyle zor ki özellikle red varken .Bende sagmadim ama şimdi saat başı emse de doymuyor sanki.Çok şükür ilk 6 ay emzirebildim inşallah bırakmadan 2 sene daha emzirebilirim
Fırsat bulmuşken birkaç soru sorsam umarım bunaltmam kimseyi
Oğlumun uykusu çok feci oldu. Gündüz uyku girisimi çok fazla ama uyuduğu toplam süre totalde 3 saat. Sanki az geliyor. Çünkü hep mizirdama halinde. Gece uykusu nispeten iyi. Ama atak dönemi midir nedir,sizden takip ettiğim kadarıyla o dönemdeyiz. Saat başı kalktığı gece de oluyor. İki üç defa kalktığı da. Normal mi
Adet olmadım gibi, ilk iki ay oldum olmadım arası bir haldi.Bu ay olmadım. Gereksiz bir şişkinlik mevcut. Kg da veremiyorum sanırım bu sebepten. Sizlerin kg ne durumda
Birde bebeğin henüz dönmedi. Ayaklarını havaya dikip yarım şekilde dönüyor ama henüz dönmüyor. Normal mi.
Tabi sor yine ama takma kafaya daha çok akciğerleri etkiliyo o.Daha seninki doğru dürüst hasta bile olmadı Maşallah.Dur sen
Solgarla beraber galactago da kullandim arttiriyor ama cok fazla azalmisti bir de bebekler buyudukce sut ihtiyaclari da artiyor biliyorsun benimki oldu neredeyse 7 aylik 3 4 aylikkenkinden neredeyse 2 kati sut ihtiyaci var solgar iyi cok iyi bu konuda ama arttirmanin en etkili yolu birkac seyi bir arada yapmak mesela solgar+promalt+sagim gibi combo yapmak gerekiyor
Canim promalt i denemedim hiç bir bakayım olmadı ona da başvururum her gün humana da içiyorum.Sagmaya inan ki vaktim kalmıyor sürekli emiyor zaten gün içinde saatte bir meme emiyor.Sonrasında sagmaya enerjim kalmıyor.Bu red çok yordu beni
Bence çok iyi miktar maşallah :) ben de hala pompa kampı yapıcam bakalım me zamanben humana+sagim yapiyorum.
bir de soyle yapiyorum.birkac saat emzirmedim diyelim disari ciktigimda. eve gelince hemen sagiyorum. 200 230 cc cikiyor. az mi sence?
Bence çok iyi miktar maşallah :) ben de hala pompa kampı yapıcam bakalım me zaman
Yani bizim durum daha farklı süt yetmiyor sağdığımdada süt çıkmıyor mama uyku konusunda fark ettirmedi süt olmadığı için öama içtiğinde daha rahat uyuyor tabi ama emir biberon da almıyor diyorsun inşallah bir an önce geçercanim doymuyor zaten emir,sorun o iste
sabah uyaniyor,uyku mahmurluguyla ennn fazla yarim saat emiyor bazen o kadar bile degil. sonra bir anda birakiyor.altini temizliyorum. bir deneme daha yapiyorum. almiyor. o emdigiyle 30-45 veya nadiren 1 saat kestiriyor. uyaninca yine deniyorum ama bu defa uyku mahmurlugu olsa da almiyor. ben basliyorum sagmaya. sagdigimi vermek icin cabalar basliyor sonra. biberonla veya kasikla vermeye calisiyorum ama agzinda geveliyor,istemiyor,kafa hic durmuyor zaten ki icsin. sonra hadi kalk ayaga gezdir ki mayissin,5 10 dk uyusun sonra gozunu acinca daya memeyi. biraz da oyle emiyor derken aksama kadar bu boyle suruyor.doymadigi icin de uyumuyor. bu az da olsa emmeleriyle sut geliyor cok sukur. mama vermiyorum.ama verince kac saat uyuyor ya da uyuyor mu diyeyim?
5. Aydaki bir bebek için 4 saat gündüz uykusu normal sayılıyor. 3 saat de yetebilir. Uyku penceresini kaçırmadığınız sürece 3 saat iyi bir uyku. Benim kızım 2 2.5 saat civarında uyuyor 3-4 uykuda. Yeterli degil ama ona yetiyor . Düzenini oturttuktan sonra gündüz uykularini da uzatmaya çalışacağım. Uyandiktan sonra uyku süresine bağlı olarak 1 buçuk 2 saat içinde uyutmaya çalışırsan daha enerjik olabilirFırsat bulmuşken birkaç soru sorsam umarım bunaltmam kimseyi
Canim kacirmis olabilirim bu mevzuyla ilgili paylasimini kasim sonu ben yine bir hastalanmistim (soguk alginligi) sutum azaldi gibi geldi bana..galactago damla aldim.gunde 3 defa 1 bardak suya damlatmak suretiyle aliyorum.bayagi ise yaradi.bana yarayan baska seyleri de paylasayim: havuç; ikinci olarak yulaf ezmesi dereotu kasar yumurta her biri ayri ayri sut artirdigi icin bunlardan olusan omlet(cok da guzel oluyor vallahi:) ) humananin caylarini azaltmakla birlikte hala iciyorum.galactago yu denemediysen tavsiye ederim.bir de kel alaka olacak ama yilbasinda hastalandigimda strath cold diye bitkisel bir damla vermisti dr oksuruk icin. Sag gogsumu dile getirdi yemin ederim:) normalde sag gogsumden hep daha az verim almisimdir.arch2401 solgar in etkisi olmadi mi sute?
Çok geçmiş olsun umarım tekrarlamaz Çok hasta oldu miniklerin kıyamam.
Kan görmedim ama rengi ve kokusu çok bozdu.
Çok geçmiş olsun aynı dert benim de basimda var her kahvaltı vakti suratım düşüyor artık. İnşallah alerji değildir.
Ben de soracaktım ne yaptınız diye ama giremedim foruma.
Bir sayfaya ne çok pislik sığmış, insan bunu gördükten sonra nasıl yüzlerine gülüp konuşabilir ki! Bunu yazan nasıl gel bizle konuş diyebilir bir de!
İşin yasal kısmı sorun oluyor ama vicdani kısmı kimsenin aklına gelmiyor mu ben bunu anlamıyorum.
Ayrıcaarch2401 'e katılmıyorum. Senin arkandan çirkin şekilde konuşan insanlara özelden yazıp neden bunu dediniz demeyi insanın içi kaldırmaz. Ben muhatap olmak istemezdim. Sen gizliden soracaksın onlar açıktan afişe edecek! Sinirim zıpladı okuyunca gece gece. Sen de sakin ol, kendine gel ben bukadar sinirlendiysem senin işin daha zordur. Değmiyor demek ki insanlar değer verilmeye ve onlar için üzülmeye.
Söylediklerin genel olarak bizde ve birçok kişide de var. Gündüz uykuları kısa ve az ama genel olarak mızmızlanması yok benim bebeğimin. Eğer huysuzlanıyorsa bi şekilde uyutmaya çalış bence. Dönme ise doğum tarihini bilmiyorum ama bizde de tam olarak yok yani ben destekler veya itelersem oluyoro yüzden normaldir diye düşünüyorumFırsat bulmuşken birkaç soru sorsam umarım bunaltmam kimseyi
Allah kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten çok zor şeyler halimize şükretmeyi öğrenmemiz lazım.Arkadaslar Allah yavrularimiza saglik sihhat versin.acilarini gostermesin.eylul annelerinde bir arkadas yavrusuyla hamileliginden beri oyle bir sinaniyor ki... Bebegi dogar dogmaz kalp ameliyati oldu.tam toparladi dedik son 1 hafta 10 gunde iki kez yeniden ameliyat oldu yavru biri kalp biri beyin.beyninde kanama var.kafatasi cikarilmak suretiyle oldu ikinci ameliyatini.en iyi ihtimalde bile yuruyemeyecek konusamayacakmis.eylul annelerini acip okuyabilirsiniz. Annesinin o kadar icime dokunan bir mesaji oldu ki okudugum.yavrusunu ameliyata gonderirken "vedalastim onunla yazmis.gitmek istiyorsan git oglum dedim yazmis.cektigi acilara dayanamiyorum yazmis."kimseye ayar vermek degil amacim.ama yavrusu yaninda saglikli olup bos vakitlerde iki satir yazabilecek muhabbet edecek birseyler ogrenebilecek durumdaysak eger bizden iyisi sanslisi var mi?kalbimizi kotulukle niye besleyelim?yapmayin etmeyin.yok ozel hayat ifşasi yok siber suc...amaci disinda kullanmayalim burayi.ne olacak birbirinizi tehdit edince.zaman simdi yetmiyor valla bana bir de mahkemelerde mi ugrasacaksiniz.esiniz aileniz kizmayacak mi size?sizi bilmem ama benim esim boşar beni boyle birseyle karşisina cikarsam.bi sakinleselim bi kendimize gelelim.özelestiri yapma erdeminde bulunabilenler özürunu dilesin.bitsin gitsin.ya da dilemiyorlarsa da mevzu kapansin.kimse sanal bir ortamin yarattigi sorunlarin gercek sonuclarini yasamasin.sevgi ve saygilarimla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?