- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Emirin meme reddi sorunu bitmedimi hala canimcanim doymuyor zaten emir,sorun o iste
sabah uyaniyor,uyku mahmurluguyla ennn fazla yarim saat emiyor bazen o kadar bile degil. sonra bir anda birakiyor.altini temizliyorum. bir deneme daha yapiyorum. almiyor. o emdigiyle 30-45 veya nadiren 1 saat kestiriyor. uyaninca yine deniyorum ama bu defa uyku mahmurlugu olsa da almiyor. ben basliyorum sagmaya. sagdigimi vermek icin cabalar basliyor sonra. biberonla veya kasikla vermeye calisiyorum ama agzinda geveliyor,istemiyor,kafa hic durmuyor zaten ki icsin. sonra hadi kalk ayaga gezdir ki mayissin,5 10 dk uyusun sonra gozunu acinca daya memeyi. biraz da oyle emiyor derken aksama kadar bu boyle suruyor.doymadigi icin de uyumuyor. bu az da olsa emmeleriyle sut geliyor cok sukur. mama vermiyorum.ama verince kac saat uyuyor ya da uyuyor mu diyeyim?
Canim oncelikle hosgeldinDoğum tarihi yazmışsınız ya kızlar o nasıl oluyor. Oğlum durursa yapayim
oncelikle hosgeldin.Fırsat bulmuşken birkaç soru sorsam umarım bunaltmam kimseyi
Oğlumun uykusu çok feci oldu. Gündüz uyku girisimi çok fazla ama uyuduğu toplam süre totalde 3 saat. Sanki az geliyor. Çünkü hep mizirdama halinde. Gece uykusu nispeten iyi. Ama atak dönemi midir nedir,sizden takip ettiğim kadarıyla o dönemdeyiz. Saat başı kalktığı gece de oluyor. İki üç defa kalktığı da. Normal mi
Adet olmadım gibi, ilk iki ay oldum olmadım arası bir haldi.Bu ay olmadım. Gereksiz bir şişkinlik mevcut. Kg da veremiyorum sanırım bu sebepten. Sizlerin kg ne durumda
Birde bebeğin henüz dönmedi. Ayaklarını havaya dikip yarım şekilde dönüyor ama henüz dönmüyor. Normal mi.
profiline gir, kisisel bilgilerime tikla. profil fotografinin altindaki alana yazabilirsin.Doğum tarihi yazmışsınız ya kızlar o nasıl oluyor. Oğlum durursa yapayim
Ben arkadaşa burada ortada “yazım dilin bu kadar güzelken neden daha önce yazmadın, ben de merak ediyorum” demiştim cnm. Genel olarak kırıldığını söyleyen bir yorum yaptığında da zaten özür diledim. Kendisi de özelden bana “ne özürü estağfirullah,,, sana kırılmadım, sen kendini geliştirmiş bir kadınsın, herşeyden önce insansın” diye mesaj attı. Ama sonrasında görüntüdeki bu konuşmada olmadığım halde, beni yahut başkalarını zan altında bırakacak şekilde “aşırı abartıp ağdalandırarak” paylaşım yapması çok çirkin. Ona bu konuşmayı göndermek de çok çirkin. Ki bunu kendisini seven bir arkadaşı olsa kırmamak adına zaten göndermezdi.. bu konuşmayı kaydetmek de çok çirkin.. vs vs.. bir insanın bu görüntüyü kaydetmesi “ben hain insanın tekiyim, bu insanlara dost göründüm, rahat rahat fotoğraf paylaştıkları özellerini konuştukları alanı sinsice gözetleyip kaydettim ve başkalarına servis ettim” demesiyle aynı şey değil mi sence? Hiç tanımadığı insanlarla paylaşanın misal kocasıyla paylaşmayacağı ne malum? Başı normalde kapalı olup resimlerde saçı görünenlerin hakkına girmediği ne malum? Üstelik bunu yapanın kendi konuştukları kendi ekranından silinebiliyor oysa.. ve haliyle kendisi neler söylemiş belli bile değil yapılan paylaşım istenilen yerden kesilip biçildiği için... hayatımda hiç yaşamadığım birşey.. insanlar liseye falan benzetmiş de, bu kadar derinlemesine çalışan bir liseli hainliği de görmedim ben yani hiç :) yazmayın buraya bir süre diyen arkadaşın (gerçekten hatırlamıyorum şu an kimdi ama), hatrına artık yazmamayı tercih etmeye çalışıyorum ama mevzu bir şekilde tekrar tekrar açılıyor malesef.. kendi adıma böyle saçma bir meseleyle yer kapladığımız için senden de özür dilerim bu vesileyle.. kendine iyi bak..Arkadaslar Allah yavrularimiza saglik sihhat versin.acilarini gostermesin.eylul annelerinde bir arkadas yavrusuyla hamileliginden beri oyle bir sinaniyor ki... Bebegi dogar dogmaz kalp ameliyati oldu.tam toparladi dedik son 1 hafta 10 gunde iki kez yeniden ameliyat oldu yavru biri kalp biri beyin.beyninde kanama var.kafatasi cikarilmak suretiyle oldu ikinci ameliyatini.en iyi ihtimalde bile yuruyemeyecek konusamayacakmis.eylul annelerini acip okuyabilirsiniz. Annesinin o kadar icime dokunan bir mesaji oldu ki okudugum.yavrusunu ameliyata gonderirken "vedalastim onunla yazmis.gitmek istiyorsan git oglum dedim yazmis.cektigi acilara dayanamiyorum yazmis."kimseye ayar vermek degil amacim.ama yavrusu yaninda saglikli olup bos vakitlerde iki satir yazabilecek muhabbet edecek birseyler ogrenebilecek durumdaysak eger bizden iyisi sanslisi var mi?kalbimizi kotulukle niye besleyelim?yapmayin etmeyin.yok ozel hayat ifşasi yok siber suc...amaci disinda kullanmayalim burayi.ne olacak birbirinizi tehdit edince.zaman simdi yetmiyor valla bana bir de mahkemelerde mi ugrasacaksiniz.esiniz aileniz kizmayacak mi size?sizi bilmem ama benim esim boşar beni boyle birseyle karşisina cikarsam.bi sakinleselim bi kendimize gelelim.özelestiri yapma erdeminde bulunabilenler özürunu dilesin.bitsin gitsin.ya da dilemiyorlarsa da mevzu kapansin.kimse sanal bir ortamin yarattigi sorunlarin gercek sonuclarini yasamasin.sevgi ve saygilarimla
3 hafta tüm süt ve süt ürünlerini kestim. Sonra çocuk gastroenterolojistinin önerisiyle fırınlanmış ürünleri yemeye başladım. 2 haftadır da onları yiyorum. Bakacağım haftaya da mail atacağım ne diyecek görelim.gittik canim. diyetisyene ve alerjiye yonlendirdi. 15 gun sonra randevu. o zamana kadar da yeme dedi.
cok keskim bir diyet mi seninki,yoksa aklina geldikce mi?
recel ve yaklasik 50 tane zeytinle kahvalti yapip kalkiyorum
kalsiyum takviyesi aliyor musunuz @ofelyam ?
Canim kacirmis olabilirim bu mevzuyla ilgili paylasimini kasim sonu ben yine bir hastalanmistim (soguk alginligi) sutum azaldi gibi geldi bana..galactago damla aldim.gunde 3 defa 1 bardak suya damlatmak suretiyle aliyorum.bayagi ise yaradi.bana yarayan baska seyleri de paylasayim: havuç; ikinci olarak yulaf ezmesi dereotu kasar yumurta her biri ayri ayri sut artirdigi icin bunlardan olusan omlet(cok da guzel oluyor vallahi:) ) humananin caylarini azaltmakla birlikte hala iciyorum.galactago yu denemediysen tavsiye ederim.bir de kel alaka olacak ama yilbasinda hastalandigimda strath cold diye bitkisel bir damla vermisti dr oksuruk icin. Sag gogsumu dile getirdi yemin ederim:) normalde sag gogsumden hep daha az verim almisimdir.
Gercekten cok yorucu hele kendini yay gibi geri geri atmasi beni delirtiyordu tam 1 ay surdu... kiz cimlastikci gibi resmen simit sekline giriyordu kucagimdaCanim promalt i denemedim hiç bir bakayım olmadı ona da başvururum her gün humana da içiyorum.Sagmaya inan ki vaktim kalmıyor sürekli emiyor zaten gün içinde saatte bir meme emiyor.Sonrasında sagmaya enerjim kalmıyor.Bu red çok yordu beni
Emirin meme reddi sorunu bitmedimi hala canimbizdede var ayni sorun artik buyuduler cok emmelerini beklemiyorum zaten dikkatlerini cekiyo etraf bizim kiz 3 dk bile emmiyo artik gerci guclu cekip hemen doyduklarini dusunuyorum
Ay maasallah cok iyi canim hic az degil oyle bir durumda 120 yi gorunce havaya ucuyorum inan Allah sutunu bol etsinben humana+sagim yapiyorum.
bir de soyle yapiyorum.birkac saat emzirmedim diyelim disari ciktigimda. eve gelince hemen sagiyorum. 200 230 cc cikiyor. az mi sence?
Canim suan 4 ay 9 gunluk 6.400 kg 62 cm bu ay 800 gram almis iyi dedi :) Emir ne kadar oldubitmedi malesef
kilo alimi nasil nazın?
valla surekli mizirdaniyor acim diye. emsin o zaman:)
Gercekten cok yorucu hele kendini yay gibi geri geri atmasi beni delirtiyordu tam 1 ay surdu... kiz cimlastikci gibi resmen simit sekline giriyordu kucagimda
Arkadaşlar evet olan birşeyler var ama bu kadar abartılıyorsa bütün çıplaklığıyla ortaya dökmek gerekmezmiydi? S sapkali bunlardan rahatsız olmuş dile getirmiş, bence bunları kimin ona paylaştığınıda açık yüreklilikle söyleyecektir empati kurup .sessizce arkadan iş çevirenin ifşa olmasını bekliyorum...
Estagfrullah benden ozur dilemeni gerektirecek hicbir durum yok.Ben arkadaşa burada ortada “yazım dilin bu kadar güzelken neden daha önce yazmadın, ben de merak ediyorum” demiştim cnm. Genel olarak kırıldığını söyleyen bir yorum yaptığında da zaten özür diledim. Kendisi de özelden bana “ne özürü estağfirullah,,, sana kırılmadım, sen kendini geliştirmiş bir kadınsın, herşeyden önce insansın” diye mesaj attı. Ama sonrasında görüntüdeki bu konuşmada olmadığım halde, beni yahut başkalarını zan altında bırakacak şekilde “aşırı abartıp ağdalandırarak” paylaşım yapması çok çirkin. Ona bu konuşmayı göndermek de çok çirkin. Ki bunu kendisini seven bir arkadaşı olsa kırmamak adına zaten göndermezdi.. bu konuşmayı kaydetmek de çok çirkin.. vs vs.. bir insanın bu görüntüyü kaydetmesi “ben hain insanın tekiyim, bu insanlara dost göründüm, rahat rahat fotoğraf paylaştıkları özellerini konuştukları alanı sinsice gözetleyip kaydettim ve başkalarına servis ettim” demesiyle aynı şey değil mi sence? Hiç tanımadığı insanlarla paylaşanın misal kocasıyla paylaşmayacağı ne malum? Başı normalde kapalı olup resimlerde saçı görünenlerin hakkına girmediği ne malum? Üstelik bunu yapanın kendi konuştukları kendi ekranından silinebiliyor oysa.. ve haliyle kendisi neler söylemiş belli bile değil yapılan paylaşım istenilen yerden kesilip biçildiği için... hayatımda hiç yaşamadığım birşey.. insanlar liseye falan benzetmiş de, bu kadar derinlemesine çalışan bir liseli hainliği de görmedim ben yani hiç :) yazmayın buraya bir süre diyen arkadaşın (gerçekten hatırlamıyorum şu an kimdi ama), hatrına artık yazmamayı tercih etmeye çalışıyorum ama mevzu bir şekilde tekrar tekrar açılıyor malesef.. kendi adıma böyle saçma bir meseleyle yer kapladığımız için senden de özür dilerim bu vesileyle.. kendine iyi bak..
Evet kusura bakmayın yanlış alıntı yapmışım .Ay ben bilemedim bu gruba ne zaman yazdım acaba :/
TAm bakamadım ama sanırım şapkalıA diye bir üye var.Ben 2017 haziran annesiyim.Konuyu da anlamadım.
3 hafta tüm süt ve süt ürünlerini kestim. Sonra çocuk gastroenterolojistinin önerisiyle fırınlanmış ürünleri yemeye başladım. 2 haftadır da onları yiyorum. Bakacağım haftaya da mail atacağım ne diyecek görelim.
Diyetime uymamı söyle anlatayim; dolapta en sevdiğim peynirden var ve gözümün önünde peynir uçmasına rağmen bir çatal bile almadım. Bir de yine en sevdiğim çikolatadan var, regl dönemindeyim ve deli gibi çikolata çekiyor canım ona rağmen yemedim. Evde niye nefsini bu kadar zorlayacak şeyler var dersen birini diyetten önce almıştık biri yılbaşı hediyesi
Saol canımEstagfrullah benden ozur dilemeni gerektirecek hicbir durum yok.
Üstelik bunu yapanın kendi konuştukları kendi ekranından silinebiliyor oysa.. ve haliyle kendisi neler söylemiş belli bile değil yapılan paylaşım istenilen yerden kesilip biçildiği için.
öyle özel mesajları okuyup kesip biçip kimse kimsenin özel hayatını ortaya dokemez!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?