2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Emirin meme reddi sorunu bitmedimi hala canim bizdede var ayni sorun artik buyuduler cok emmelerini beklemiyorum zaten dikkatlerini cekiyo etraf bizim kiz 3 dk bile emmiyo artik gerci guclu cekip hemen doyduklarini dusunuyorum

oncelikle hosgeldin.

4. aydan sonra uyku problemleri basliyor var olan duzen bozuluyor. sanirim bir cogumuz yasiyoruz bunu. benim oglumun da cok duzensiz gunduz uykulari ve eger uykuyu alamayip uyanirsa(ki genelde oyle oluyor :)) acayip huysuz oluyor. gece de dedigin gibi donem donem 1.5 saatte bir uyandigi oluyor. sonucta onun da bizim gibi bir insan oldugunu kurmali bebek gibi kesin saatlerde yatip kalkamayacagini kabullenmek gerek sanirim. burnu tikalidir, ruya gormustur, belki irkilmistir, korkmustur vs. aclik disindaki sebeplerle de uyababilir cok normal.

ben 18 kg almistim suan hamilelik oncesi kilomun 1 kg altindayim. hem emzirip hem cok hareket halinde olunca bir sey yapmama gerek kalmadi verdim hepsini :)

donme mevzusu da; her bebek bir olmadigi icin tabiki normal. nasil ki tum bebekler ayni zamanda konusmuyorsa bu da benzer bir durum. endiselenme zamani gelince donecektir bebegin

Doğum tarihi yazmışsınız ya kızlar o nasıl oluyor. Oğlum durursa yapayim
profiline gir, kisisel bilgilerime tikla. profil fotografinin altindaki alana yazabilirsin.

Ben arkadaşa burada ortada “yazım dilin bu kadar güzelken neden daha önce yazmadın, ben de merak ediyorum” demiştim cnm. Genel olarak kırıldığını söyleyen bir yorum yaptığında da zaten özür diledim. Kendisi de özelden bana “ne özürü estağfirullah,,, sana kırılmadım, sen kendini geliştirmiş bir kadınsın, herşeyden önce insansın” diye mesaj attı. Ama sonrasında görüntüdeki bu konuşmada olmadığım halde, beni yahut başkalarını zan altında bırakacak şekilde “aşırı abartıp ağdalandırarak” paylaşım yapması çok çirkin. Ona bu konuşmayı göndermek de çok çirkin. Ki bunu kendisini seven bir arkadaşı olsa kırmamak adına zaten göndermezdi.. bu konuşmayı kaydetmek de çok çirkin.. vs vs.. bir insanın bu görüntüyü kaydetmesi “ben hain insanın tekiyim, bu insanlara dost göründüm, rahat rahat fotoğraf paylaştıkları özellerini konuştukları alanı sinsice gözetleyip kaydettim ve başkalarına servis ettim” demesiyle aynı şey değil mi sence? Hiç tanımadığı insanlarla paylaşanın misal kocasıyla paylaşmayacağı ne malum? Başı normalde kapalı olup resimlerde saçı görünenlerin hakkına girmediği ne malum? Üstelik bunu yapanın kendi konuştukları kendi ekranından silinebiliyor oysa.. ve haliyle kendisi neler söylemiş belli bile değil yapılan paylaşım istenilen yerden kesilip biçildiği için... hayatımda hiç yaşamadığım birşey.. insanlar liseye falan benzetmiş de, bu kadar derinlemesine çalışan bir liseli hainliği de görmedim ben yani hiç :) yazmayın buraya bir süre diyen arkadaşın (gerçekten hatırlamıyorum şu an kimdi ama), hatrına artık yazmamayı tercih etmeye çalışıyorum ama mevzu bir şekilde tekrar tekrar açılıyor malesef.. kendi adıma böyle saçma bir meseleyle yer kapladığımız için senden de özür dilerim bu vesileyle.. kendine iyi bak..

3 hafta tüm süt ve süt ürünlerini kestim. Sonra çocuk gastroenterolojistinin önerisiyle fırınlanmış ürünleri yemeye başladım. 2 haftadır da onları yiyorum. Bakacağım haftaya da mail atacağım ne diyecek görelim.
Diyetime uymamı söyle anlatayim; dolapta en sevdiğim peynirden var ve gözümün önünde peynir uçmasına rağmen bir çatal bile almadım. Bir de yine en sevdiğim çikolatadan var, regl dönemindeyim ve deli gibi çikolata çekiyor canım ona rağmen yemedim. Evde niye nefsini bu kadar zorlayacak şeyler var dersen birini diyetten önce almıştık biri yılbaşı hediyesi

Öncelikle kimse kimsenin beğegine kötü söz söylemedi hakaret etmedi devamli isim isim yazilmasi tuafimizà gitti ve konuşuldu ama el kadar bebeye terörist falan denmedi ismi duyunca bu OYUNCU aklıma geliyo denildi o kadar!!öyle özel mesajları okuyup kesip biçip kimse kimsenin özel hayatını ortaya dokemez!!başka grubu olan arkadaslar çok mu güzel şeyler konusuyosunuz aranız da sizler acaba?hemen savunmaya falan geçtiniz hayirdir:)alın size ismi duyduğum da aklımizà gelen terörist başını oynayan OYUNCU!!!

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-13-03-03-50.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 83

arch2401 sut azligindan bahsetti de canim ben de bunu yazdim.galactago yu duydum burdan ama denemedim.
benim de hep sol azdi,hala oyle. solun yuzune bakmiyor zaten artik emir paşam

arch2401 sut azligindan bahsetti de canim ben de bunu yazdim.galactago yu duydum burdan ama denemedim.
benim de hep sol azdi,hala oyle. solun yuzune bakmiyor zaten artik emir paşam[/QUOTE]
Bence hicbisey kaybetmezsin yarindan tezi yok dene.emir emmese bile solda artis olursa ne ala.ssagiyormussun da sen

Kızlar bakın neşeli harfler kitabı sadece 2 liraya aldım bu resimlerin hepsi çıkartma istersen kartona yapıştır ve zeka kartı yap. Hiç o kadar para vermeyin kartlara baksanıza şunlara ben şoktayım nasıl bu kadar ucuz tam 3 tane aldım bu kitaptan iyi ki öyle yapmışım :)

Eklentiler

• D3DA4531-D97A-4DF7-ACFB-890115C17EEA.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 77
Gercekten cok yorucu hele kendini yay gibi geri geri atmasi beni delirtiyordu tam 1 ay surdu... kiz cimlastikci gibi resmen simit sekline giriyordu kucagimda

Emirin meme reddi sorunu bitmedimi hala canim bizdede var ayni sorun artik buyuduler cok emmelerini beklemiyorum zaten dikkatlerini cekiyo etraf bizim kiz 3 dk bile emmiyo artik gerci guclu cekip hemen doyduklarini dusunuyorum

bitmedi malesef
kilo alimi nasil nazın?
valla surekli mizirdaniyor acim diye. emsin o zaman:)

ben humana+sagim yapiyorum.
bir de soyle yapiyorum.birkac saat emzirmedim diyelim disari ciktigimda. eve gelince hemen sagiyorum. 200 230 cc cikiyor. az mi sence?
Ay maasallah cok iyi canim hic az degil oyle bir durumda 120 yi gorunce havaya ucuyorum inan Allah sutunu bol etsin

Ay ben bilemedim bu gruba ne zaman yazdım acaba :/

TAm bakamadım ama sanırım şapkalıA diye bir üye var.Ben 2017 haziran annesiyim.Konuyu da anlamadım.

Estagfrullah benden ozur dilemeni gerektirecek hicbir durum yok.

evet diyecektim ki yazmissinesine yedir bitsin
iradene hayran kaldim

Üstelik bunu yapanın kendi konuştukları kendi ekranından silinebiliyor oysa.. ve haliyle kendisi neler söylemiş belli bile değil yapılan paylaşım istenilen yerden kesilip biçildiği için.

öyle özel mesajları okuyup kesip biçip kimse kimsenin özel hayatını ortaya dokemez!!

Tamamen samimiyetle söylüyorum bunu, eğer mevcut konuşmayla oynandı diyorsanız ve aslında öyle bir konuşma yoksa paylaşın orijinal halini konuşmada olanların izniyle ve yine isimlerini gizleyerek, ben haksızlık ettiğim için özür dileyecegim. Teknoloji çağında yaşıyoruz, bilgi kirliliği çok fazla, insan gördüğüne inanıyor bazen stresli olduğu konularda. Eğer böyle bir gaza gelmişsem herkesin önünde konunun tüm muhataplarından özür dileyecegim.

Orijinal ve oynanmamış fotoğrafın sunulması halinde özür dileyecegim mesaj hariç bu konuda son mesajımdır. Artık aynı şeylerin gündem olmasından yoruldum, şurada bebekleriyle ilgili bilgi paylaşımı yapmak ve o paylaşımları görmek isteyen insanların önüne ısıtıp ısıtıp aynı şeyin gelmesinden de sıkıldım, kendi payıma diğer forum arkadaşlarımdan özür diliyorum; değer verdiğim veya saygı duyduğum insanların zor durumda bırakılmasına olan tahammülsüzlüğüm nedeniyle fazla ateşli şekilde savundum bazı şeyleri. Yine olsa yine yaparım o kadar net şekilde olursa ama onun dışında eskisi gibi yazılana cevap vereceğim, imaları görmezden geleceğim, şahsi bir saldırı olmadığı sürece buranın huzurunu bozmayacağım.

Dün geceden beri çok stres oldum ve internet üzerinde konuşulan bir ortamın beni bu kadar stres etmesine izin vermekle hata ettim. D dstn33 isimli arkadaşın yazdığı entry de ne yapıyorum ben böyle dememe neden oldu. Sağolsun.
Hepinize sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…