2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Daha çok var ona ama olur inşallah ya :) aynı durumdayız ama ben baştan beri emzik verdiğim için beni emzik niyetine kullanamadı bi ara yeltendi ama emzik sokuşturdum ağzına hemen atlattık şükür o günleri şimdi de kararsızım bi süre sabredip bıraktırsam mı diye ama yazın muhtemelen ameliyat olacak anestezi için aç beklerken emzikle oyalanır diye düşünüyorum bi yandan çokmu geç kalırım bıraktırmak için çok kararsız kaldım

Gerçi ebe damlayı verirken gaz yapar demişti. Gazı olan da aniden ağlayabilir. Hmmmm vermek istemedim şu an. Ama Demir de çok önemliiiiiğ

Meme reddi olduğu için emzik olmaya razi oldum.Zaten azalmış bu saatten sonra hem emzik hem meme devam eder bence .Sen bilirsin tabi ama biraktirmasanda olur bence:)sünnet mi olacak yazın?

Demir damlası lafı açılmışken bizde kabız olmadı şükür gerçi iki gündür az yapıyor akşam gazdan ağlıyor ama hasta biraz ondan diye düşünüyorum neyse gece çişi acayip kötü kokuyor ya kakası koksa normalmiş ama çişi kokuyor sizde de var mı bu koku sadece gece var ama gündüz yok belki sık bez değiştiğim için yoktur bilemedim ferrum kullanıyoruz bu arada

Ne diosun sen ya ????
Ne grubuuu???

Ek bir şey veriyor musun gaz bizde de var yatmadan çok kivraniyor.Sabah koku oluyor cis çok beklediği için oluyormuş.

Ferrum verdi doktor. Ama baştan beri içime sinmedi, içinde paraben var. Daha önce parabeni araştırdığım için ferrumu verdim. Ama yan etkileri çok oldu. Normalde sakin bebek hırçınlaştı, hatta emmesini bile etkiledi(((

Ben bu ara vermiyorum ilk verdiğim zamanlar öyle çok etjilememisti.Bende Ferrum kullanıyordum. İnşallah geçer düzelir yavrun.

Sideferden memnun musun?

Kabiz olan bebek emmek istemez biz dede aynisi oldu ve sonunda meme grevine kadar gitti

Bismillah
Bi gün özel kutumda bi mesaj gördüm .Bi whatsup grubu olduğuna dair kimlerin bile olduğunu bilmeden katıldım. Ya 2 ya 3 gün sürmüştür gruba dahil olduğum sadece çocuk ve kendi diyet maceramla ilgili konuştum.Kimse hakkında normal hayatımda olduğu kesinlikle ve kesinlikle konuşmadım.Diğer konuşulanlar da beni rahatsız ettiği için sebeplerini gayet net belirttiğim bir mesaj atarak ayrıldım.
Daha sonra o geceki mesajlaşma ile ŞapkaliA nın olayı patladı zaten.
Yayınlanan foto ile benim gruptan çıktığım günün bi önceki gününe ait.Belli ki mevzu ben kendi isteğimle gruptan çıktığım için ihale bana kalsın diye yapılmış.
Buyur S sakyuz sadce 2 _3gün dahil olduğum tek grubu açıkladım.
Daha ayrıntılı bilgiler de verebilirim isterseniz.
Sustum sustum saygımı hoşgörümü dürüstlüğümü sonuna kadar korudum.
Ama bana iftira atarsanız o çamurun bende izi kalmaz.Sizin yüzünüze gözünüze bulaştırırım!!!

Şu tartışmayı haklı da olsa samimiyetle ilk bitiren çok büyük sevaba girecek. Lütfen bir kez bebeklerinizin masumiyetine bakıp onlar hatrına affedip gülümseyin. Ölüp gideceğiz ya dostça yaşamak varken gerek yok bunlara :) lütfen :) mesela şu an benimki suratıma tatlı tatlı bakıyor bir de gaz çıkardı oh ne üzebilir ki beni. Pozitif insan olma yollarını da paylaşalım burda. Biz anneyiz ailemiz içinde de sorunlar çıktığında yıkan değil onaran taraf biz olacağız. Güzel anneler..

Meme reddi olduğu için emzik olmaya razi oldum.Zaten azalmış bu saatten sonra hem emzik hem meme devam eder bence .Sen bilirsin tabi ama biraktirmasanda olur bence:)sünnet mi olacak yazın?
Yok canım kulak implant ameliyatı olacak kesin değil ama çok büyük ihtimalle olacak o geçsin bırakayım o zaman ya belki kendi bırakır belli olmaz

Ek bir şey veriyor musun gaz bizde de var yatmadan çok kivraniyor.Sabah koku oluyor cis çok beklediği için oluyormuş.
D vitamini bide Demir damlası sadece ama üç gün kullanmadım Demir’i yine var koku beklediği için o zaman ya ama o nasıl bi koku ya tüm oda kokuyor resmen

Bütün gün bebeğimle böyleyim güldürüyorum hoşuna gidiyor bi gün dillenip bana seviyom he demesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…