2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

canim doymuyor zaten emir,sorun o iste
sabah uyaniyor,uyku mahmurluguyla ennn fazla yarim saat emiyor bazen o kadar bile degil. sonra bir anda birakiyor.altini temizliyorum. bir deneme daha yapiyorum. almiyor. o emdigiyle 30-45 veya nadiren 1 saat kestiriyor. uyaninca yine deniyorum ama bu defa uyku mahmurlugu olsa da almiyor. ben basliyorum sagmaya. sagdigimi vermek icin cabalar basliyor sonra. biberonla veya kasikla vermeye calisiyorum ama agzinda geveliyor,istemiyor,kafa hic durmuyor zaten ki icsin. sonra hadi kalk ayaga gezdir ki mayissin,5 10 dk uyusun sonra gozunu acinca daya memeyi. biraz da oyle emiyor derken aksama kadar bu boyle suruyor.doymadigi icin de uyumuyor. bu az da olsa emmeleriyle sut geliyor cok sukur. mama vermiyorum.ama verince kac saat uyuyor ya da uyuyor mu diyeyim?

Benim seninle bir derdim yok mine olamazda evet bunu kim yaptıyda hangi ahlaksız belliki ihaleyi sana yıkmaya çalıştı. Ama elbet kim olduğu ortaya çıkacak allah büyük. Bizim gurubumuza dahil oldun çok da güzel paylaşımlarımız oldu kısa süre kalmış olsanda . Ve evet sen bu deikoduya katılmadın ve ayrıldın.Ayrıca watsapp grubu da 7/24 desikosu yapılmadı bunu sende biliyorsun. Bir şapkalıanın neden bu kadar yazmadan beklediği ve oğullarının adını tüm mesajlarda ne kadar sık zikrettiğiydi ikinci dedikodu olarak adlandırdığın şeyde antibiyotik kullanımıydı ve mutellanın fikrinin bize ugmadığını konuştuk. Onun dışında bir tane bile dedikodu yaşanmadı . Ama sana hiç yakıştıramadım beni kızdırmayın çamur atmayın dökerim herşeyi ortaya tehditlerini o zaman bizi. Özel konuşmalarımızın hepsini aileleimizi çocuklarımızın bizim resimlerimizi paylaşan kişiden ne farkın kalacak söylermisin. Madur olan incinen telefon noları resimleri özel hayatlatı ifşa olanlar biziz. Ayrıca ortaya dökecekte bir konu yok benim içim rahat. Yok illa paylaşarım dersen sende bir siber suç işlemiş olursun özel yazışmaları yayınlayarak ee ozaman da bizimde elimiz armut toplamıyor gereği neyse yapılır. Ama şunu bil bunu her kim yaptıysa ortaya çıkacak ve yargıya intikal edecek bunu zevklede burada afişe edeceğim.

kesinlikle ben de yataginda uyusun istiyorum canim ama emmeyip saatlerce beni ugrastiran ve doymayan bebe egitime hazir midir

Yok canım kulak implant ameliyatı olacak kesin değil ama çok büyük ihtimalle olacak o geçsin bırakayım o zaman ya belki kendi bırakır belli olmaz
Ben onu sormayı unuttum canım kusuruma bakma insallah hic gerek kalmaz ama kalirsa da bi skinti olmayacak :)bence de o zamana kadar birakmasin çok şükür azalmış sana kolaylik olur

Dikkate alacagimm insallah çok teşekkür ederim.

Ben onu sormayı unuttum canım kusuruma bakma insallah hic gerek kalmaz ama kalirsa da bi skinti olmayacak :)bence de o zamana kadar birakmasin çok şükür azalmış sana kolaylik olur
Yok canım ne kusuru ya :) cihaz kullanıyoruz şimdi yaza da ameliyat galiba ameliyat zor değilmiş zaten ve implant daha iyi olacak cihazdan bunu bildiğimiz için dert etmiyoruz artk

Komik bi tehdit olmuş:):):)
Çok güldüm:)
Mesajına ve grup kurduğum ithamına cevap verdim!
Çirkefleşirseniz ve çirkinleşirseniz elimden geldiği ölçüde cevabını alırsınız.
Alnım açık başım dik Allah a şükür
Kendinizi mağdur olarak ifşa ediyorsunuz ama hayat böyle.Bunu bu zamana kadar öğrenmemeniz hata .Başkaları hakkında konuşursanız o konuştuğunuz başkaları da sizin hakkınızda başkalarıyla konuşur.2×2=4
NET
Son olarak hakkımda ne düşündüğünüz zerre
UMRUMDA DİİL!!!

Ya hayır lütfen böyle bişeyi takma kafana sil yok öle bişe hiç belirti yok nası olcak .Olurmu öle şey.

Evet sağlık bakanlığı canım

canim ishal,gaz,hapsirma yaziyor kistik fibrozun belirtilerinde. bunlar emirde var.bilmiyorum tedirgin oldum. kontrolde dile getirecegim bunu.

Canım bizde sürekli var doğdu dogali zar zor emziriyorum kucagimda gezerek yoksa iki dakika emiyor o kadar.

Fırsat bulmuşken birkaç soru sorsam umarım bunaltmam kimseyi
Oğlumun uykusu çok feci oldu. Gündüz uyku girisimi çok fazla ama uyuduğu toplam süre totalde 3 saat. Sanki az geliyor. Çünkü hep mizirdama halinde. Gece uykusu nispeten iyi. Ama atak dönemi midir nedir,sizden takip ettiğim kadarıyla o dönemdeyiz. Saat başı kalktığı gece de oluyor. İki üç defa kalktığı da. Normal mi

Adet olmadım gibi, ilk iki ay oldum olmadım arası bir haldi.Bu ay olmadım. Gereksiz bir şişkinlik mevcut. Kg da veremiyorum sanırım bu sebepten. Sizlerin kg ne durumda

Birde bebeğin henüz dönmedi. Ayaklarını havaya dikip yarım şekilde dönüyor ama henüz dönmüyor. Normal mi.

arch2401 solgar in etkisi olmadi mi sute?
Atlamis gibi oldum ama solgar bir yerden sonra etki etmiyor gibi geldi vücut bağışıklık kazandı sanırım. 3.aydan sonra azalan sütü arttırmak öyle zor ki özellikle red varken .Bende sagmadim ama şimdi saat başı emse de doymuyor sanki.Çok şükür ilk 6 ay emzirebildim inşallah bırakmadan 2 sene daha emzirebilirim

Bebekleri az uyuyan anneler olarak avunma yöntemi buldum. Az uyuyan bebekler daha zeki olabilirmiş çünkü çevreyi daha çok inceleyip araştırma yapmak isterlermiş
Bunu bende duydum. Benimki de az uyuyanlardan. Gerçekten de erken ses çıkardı boynunu erken tuttu gibi geliyor. E uyumayinca mecbur bir uğraş ediniyor galiba:))

canim ishal,gaz,hapsirma yaziyor kistik fibrozun belirtilerinde. bunlar emirde var.bilmiyorum tedirgin oldum. kontrolde dile getirecegim bunu.
Tabi sor yine ama takma kafaya daha çok akciğerleri etkiliyo o.Daha seninki doğru dürüst hasta bile olmadı Maşallah.Dur sen

arch2401 solgar in etkisi olmadi mi sute?
Solgarla beraber galactago da kullandim arttiriyor ama cok fazla azalmisti bir de bebekler buyudukce sut ihtiyaclari da artiyor biliyorsun benimki oldu neredeyse 7 aylik 3 4 aylikkenkinden neredeyse 2 kati sut ihtiyaci var solgar iyi cok iyi bu konuda ama arttirmanin en etkili yolu birkac seyi bir arada yapmak mesela solgar+promalt+sagim gibi combo yapmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…