Belki üşütmüştür.D vitamini bide Demir damlası sadece ama üç gün kullanmadım Demir’i yine var koku beklediği için o zaman ya ama o nasıl bi koku ya tüm oda kokuyor resmen
Peki doyduğuna eminmisin doğa da emmiyor ve doğal olarak doymuyor saatlerce uyumuyor ben mamaya başladım mecburi emmediği için süt üretimi azaldı emzirebildiğim kadar emzirip üstüne mama veriyorum sen sağarakta veriyordun süt takviyemi etsen acaba
Benim seninle bir derdim yok mine olamazda evet bunu kim yaptıyda hangi ahlaksız belliki ihaleyi sana yıkmaya çalıştı. Ama elbet kim olduğu ortaya çıkacak allah büyük. Bizim gurubumuza dahil oldun çok da güzel paylaşımlarımız oldu kısa süre kalmış olsanda . Ve evet sen bu deikoduya katılmadın ve ayrıldın.Ayrıca watsapp grubu da 7/24 desikosu yapılmadı bunu sende biliyorsun. Bir şapkalıanın neden bu kadar yazmadan beklediği ve oğullarının adını tüm mesajlarda ne kadar sık zikrettiğiydi ikinci dedikodu olarak adlandırdığın şeyde antibiyotik kullanımıydı ve mutellanın fikrinin bize ugmadığını konuştuk. Onun dışında bir tane bile dedikodu yaşanmadı . Ama sana hiç yakıştıramadım beni kızdırmayın çamur atmayın dökerim herşeyi ortaya tehditlerini o zaman bizi. Özel konuşmalarımızın hepsini aileleimizi çocuklarımızın bizim resimlerimizi paylaşan kişiden ne farkın kalacak söylermisin. Madur olan incinen telefon noları resimleri özel hayatlatı ifşa olanlar biziz. Ayrıca ortaya dökecekte bir konu yok benim içim rahat. Yok illa paylaşarım dersen sende bir siber suç işlemiş olursun özel yazışmaları yayınlayarak ee ozaman da bizimde elimiz armut toplamıyor gereği neyse yapılır. Ama şunu bil bunu her kim yaptıysa ortaya çıkacak ve yargıya intikal edecek bunu zevklede burada afişe edeceğim.Bismillah
Bi gün özel kutumda bi mesaj gördüm .Bi whatsup grubu olduğuna dair kimlerin bile olduğunu bilmeden katıldım. Ya 2 ya 3 gün sürmüştür gruba dahil olduğum sadece çocuk ve kendi diyet maceramla ilgili konuştum.Kimse hakkında normal hayatımda olduğu kesinlikle ve kesinlikle konuşmadım.Diğer konuşulanlar da beni rahatsız ettiği için sebeplerini gayet net belirttiğim bir mesaj atarak ayrıldım.
Daha sonra o geceki mesajlaşma ile ŞapkaliA nın olayı patladı zaten.
Yayınlanan foto ile benim gruptan çıktığım günün bi önceki gününe ait.Belli ki mevzu ben kendi isteğimle gruptan çıktığım için ihale bana kalsın diye yapılmış.
Buyur S sakyuz sadce 2 _3gün dahil olduğum tek grubu açıkladım.
Daha ayrıntılı bilgiler de verebilirim isterseniz.
Sustum sustum saygımı hoşgörümü dürüstlüğümü sonuna kadar korudum.
Ama bana iftira atarsanız o çamurun bende izi kalmaz.Sizin yüzünüze gözünüze bulaştırırım!!!
Teşekkürler hanımlar cevaplarınız icinbizimki de 2 gündür yapıyor bu hareketi, once koltuğun ustundeyken farkettik, sonra yerde de yaptığını gördük. Yere halının üstüne kullanmadığım yorgani ve nevresimi geciriyorum onun uzerinde yaptiriyoruz genelde hareketleri, çünkü bazen kafasını yere vurabiliyor o yüzden biraz yumuşak olması iyi oluyor :)
Ben kollu olanindan aldim tavsiye ederim önceleri devamlı usuyor mu terliyor mu diye gece 20 kez kontrol ederdim woolnat tan sonra 22-23 derece pamuklu pijamalarinin üzerine giydirip gece boyu rahat ediyorum tavsiye ederim
Canım çok geçmiş olsun, zor zamanlar gecirmissiniz, tamamen düzelir ins. bebisin de...
D&R den alıyorum genelde
Uyku eğitimine nasıl karar verdim biliyor musun saatlerce sallayıp da uyumadigini gördüğümde. İlk basta sallarken hemen daliyordu zamanla o da fayda etmedi. Bir de üzerine sık gece uyanmalari... Aslında tam tersi kendi yatağında uyumalarini ogretmemiz gerek bebeklerimize diye düşünüyorum. Çünkü bebek nasıl uyursa uyandığında aynı şekilde devam etmek istiyor. Kucakta ise kucakta, memede ise memede, yatağında ise yatakta. Bebeklerin uyku döngülerinin 1 saat olduğunu varsayarsak saat başı uyandığında sallamak ya da emzirmek zordur diye tahmin ediyorum
Yok üşütme kokusu değil bu o kokuyu da çok tecrübe ettim çünkü neyse Dr gidecem bu hafta yine sorayım biBelki üşütmüştür.
Ben onu sormayı unuttum canım kusuruma bakma insallah hic gerek kalmaz ama kalirsa da bi skinti olmayacak :)bence de o zamana kadar birakmasin çok şükür azalmış sana kolaylik olurYok canım kulak implant ameliyatı olacak kesin değil ama çok büyük ihtimalle olacak o geçsin bırakayım o zaman ya belki kendi bırakır belli olmaz
Dikkate alacagimm insallah çok teşekkür ederim.Aynen 3. Aydan itibaren yaziyorum 1100 750 550 gibi dustu bizim de enson ay sadece 110 gram aldi dusun 6. Ayda yani... dr mamaya gerek yok onceki alimlarimiz cok iyi dese de geceleri maalesef takviye yapiyorum sen sen ol gerekirse sag sagdigini kasikla icir ya da alistirma bardagi al aventinkini tavsiye ederim yumusak uclu olandan
Yok canım ne kusuru ya :) cihaz kullanıyoruz şimdi yaza da ameliyat galiba ameliyat zor değilmiş zaten ve implant daha iyi olacak cihazdan bunu bildiğimiz için dert etmiyoruz artkBen onu sormayı unuttum canım kusuruma bakma insallah hic gerek kalmaz ama kalirsa da bi skinti olmayacak :)bence de o zamana kadar birakmasin çok şükür azalmış sana kolaylik olur
Komik bi tehdit olmuş:):):)Benim seninle bir derdim yok mine olamazda evet bunu kim yaptıyda hangi ahlaksız belliki ihaleyi sana yıkmaya çalıştı. Ama elbet kim olduğu ortaya çıkacak allah büyük. Bizim gurubumuza dahil oldun çok da güzel paylaşımlarımız oldu kısa süre kalmış olsanda . Ve evet sen bu deikoduya katılmadın ve ayrıldın.Ayrıca watsapp grubu da 7/24 desikosu yapılmadı bunu sende biliyorsun. Bir şapkalıanın neden bu kadar yazmadan beklediği ve oğullarının adını tüm mesajlarda ne kadar sık zikrettiğiydi ikinci dedikodu olarak adlandırdığın şeyde antibiyotik kullanımıydı ve mutellanın fikrinin bize ugmadığını konuştuk. Onun dışında bir tane bile dedikodu yaşanmadı . Ama sana hiç yakıştıramadım beni kızdırmayın çamur atmayın dökerim herşeyi ortaya tehditlerini o zaman bizi. Özel konuşmalarımızın hepsini aileleimizi çocuklarımızın bizim resimlerimizi paylaşan kişiden ne farkın kalacak söylermisin. Madur olan incinen telefon noları resimleri özel hayatlatı ifşa olanlar biziz. Ayrıca ortaya dökecekte bir konu yok benim içim rahat. Yok illa paylaşarım dersen sende bir siber suç işlemiş olursun özel yazışmaları yayınlayarak ee ozaman da bizimde elimiz armut toplamıyor gereği neyse yapılır. Ama şunu bil bunu her kim yaptıysa ortaya çıkacak ve yargıya intikal edecek bunu zevklede burada afişe edeceğim.
Ya hayır lütfen böyle bişeyi takma kafana sil yok öle bişe hiç belirti yok nası olcak .Olurmu öle şey.
Evet sağlık bakanlığı canım
Canım bizde sürekli var doğdu dogali zar zor emziriyorum kucagimda gezerek yoksa iki dakika emiyor o kadar.Arkadaşlar herkese selam. Bir süredir takip ediyorum. Aslında burasi biraz karışık görünüyor. Yani sırası mi bilmiyorum yardımcı olacak biri olur mu onu da bilmiyorum sanırım yanlış zamanda giriş yaptım. Ama bende sizler gibi ağustos annesiyim. Oğlum iki aydır reddediyor. Ama direniuorum. bir meme reddi bu kadar uzun sürer mi. Kollar bel sırt her yer gitmiş durumda benim
Atlamis gibi oldum ama solgar bir yerden sonra etki etmiyor gibi geldi vücut bağışıklık kazandı sanırım. 3.aydan sonra azalan sütü arttırmak öyle zor ki özellikle red varken .Bende sagmadim ama şimdi saat başı emse de doymuyor sanki.Çok şükür ilk 6 ay emzirebildim inşallah bırakmadan 2 sene daha emzirebilirimarch2401 solgar in etkisi olmadi mi sute?
Bunu bende duydum. Benimki de az uyuyanlardan. Gerçekten de erken ses çıkardı boynunu erken tuttu gibi geliyor. E uyumayinca mecbur bir uğraş ediniyor galiba:))Bebekleri az uyuyan anneler olarak avunma yöntemi buldum.Az uyuyan bebekler daha zeki olabilirmiş çünkü çevreyi daha çok inceleyip araştırma yapmak isterlermiş
Tabi sor yine ama takma kafaya daha çok akciğerleri etkiliyo o.Daha seninki doğru dürüst hasta bile olmadı Maşallah.Dur sencanim ishal,gaz,hapsirma yaziyor kistik fibrozun belirtilerinde. bunlar emirde var.bilmiyorum tedirgin oldum. kontrolde dile getirecegim bunu.
Çok zor rabbim hepimize yardım etsin. İki sene emzirmek nasip olsun insallahCanım bizde sürekli var doğdu dogali zar zor emziriyorum kucagimda gezerek yoksa iki dakika emiyor o kadar.
Çok sevindim canım iyi olacak allahın izniyle :)Yok canım ne kusuru ya :) cihaz kullanıyoruz şimdi yaza da ameliyat galiba ameliyat zor değilmiş zaten ve implant daha iyi olacak cihazdan bunu bildiğimiz için dert etmiyoruz artk
Solgarla beraber galactago da kullandim arttiriyor ama cok fazla azalmisti bir de bebekler buyudukce sut ihtiyaclari da artiyor biliyorsun benimki oldu neredeyse 7 aylik 3 4 aylikkenkinden neredeyse 2 kati sut ihtiyaci var solgar iyi cok iyi bu konuda ama arttirmanin en etkili yolu birkac seyi bir arada yapmak mesela solgar+promalt+sagim gibi combo yapmak gerekiyorarch2401 solgar in etkisi olmadi mi sute?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?