2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet canım aktif bebek 4+ deneyelim diyorum olmazsa bide komili deneyeceğim. Her seferinde çıkmasın ya . Haftada 3 kez çamaşırları yıkanıyor ütü yapmaktan sıkıldım artık

Ütü mü :) maşallah. Hiç yapmıyorum. Ya ben temizlik, özbakım, konularında pek iyi değilim doğru düzgün giydirmeyi bile beceremiyorum sıcakta kalın giydiriyorum soğukta ince anlamıyorum Yani titizlikle her şeyini yapabilenlere maşallah diyorum burdan. Baştan beri tek odaklandığım emzirmek ve duygusal,zihinsel,fiziksel,dilsel gelişim. Tabi bazen çok titizlik bayan da olsam güzel olurdu diyorum ama geri planda kalıyor çok. Temizlik güzel bir şey bana benzemeyin

Ben fotoğrafı göremedim,göremiyorum:/ neler oluyor burda böyle anlamadım,gercekten cok yazık!!

Huggies 4 deneyin bir de huggies de arka bel korumasi daha farkli primaya gore daha cabuk emiyor

en sinir oldugum ilac demir ilaci zaten
emzirmeden once mi veriyosun canim? oyleyse ne kadar once?
ben birkac seferdir süte damlatip veriyorum ama acaba etkidi azalir mi diye dusundum.

Neden öyle oldu acaba. Bağlarken biz mi sıkıyoruz bilmeden
yani ben en son 3 numaraya gecerken biraktim sanirim premium care'i. ya da 3'te tam emin degilim. ust uste koyup karsilastirdigimda active baby daha uzundu. belki numaralar arasi fark vardir bilemedim. bir de gobek deliginin hemen altindan bagliyorum bezi biraz bolluk kaliyor ki basincla geri cikmasin icerde kalsin. hem bacaklari da sıkmıyor o zaman.

Bende hastalık gibi oldu ütü ya ütülemeden giydirince kötü hissediyorum kendimi kırış kırış ve mikroplu gibi . Hatta bezini değiştirdikten sonra en az 2 kez sabunlarım ellerimi.bazen 3tr olabiliyor. Bi ara baya kafayı yemiştim ellerimin üstü mahvoldu. Eşim bi dur artık dedi fazla yapmıyorum bu aralar

Huggies 4 deneyin bir de huggies de arka bel korumasi daha farkli primaya gore daha cabuk emiyor
ben huggies'den cok umitliydim belindeki lastik falan iyi olmus ama pisige sebep oldu. aksine ben de daha az emdigini pisigi de bu sebeple yaptigini dusunuyorum. ayni sekilde islak mendilleri de hic iyi gelmedi. o yuzden bez degistirirken ufak paket alip denemek lazim. yoksa bizim gibi bez koleksiyonu yaparsiniz

Hakikaten oyle korka korka acmiyorum acep sirtinda kaka gorur muyum diyepoposu bezle silinip temizleniyor da sirtina cikti mi yikamak gerekiyor cocugu ayni gun 2 defa yikadigimi bilirim.kiş gunu cok zor

evet ya kis gunu ben bile usuyorum banyo icin.konu acilmisken sorayim. kac gunde yikiyorsunuz bebisleri?

aynen molfiksde kakasi disari cikiyordu bizim oglanin da.pamperstan memnunun komiliyi merak ediyorum
Molfiks tam bir facia zaten basincli kaka yapiyor bez belini sarmiyorsa tam direk disarda soy giydir ben artik kaka yapmaya hazirlandiginda bakim ortusunun uzerine yatirip altini cikariyorum birakiyorum beziyle

ben de mutlaka ellerimi yikarim. hatta el yikama konusunda manyagim
herkes de bilir. bize gelince el sabunlanmadan emirin yanina girilmez.

Aynen biz de cok degistirdik aksine en cok huggiesden memnun kaldim farkediyor tabi bebege gore ''islak mendilde malesef hala iste bu'' diyemedim

ben de pampers in islak mendilini aldim. cok kotu. hep tuy birakiyor silince.bir de onlari temizliyorum tek tek:))

Dün gece acildeydik sağıma baktım şükrettim soluma baktım şükrettim. Kucağımda uyuyan yavrumun minnak burnu akıyo hırıltı ve öksürüğü var diye gittik, bize sıra gelene kadar o kadar çok şükrettim ki allahım tüm evlatlarımızı korusun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…