- 3 Temmuz 2016
- 554
- 746
- 103
Evet canım aktif bebek 4+ deneyelim diyorum olmazsa bide komili deneyeceğim. Her seferinde çıkmasın ya . Haftada 3 kez çamaşırları yıkanıyor ütü yapmaktan sıkıldım artık
Yok artık daha neler!!!
Burası buz dağının görünen kısmı demekki.bide görünmeyen kısmı varmış.
Ben bu ortamı çok samimi bilirdim ama son zamanlarda bu değeri kaybettim.
Çok üzüldüm..
Sen nerden ulaştın bu bilgilere canım.
ay ben de tam zittini gozlemledim :)
Canın kaplıyor kesinliklr çok iyi ama zaten kakaları su gibi olunca eğer yatıyorsa belinden kucağımzdaysa yada oturuyorsa da bacağından çıkıyor .
Huggies 4 deneyin bir de huggies de arka bel korumasi daha farkli primaya gore daha cabuk emiyorHanımlar kaç numara bez kullanıyorsunuz? Ben premium care 4 numara kullanıyorum ama her kaka yapışta ya belinden çıkıyor yada bacağından ... her seferinde çıkıyor ama. Kilosuda uyumlu.
Prima aktif bebek4+ var onu kullanan var mi?
Anne olarak bebeğinin hazır olup olmadığını en iyi sen bilirsin tabi, meme reddiniz tez geçer inşallah.
Evet rengi de kokusu da değişti. Hangi marka damla kullanıyorsun?
Evet ben de Ferrum kullanıyorum ve değiştireceğim daha az leke ve mümkünse koku yapan bir damlayla. Her ilaç içimi laboratuvar deneyine dönüyor naylon mama önlüğü giydirip, alt değiştirme bezinin üstünde dikkatlice içirip hızla ağzının içini silmeye götürüyorum ama her seferinde elini kaçırıp ağzına götürmeyi başarıyor küçük veledim
Premium Care 4 kullanıyordum ama Active Baby 4 aldım, birkaç bez kaldı bugün yarın başlarım. Bacaklarının yanını sıktı, iz yaptı. Daha kızım 3 numara bez kilosunda ilki çok iz bıraktığı için 4e geçtik, bu da iz yapıyor. Active Baby işe yarar umarım. Koruyuculuk konusunda Premium Care çok iyiydi ama rahatlıktan sınıfta kaldı.
yani ben en son 3 numaraya gecerken biraktim sanirim premium care'i. ya da 3'te tam emin degilim. ust uste koyup karsilastirdigimda active baby daha uzundu. belki numaralar arasi fark vardir bilemedim. bir de gobek deliginin hemen altindan bagliyorum bezi biraz bolluk kaliyor ki basincla geri cikmasin icerde kalsin. hem bacaklari da sıkmıyor o zaman.Neden öyle oldu acaba. Bağlarken biz mi sıkıyoruz bilmeden
Bende hastalık gibi oldu ütü ya ütülemeden giydirince kötü hissediyorum kendimiÜtü mü :) maşallah. Hiç yapmıyorum. Ya ben temizlik, özbakım, konularında pek iyi değilim doğru düzgün giydirmeyi bile beceremiyorum sıcakta kalın giydiriyorum soğukta ince anlamıyorumYani titizlikle her şeyini yapabilenlere maşallah diyorum burdan. Baştan beri tek odaklandığım emzirmek ve duygusal,zihinsel,fiziksel,dilsel gelişim. Tabi bazen çok titizlik bayan da olsam güzel olurdu diyorum ama geri planda kalıyor çok. Temizlik güzel bir şey bana benzemeyin
Komili ve huggies listemde şuan tşklerHuggies 4 deneyin bir de huggies de arka bel korumasi daha farkli primaya gore daha cabuk emiyor
ben huggies'den cok umitliydim belindeki lastik falan iyi olmus ama pisige sebep oldu. aksine ben de daha az emdigini pisigi de bu sebeple yaptigini dusunuyorum. ayni sekilde islak mendilleri de hic iyi gelmedi. o yuzden bez degistirirken ufak paket alip denemek lazim. yoksa bizim gibi bez koleksiyonu yaparsinizHuggies 4 deneyin bir de huggies de arka bel korumasi daha farkli primaya gore daha cabuk emiyor
Hakikaten oyle korka korka acmiyorum acep sirtinda kaka gorur muyum diyepoposu bezle silinip temizleniyor da sirtina cikti mi yikamak gerekiyor cocugu ayni gun 2 defa yikadigimi bilirim.kiş gunu cok zor
Molfiks tam bir faciaaynen molfiksde kakasi disari cikiyordu bizim oglanin da.pamperstan memnunun komiliyi merak ediyorum
Bende hastalık gibi oldu ütü ya ütülemeden giydirince kötü hissediyorum kendimikırış kırış ve mikroplu gibi . Hatta bezini değiştirdikten sonra en az 2 kez sabunlarım ellerimi.bazen 3tr olabiliyor. Bi ara baya kafayı yemiştim ellerimin üstü mahvoldu. Eşim bi dur artık dedi fazla yapmıyorum bu aralar
Bir gün yıkıyoruz iki gün boşluk. Havalar daha sıcakken gün aşırıydı .evet ya kis gunu ben bile usuyorum banyo icin.konu acilmisken sorayim. kac gunde yikiyorsunuz bebisleri?
bazen 2 bazen 3 gunde bir. baris cok kaka yaptigi icin yikamaya calisiyoruz gun asiri.evet ya kis gunu ben bile usuyorum banyo icin.konu acilmisken sorayim. kac gunde yikiyorsunuz bebisleri?
Aynen biz de cok degistirdik aksine en cok huggiesden memnun kaldim farkediyor tabi bebege goreben huggies'den cok umitliydim belindeki lastik falan iyi olmus ama pisige sebep oldu. aksine ben de daha az emdigini pisigi de bu sebeple yaptigini dusunuyorum. ayni sekilde islak mendilleri de hic iyi gelmedi. o yuzden bez degistirirken ufak paket alip denemek lazim. yoksa bizim gibi bez koleksiyonu yaparsiniz
ben huggies'den cok umitliydim belindeki lastik falan iyi olmus ama pisige sebep oldu. aksine ben de daha az emdigini pisigi de bu sebeple yaptigini dusunuyorum. ayni sekilde islak mendilleri de hic iyi gelmedi. o yuzden bez degistirirken ufak paket alip denemek lazim. yoksa bizim gibi bez koleksiyonu yaparsiniz
Bir gün yıkıyoruz iki gün boşluk. Havalar daha sıcakken gün aşırıydı .
Aynen biz de cok degistirdik aksine en cok huggiesden memnun kaldim farkediyor tabi bebege gore''islak mendilde malesef hala iste bu'' diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?