2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun

ben de mutlaka ellerimi yikarim. hatta el yikama konusunda manyagim
herkes de bilir. bize gelince el sabunlanmadan emirin yanina girilmez.
Biz de oyleyiz.ellerim parmaklarimin eklem yerleri bicakla kesilmis gibi catlak.krem sursem de kar etmiyor cunku bitmek bilmeyen bir el yikama halindeyiz.
Cok titiz degilim ama utusuz hic giydirmedim.1 yasa kadar utulemeyi planliyorum

Molfiks tam bir facia zaten basincli kaka yapiyor bez belini sarmiyorsa tam direk disarda soy giydir ben artik kaka yapmaya hazirlandiginda bakim ortusunun uzerine yatirip altini cikariyorum birakiyorum beziyle
Ben de oyle yapiyordum hem de molfiksten memnun oldugumu zannederek.benim durum daha vahimmis.1 numara preiumcare beni mahvetmisti sezeryan sonrasi.her bez degismede tumden ustu degisiyordu kuzunun.oh temizledim emzireyim diyordum emzirirken sizdiriyordu bezi.molfiks mucize gibi gelmisti ilk gectigimizde.buyuyup kakalar d cogalinca falso verdi

Cok gecmis olsun

Sleepy 4 numara kullanıyorum. Doğduğundan beri hep sleepy kullandık. Ben oldukça memnunum. Yalnızca bez küçük gelmeye başladığında sızdırma yapıyor. Bende üzerinde kilo aralığına aldırış etmeden hemen bi üst numaraya geçiyorum

Aynen biz de cok degistirdik aksine en cok huggiesden memnun kaldim farkediyor tabi bebege gore ''islak mendilde malesef hala iste bu'' diyemedim
Baby&me nin yenidoğan ıslak mendilini kullanıyorum. Hem fiyatı uygun, hemde saf ıslak pamuk olması beni cezbediyor

Baby&me nin yenidoğan ıslak mendilini kullanıyorum. Hem fiyatı uygun, hemde saf ıslak pamuk olması beni cezbediyor
Onu da denerim zaten denemedigim kalmadi uzun bir sure minies kullandim pisik azalmisti simdi johnsons baby aldim tekrar pisik artti

Aynen biz de cok degistirdik aksine en cok huggiesden memnun kaldim farkediyor tabi bebege gore ''islak mendilde malesef hala iste bu'' diyemedim

ben de pampers in islak mendilini aldim. cok kotu. hep tuy birakiyor silince.bir de onlari temizliyorum tek tek:))

uni baby nin yenidogani hosuma gitti ama pahali o da
bence en iyisi uni baby yenidogan ama evet gereksiz pahali.

B bursa_83 primanin mendili cok kotu dedigin gibi pamuk birakiyor tekrar tekrar sil dur.

ben suan uni baby sensitive kullaniyorum memnunum simdilik. bir de baby&me almistim henuz duzenli kullanmaya firsat olmadi disarda kullaniyorum onu sadece

en sinir oldugum ilac demir ilaci zaten
emzirmeden once mi veriyosun canim? oyleyse ne kadar once?
ben birkac seferdir süte damlatip veriyorum ama acaba etkidi azalir mi diye dusundum.
Uyandiktan sonra veriyorum bir sonraki emzirmeye kadar arasında 1-1,5 saat bırakmaya çalışıyorum çünkü sütle birlikte verilirse demir emilimi azalıyor. Anne sütünde de geçerli mi hiç arastirmadim çünkü yıllarca demir ilacı kullaninca önyargım var geçmiyor

Benim de el yikamaktan egzamam coştu. Krem sürüyorum ama sürekli çocukla ilgilenince de krem suremiyorum bebeğe temas etmesin diye. Geceleri falan işte ancak.
Ama ütü yapmıyorum doğmadan önce yaptık o da bana yetti. Utuden nefret ediyorum çünkü ben

evet ya kis gunu ben bile usuyorum banyo icin.konu acilmisken sorayim. kac gunde yikiyorsunuz bebisleri?
Haftada 2 kez yıkıyorum, yazın ğer gün yikarim herhalde

Geçmiş olsun önemli bir şeyi yok inşallah.

uni baby nin yenidogani hosuma gitti ama pahali o da
Unibaby normal kullanıyorum ben de memnunum. Bir de pamuk ve su kullanıyorum bazen.

Biz de oyleyiz.ellerim parmaklarimin eklem yerleri bicakla kesilmis gibi catlak.krem sursem de kar etmiyor cunku bitmek bilmeyen bir el yikama halindeyiz.
Cok titiz degilim ama utusuz hic giydirmedim.1 yasa kadar utulemeyi planliyorum
Dermatolojiye git bence. Bana 3 krem verdi karıştırıp sürüyorum düzenli sürebilirsem 2 gecede ellerimi yaşlı elinden eski güzel haline çeviriyor

Vallahi hic aklimin ucundan gecmedi dermatolojiye gitmek.ne kadar oglana odaklandiysak.bicakla kesilmis gibi catlaklar canim da yaniyor.aslinda lansinohun kremi de iyi gelmisti.gogsumde catlak olur diye almistim olmadi elimde kaldi krem.kutusunda kullanilabilecegi yaziyor ama duzenli kullanamadim.sira gelmiyor ban.bebegin ilk kontrolune randevu alayim dermatolojiden
B bursa_83 unibaby i baslarda kullandim oneriliyor diye.baska marka arastirmamistim hic.esim biraz kurcaladi huggies fiyati neredeyse yari yariya.ve bir pakette 56 tane var.unibabyde 40 tane.unibaby de paketten 1 tane mendil almaya calisirken en az 2 tane geliyor.3 5 de ciktigi oluyor.belki de ben beceremiyorum.ama huggies de tek tek geliyor mendiller.unibaby daha islak evet ama aradaki fiyay farkina degmez.bebegin cildinde bir tahrise de sebep olmadi.dusunursen huggiesin yenidogan paketi mavi.bir sefer yanlislikla yesil paket almis esim aloe verali cikti.onu ilerleyen aylarda kullanicam.

Bu arada bebisi hasta olan arkadasim cok gecmis olsun acil sifalar amin Allah korusun evlatlarimizi ... Bir de bu aralar bizde konak var sac derisinde bir suredir yasayan var mi ? Dr a goturmedik henuz evde de tedavi edilebilirmis tecrube edeniniz var ise yardimlarinizi beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…