Dün gece acildeydik sağıma baktım şükrettim soluma baktım şükrettim. Kucağımda uyuyan yavrumun minnak burnu akıyo hırıltı ve öksürüğü var diye gittik, bize sıra gelene kadar o kadar çok şükrettim ki allahım tüm evlatlarımızı korusun inşAllah
Ne güzelllben de mutlaka ellerimi yikarim. hatta el yikama konusunda manyagim
herkes de bilir. bize gelince el sabunlanmadan emirin yanina girilmez.
Çok geçmiş olsunDün gece acildeydik sağıma baktım şükrettim soluma baktım şükrettim. Kucağımda uyuyan yavrumun minnak burnu akıyo hırıltı ve öksürüğü var diye gittik, bize sıra gelene kadar o kadar çok şükrettim ki allahım tüm evlatlarımızı korusun inşAllah
Gun asiri yikamaya calisiyorum normalde.yilbasindan beri hastalik girince 3 gunde bir yikadik.evet ya kis gunu ben bile usuyorum banyo icin.konu acilmisken sorayim. kac gunde yikiyorsunuz bebisleri?
Biz de oyleyiz.ellerim parmaklarimin eklem yerleri bicakla kesilmis gibi catlak.krem sursem de kar etmiyor cunku bitmek bilmeyen bir el yikama halindeyiz.ben de mutlaka ellerimi yikarim. hatta el yikama konusunda manyagim
herkes de bilir. bize gelince el sabunlanmadan emirin yanina girilmez.
Ben de oyle yapiyordum hem de molfiksten memnun oldugumu zannederek.benim durum daha vahimmis.1 numara preiumcare beni mahvetmisti sezeryan sonrasi.her bez degismede tumden ustu degisiyordu kuzunun.oh temizledim emzireyim diyordum emzirirken sizdiriyordu bezi.molfiks mucize gibi gelmisti ilk gectigimizde.buyuyup kakalar d cogalinca falso verdiMolfiks tam bir faciazaten basincli kaka yapiyor bez belini sarmiyorsa tam direk disarda soy giydir ben artik kaka yapmaya hazirlandiginda bakim ortusunun uzerine yatirip altini cikariyorum birakiyorum beziyle
Cok gecmis olsunDün gece acildeydik sağıma baktım şükrettim soluma baktım şükrettim. Kucağımda uyuyan yavrumun minnak burnu akıyo hırıltı ve öksürüğü var diye gittik, bize sıra gelene kadar o kadar çok şükrettim ki allahım tüm evlatlarımızı korusun inşAllah
Huggies in islak mendilinden memnun kaldimAynen biz de cok degistirdik aksine en cok huggiesden memnun kaldim farkediyor tabi bebege gore''islak mendilde malesef hala iste bu'' diyemedim
Sleepy 4 numara kullanıyorum. Doğduğundan beri hep sleepy kullandık. Ben oldukça memnunum. Yalnızca bez küçük gelmeye başladığında sızdırma yapıyor. Bende üzerinde kilo aralığına aldırış etmeden hemen bi üst numaraya geçiyorumHanımlar kaç numara bez kullanıyorsunuz? Ben premium care 4 numara kullanıyorum ama her kaka yapışta ya belinden çıkıyor yada bacağından ... her seferinde çıkıyor ama. Kilosuda uyumlu.
Prima aktif bebek4+ var onu kullanan var mi?
Baby&me nin yenidoğan ıslak mendilini kullanıyorum. Hem fiyatı uygun, hemde saf ıslak pamuk olması beni cezbediyorAynen biz de cok degistirdik aksine en cok huggiesden memnun kaldim farkediyor tabi bebege gore''islak mendilde malesef hala iste bu'' diyemedim
Baby&me nin yenidoğan ıslak mendili de saf ıslak pamuk hemde fiyatı uygun.bi dene istersenuni baby nin yenidogani hosuma gitti ama pahali o da
İslak mendil de cok harciyoruz internette kampanyali gormustum huggies deneyeyimHuggies in islak mendilinden memnun kaldim
Onu da denerim zaten denemedigim kalmadi uzun bir sure minies kullandim pisik azalmisti simdi johnsons baby aldim tekrar pisik arttiBaby&me nin yenidoğan ıslak mendilini kullanıyorum. Hem fiyatı uygun, hemde saf ıslak pamuk olması beni cezbediyor
Yagsin da mikroplar kirilsin artikSadece İstanbul mu ya Çanakkale tarafınada gelsin mümkünse :)
Aynen biz de cok degistirdik aksine en cok huggiesden memnun kaldim farkediyor tabi bebege gore''islak mendilde malesef hala iste bu'' diyemedim
ben de pampers in islak mendilini aldim. cok kotu. hep tuy birakiyor silince.bir de onlari temizliyorum tek tek:))
bence en iyisi uni baby yenidogan ama evet gereksiz pahali.uni baby nin yenidogani hosuma gitti ama pahali o da
Uyandiktan sonra veriyorum bir sonraki emzirmeye kadar arasında 1-1,5 saat bırakmaya çalışıyorum çünkü sütle birlikte verilirse demir emilimi azalıyor. Anne sütünde de geçerli mi hiç arastirmadim çünkü yıllarca demir ilacı kullaninca önyargım var geçmiyoren sinir oldugum ilac demir ilaci zaten
emzirmeden once mi veriyosun canim? oyleyse ne kadar once?
ben birkac seferdir süte damlatip veriyorum ama acaba etkidi azalir mi diye dusundum.
Benim de el yikamaktan egzamam coştu. Krem sürüyorum ama sürekli çocukla ilgilenince de krem suremiyorum bebeğe temas etmesin diye. Geceleri falan işte ancak.Bende hastalık gibi oldu ütü ya ütülemeden giydirince kötü hissediyorum kendimikırış kırış ve mikroplu gibi . Hatta bezini değiştirdikten sonra en az 2 kez sabunlarım ellerimi.bazen 3tr olabiliyor. Bi ara baya kafayı yemiştim ellerimin üstü mahvoldu. Eşim bi dur artık dedi fazla yapmıyorum bu aralar
Haftada 2 kez yıkıyorum, yazın ğer gün yikarim herhaldeevet ya kis gunu ben bile usuyorum banyo icin.konu acilmisken sorayim. kac gunde yikiyorsunuz bebisleri?
Geçmiş olsun önemli bir şeyi yok inşallah.Dün gece acildeydik sağıma baktım şükrettim soluma baktım şükrettim. Kucağımda uyuyan yavrumun minnak burnu akıyo hırıltı ve öksürüğü var diye gittik, bize sıra gelene kadar o kadar çok şükrettim ki allahım tüm evlatlarımızı korusun inşAllah
Unibaby normal kullanıyorum ben de memnunum. Bir de pamuk ve su kullanıyorum bazen.uni baby nin yenidogani hosuma gitti ama pahali o da
Dermatolojiye git bence. Bana 3 krem verdi karıştırıp sürüyorum düzenli sürebilirsem 2 gecede ellerimi yaşlı elinden eski güzel haline çeviriyorBiz de oyleyiz.ellerim parmaklarimin eklem yerleri bicakla kesilmis gibi catlak.krem sursem de kar etmiyor cunku bitmek bilmeyen bir el yikama halindeyiz.
Cok titiz degilim ama utusuz hic giydirmedim.1 yasa kadar utulemeyi planliyorum
Vallahi hic aklimin ucundan gecmedi dermatolojiye gitmek.ne kadar oglana odaklandiysak.bicakla kesilmis gibi catlaklar canim da yaniyor.aslinda lansinohun kremi de iyi gelmisti.gogsumde catlak olur diye almistim olmadi elimde kaldi krem.kutusunda kullanilabilecegi yaziyor ama duzenli kullanamadim.sira gelmiyor ban.bebegin ilk kontrolune randevu alayim dermatolojidenUyandiktan sonra veriyorum bir sonraki emzirmeye kadar arasında 1-1,5 saat bırakmaya çalışıyorum çünkü sütle birlikte verilirse demir emilimi azalıyor. Anne sütünde de geçerli mi hiç arastirmadim çünkü yıllarca demir ilacı kullaninca önyargım var geçmiyor
Benim de el yikamaktan egzamam coştu. Krem sürüyorum ama sürekli çocukla ilgilenince de krem suremiyorum bebeğe temas etmesin diye. Geceleri falan işte ancak.
Ama ütü yapmıyorum doğmadan önce yaptık o da bana yetti. Utuden nefret ediyorum çünkü ben
Haftada 2 kez yıkıyorum, yazın ğer gün yikarim herhalde
Geçmiş olsun önemli bir şeyi yok inşallah.
Unibaby normal kullanıyorum ben de memnunum. Bir de pamuk ve su kullanıyorum bazen.
Dermatolojiye git bence. Bana 3 krem verdi karıştırıp sürüyorum düzenli sürebilirsem 2 gecede ellerimi yaşlı elinden eski güzel haline çeviriyor
Oneririmİslak mendil de cok harciyoruz internette kampanyali gormustum huggies deneyeyim
Huggiesden memnunun ama baby me de deneyeyim madem memnunsun:)Baby&me nin yenidoğan ıslak mendili de saf ıslak pamuk hemde fiyatı uygun.bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?