- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Ben de hamileliğin ilk aylarında gitmistim şimdi gitmek aklıma bile gelmezdi. Esaslı bir ortopedi kontrolünden geçmem gerekiyor mesela ama gitmedim kaç aydır. Artık belimin ayaklarımın sırtımın ağrısı geçince giderim herhaldeVallahi hic aklimin ucundan gecmedi dermatolojiye gitmek.ne kadar oglana odaklandiysak.bicakla kesilmis gibi catlaklar canim da yaniyor.aslinda lansinohun kremi de iyi gelmisti.gogsumde catlak olur diye almistim olmadi elimde kaldi krem.kutusunda kullanilabilecegi yaziyor ama duzenli kullanamadim.sira gelmiyor ban.bebegin ilk kontrolune randevu alayim dermatolojiden
@bursa_83 unibaby i baslarda kullandim oneriliyor diye.baska marka arastirmamistim hic.esim biraz kurcaladi huggies fiyati neredeyse yari yariya.ve bir pakette 56 tane var.unibabyde 40 tane.unibaby de paketten 1 tane mendil almaya calisirken en az 2 tane geliyor.3 5 de ciktigi oluyor.belki de ben beceremiyorum.ama huggies de tek tek geliyor mendiller.unibaby daha islak evet ama aradaki fiyay farkina degmez.bebegin cildinde bir tahrise de sebep olmadi.dusunursen huggiesin yenidogan paketi mavi.bir sefer yanlislikla yesil paket almis esim aloe verali cikti.onu ilerleyen aylarda kullanicam.
Bu arada bebisi hasta olan arkadasim cok gecmis olsun acil sifalar amin Allah korusun evlatlarimizi ... Bir de bu aralar bizde konak var sac derisinde bir suredir yasayan var mi ? Dr a goturmedik henuz evde de tedavi edilebilirmis tecrube edeniniz var ise yardimlarinizi beklerim
Oğlumdada konak var. Zeytinyağı ve karnonati karıştırıp saçını ince tarkla tarafınca pul pul dökülüyor diyorlar. Deneyeceggim bugün yarın insallah. Saçını kestikten sonra yapacağız :)Bu arada bebisi hasta olan arkadasim cok gecmis olsun acil sifalar amin Allah korusun evlatlarimizi ... Bir de bu aralar bizde konak var sac derisinde bir suredir yasayan var mi ? Dr a goturmedik henuz evde de tedavi edilebilirmis tecrube edeniniz var ise yardimlarinizi beklerim
Benim burda bi arkadaşımda dalin kullanıyodu çok fena pişik oldu denemesi için vermiştim hiç bişeyi kalmadıOnu da denerim zaten denemedigim kalmadi uzun bir sure minies kullandim pisik azalmisti simdi johnsons baby aldim tekrar pisik artti
Doğumdan beri kullanıyorum çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. Hatta bi arkadaşıma da denemesi için vermiştim onun bebeğinde de pişik kalmadıHuggiesden memnunun ama baby me de deneyeyim madem memnunsun:)
Sağol canım :) biz konak için coresatin kullandık yıkama falan yapmıyosun günde iki üç kez sürüyosun banyo zamanı tersten tarıyosun bişeycik kalmıyoBu arada bebisi hasta olan arkadasim cok gecmis olsun acil sifalar amin Allah korusun evlatlarimizi ... Bir de bu aralar bizde konak var sac derisinde bir suredir yasayan var mi ? Dr a goturmedik henuz evde de tedavi edilebilirmis tecrube edeniniz var ise yardimlarinizi beklerim
Sagol canim bugun deneyecegim ben de insallah etkili olur bize deBizde de oldu canım doktora gitmedim. Zeytinyağı sürüp hafif masaj yap yarım saat beklet geriye doğru tara sonra yıka hiçbir şey kalmıyor:)
Hanımlar hazır konu açılmışken bende bişey sorayım. Ben pişik önleyici bepanthol baby kullanıyorum. Çok şükür pişiğimiz hiç olmadı. Sadece bacaklarının boğum yerlerinde kızarıklık oluyo arada. Siz pişik önleyici her bez değiştirmede sürüyor musunuz? Ben sadece kakalı bez değişiminde sürüyorum acaba her bez değişiminde sürmeli miyim
Bebegi birakacak biri olsaydi ilk isim kuafore gitmek olur herhaldeBen de hamileliğin ilk aylarında gitmistim şimdi gitmek aklıma bile gelmezdi. Esaslı bir ortopedi kontrolünden geçmem gerekiyor mesela ama gitmedim kaç aydır. Artık belimin ayaklarımın sırtımın ağrısı geçince giderim herhalde
Ben cok nadiren hafif kizariklik gorursem hametan (mavi kutu) suruyorum.Hanımlar hazır konu açılmışken bende bişey sorayım. Ben pişik önleyici bepanthol baby kullanıyorum. Çok şükür pişiğimiz hiç olmadı. Sadece bacaklarının boğum yerlerinde kızarıklık oluyo arada. Siz pişik önleyici her bez değiştirmede sürüyor musunuz? Ben sadece kakalı bez değişiminde sürüyorum acaba her bez değişiminde sürmeli miyim
Zeytinyagi isw yaramazsa denerim sagol canim :)Sağol canım :) biz konak için coresatin kullandık yıkama falan yapmıyosun günde iki üç kez sürüyosun banyo zamanı tersten tarıyosun bişeycik kalmıyo
Ben zeytinyağını 2 banyoda bir sürüyorum belki onunda etkisi vardır. Şimdilik çok şükür bizdede yok ama ek gıdaya başlayınca ille olur diyorlar. İnşallah hiç birimizin bebeğinde pişik olmazBizde de bir kez bile olmadı çok şükür. Ona da tavada bir kere yakılmış soğumuş zeytinyağı sürüyorum. Yakınca pH dercesi daha uygun oluyormuş. Ama her açtığımda değil.
Onuda çok duydum ama pişik olmadan sürülmemesi gerek diye okumuştum bi kaç yerde. O yüzden edinmedim hiç. Teşekkür ederimBen cok nadiren hafif kizariklik gorursem hametan (mavi kutu) suruyorum.
Sudocrem kullanıyorum çok şükür hiç pişik olmadı kakayı bizimki 3 günde bir falan yapıyo o yüzden gün içinde bi iki kez sürüyorum sudocremiHanımlar hazır konu açılmışken bende bişey sorayım. Ben pişik önleyici bepanthol baby kullanıyorum. Çok şükür pişiğimiz hiç olmadı. Sadece bacaklarının boğum yerlerinde kızarıklık oluyo arada. Siz pişik önleyici her bez değiştirmede sürüyor musunuz? Ben sadece kakalı bez değişiminde sürüyorum acaba her bez değişiminde sürmeli miyim
Haha ben de ayni kervandayim 6 aydir kuafore ayak basmadim oturdugumuz yere yakin yok birakip gidemiyorum hamileyken gidiyordum simdi kuaforculuk oynuyorum evdeBebegi birakacak biri olsaydi ilk isim kuafore gitmek olur herhaldeilk insan mi diyim oran gutan mi diyim aynaya bakinca gordugume bilemiyorum
Benim oglumda da 3.aydan beridir konak var hala devam ediyor. Doktor banyodan yarim saat once zeytinyag surun, banyo yaparken bebek taragiyla tarayin bu sekilde yapa yapa gececek dedi.Oğlumdada konak var. Zeytinyağı ve karnonati karıştırıp saçını ince tarkla tarafınca pul pul dökülüyor diyorlar. Deneyeceggim bugün yarın insallah. Saçını kestikten sonra yapacağız :)
Karbonatla tek seferde geçtiğini duydum. Ama tecrübe etmedim. Yaparsam sonucu yazacağım insallahBenim oglumda da 3.aydan beridir konak var hala devam ediyor. Doktor banyodan yarim saat once zeytinyag surun, banyo yaparken bebek taragiyla tarayin bu sekilde yapa yapa gececek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?