2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de hamileliğin ilk aylarında gitmistim şimdi gitmek aklıma bile gelmezdi. Esaslı bir ortopedi kontrolünden geçmem gerekiyor mesela ama gitmedim kaç aydır. Artık belimin ayaklarımın sırtımın ağrısı geçince giderim herhalde

Teşekkür ederim dilekler için tek tek alıntıyı beceremedim
Gretchen Grundler burnu çok akıyo öksürük hapşırık da eşlik ediyor. Gece hava verdik şki kez iyi gelmişti etkisi azalınca gece ağlaya ağlaya uyuyup ağlaya ağlaya uyandı kuzun doktorunuz prospan kullanın dedi burnu sürekli açık tutun dedi tabi çığlıj çığlığa biraz zor oluyo ama inşAllah bi an önce biter gider

Bizde de oldu canım doktora gitmedim. Zeytinyağı sürüp hafif masaj yap yarım saat beklet geriye doğru tara sonra yıka hiçbir şey kalmıyor:)

Oğlumdada konak var. Zeytinyağı ve karnonati karıştırıp saçını ince tarkla tarafınca pul pul dökülüyor diyorlar. Deneyeceggim bugün yarın insallah. Saçını kestikten sonra yapacağız :)

Huggiesden memnunun ama baby me de deneyeyim madem memnunsun:)
Doğumdan beri kullanıyorum çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. Hatta bi arkadaşıma da denemesi için vermiştim onun bebeğinde de pişik kalmadı

Sağol canım :) biz konak için coresatin kullandık yıkama falan yapmıyosun günde iki üç kez sürüyosun banyo zamanı tersten tarıyosun bişeycik kalmıyo

Hanımlar hazır konu açılmışken bende bişey sorayım. Ben pişik önleyici bepanthol baby kullanıyorum. Çok şükür pişiğimiz hiç olmadı. Sadece bacaklarının boğum yerlerinde kızarıklık oluyo arada. Siz pişik önleyici her bez değiştirmede sürüyor musunuz? Ben sadece kakalı bez değişiminde sürüyorum acaba her bez değişiminde sürmeli miyim

Bizde de bir kez bile olmadı çok şükür. Ona da tavada bir kere yakılmış soğumuş zeytinyağı sürüyorum. Yakınca pH dercesi daha uygun oluyormuş. Ama her açtığımda değil.

Bebegi birakacak biri olsaydi ilk isim kuafore gitmek olur herhalde ilk insan mi diyim oran gutan mi diyim aynaya bakinca gordugume bilemiyorum

Ben cok nadiren hafif kizariklik gorursem hametan (mavi kutu) suruyorum.

Bizde de bir kez bile olmadı çok şükür. Ona da tavada bir kere yakılmış soğumuş zeytinyağı sürüyorum. Yakınca pH dercesi daha uygun oluyormuş. Ama her açtığımda değil.
Ben zeytinyağını 2 banyoda bir sürüyorum belki onunda etkisi vardır. Şimdilik çok şükür bizdede yok ama ek gıdaya başlayınca ille olur diyorlar. İnşallah hiç birimizin bebeğinde pişik olmaz

Sudocrem kullanıyorum çok şükür hiç pişik olmadı kakayı bizimki 3 günde bir falan yapıyo o yüzden gün içinde bi iki kez sürüyorum sudocremi

Bebegi birakacak biri olsaydi ilk isim kuafore gitmek olur herhalde ilk insan mi diyim oran gutan mi diyim aynaya bakinca gordugume bilemiyorum
Haha ben de ayni kervandayim 6 aydir kuafore ayak basmadim oturdugumuz yere yakin yok birakip gidemiyorum hamileyken gidiyordum simdi kuaforculuk oynuyorum evde

Biz prima aktif bebek 4 numara kullanıyoruz. Ben memnunum. Islak mendil hala uni baby yenidoğan kullanıyoruz. Diğerlerinde saf su yazsa bile içeriğine bakınca, birsürü koruyucu madde yazıyor. El yıkama konusunda sizin kadar değilim galiba. Altını değiştirince bir kere yıkıyorum. Ütü benim için patolojik bir durum. İlk bulan neden bulmuş anlamadım. Ben sık sık mantar olduğumdan doktor bana iç çamaşırlarını ütüleri demişti . Bende yıllardır herşeyimi ütülerim, evlenince eşiminde ütüleme başladım. Şimdi oğlumunda ütülüyorum. Ütü yapmaktan nefret ediyorum ama yapmadan duramıyorum.

Oğlumdada konak var. Zeytinyağı ve karnonati karıştırıp saçını ince tarkla tarafınca pul pul dökülüyor diyorlar. Deneyeceggim bugün yarın insallah. Saçını kestikten sonra yapacağız :)
Benim oglumda da 3.aydan beridir konak var hala devam ediyor. Doktor banyodan yarim saat once zeytinyag surun, banyo yaparken bebek taragiyla tarayin bu sekilde yapa yapa gececek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…