Eşek senin gözünle -
Kayahan İpek Acar- Ninni
Uyu yavrum yine sabah oluyor.
Benim annem, benim annem.
Ve bu paylaştığım çok güzel kızlar duygulanabilirsiniz :)
Bugün bir şey denedim sabahtan beri 5 uyku uyuttum hiçbirinde kucağıma almadım ordan oraya gezdirmedim :) uykusu geldiğini anladığımda yatağa bıraktım biraz ağlamasına izin verdim emziği 20 defa attı geri taktım ( bu sırada yüzümden gülümsemeyi hiç bırakmadım ) gözler gitti ve daldı. Ekstra yaptığım şey yine beyaz gürültü ve eline battaniyesini vermek. Tabi emzik zaten kurtarıcı. Normal yöntemlerime göre biraz daha uzun sürüyor ama olacak gibi bu da benim çakma uyku eğitimim ki diş çıkarma dönemindeyiz 2. geliyor
tuhaf bir şey yok ki zevk meselesi. Gerçek olmayan halleri güzel değil. İroniler güzel mesela Şevket hoca güzeldi. Sabah sabah cinayet hani gündemle dalga geçilenler güzel. Ama bi tane robotlu bir şey vardı mesela leş youtube’dan seçerek izliyorum arada
d vitamini takviye olsun diye mi aliyosun o zaman?
ben de dun baktirdim sonunda degerlerime:)
ilk defa kan degerlerim iyi cikti
tiroid de iyiymis. ultrason cekildi,onda da sorun yok.20 gun.sonra da d vit. sonucu cikacak.
Bugün bir şey denedim sabahtan beri 5 uyku uyuttum hiçbirinde kucağıma almadım ordan oraya gezdirmedim :) uykusu geldiğini anladığımda yatağa bıraktım biraz ağlamasına izin verdim emziği 20 defa attı geri taktım ( bu sırada yüzümden gülümsemeyi hiç bırakmadım ) gözler gitti ve daldı. Ekstra yaptığım şey yine beyaz gürültü ve eline battaniyesini vermek. Tabi emzik zaten kurtarıcı. Normal yöntemlerime göre biraz daha uzun sürüyor ama olacak gibi bu da benim çakma uyku eğitimim ki diş çıkarma dönemindeyiz 2. geliyor
d vitamini takviye olsun diye mi aliyosun o zaman?
ben de dun baktirdim sonunda degerlerime:)
ilk defa kan degerlerim iyi cikti
tiroid de iyiymis. ultrason cekildi,onda da sorun yok.20 gun.sonra da d vit. sonucu cikacak.
Evet ya hep evdeyim diye. Bir de devit kullandım hamilelikte falan doğumdan sonra devam et dedi doktorum. Ben ipeğe wellcare 400iu alacağıma 600iu almışım, onu kendim kullanıyorum ipeğe 400iu olanı aldım onu veriyorum.
selam canim. lokal atestezi yapildi. dikisli oldu ve en son koter (sanirim boyleydi ismi) kullandi doktor. yanindaydim ama bakamadim ne yaptigina. bayiltilmadi ama.
Çok geçmiş olsun. Allah damatligini da gostersin insallah. Oğluma da haftaya çarşambaya gün aldık. Uyutmatacagim demiş doktor. Acikcasi biraz tedirgin oldum. Cok hareketli. Sunnet sirasinda nasil duracak ki! Birde cani acirmi, korkarmi.
Siz sunnet sırasında bir sorun yaşadıniz mi
Herkese bol uykulu geceler . Bize bu gece pek uyku yok gibi görünüyor. Birde kızlar ben hala yarım kundak yapıyorum. Yoksa kendini uyandırıyor. Yarım kundak yapan var mi
Evet ya hep evdeyim diye. Bir de devit kullandım hamilelikte falan doğumdan sonra devam et dedi doktorum. Ben ipeğe wellcare 400iu alacağıma 600iu almışım, onu kendim kullanıyorum ipeğe 400iu olanı aldım onu veriyorum.