2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
tesekkur ederim amin insallah. bizimki de cok hareketli durmayacak falan dedik ama teknoloji sagolsun. ilk tablet ile tanismasi oldu once hipnoz edip sonra isleme basliyorlar
saka bir yana gercekten tablet vardi tepesinde yatarken hipnoz olmus gibi onu izledi. anesteziden sonra zaten hissetmiyor bisey. sorun yasamadik. sizin susn daha buyuk olacak cani cabuk sıkılıp kalkmak isterse onu bilemeyecegim ama. biberonla sut verenler falan var islem boyunca. onu da deneyebilirsin.

boyle hic emoji olmadan yazinca sen yazmissin gibi olmuyor canim
Bu aralar çok yoruluyorum erkenden uykum geliyor o yüzden uykulu yazıyorum o zaman da böyle oluyor

Yazarak yapabildiğim tüm ifadelerim bunlar, hepsi sana gelsin

d vitamini takviye olsun diye mi aliyosun o zaman?
ben de dun baktirdim sonunda degerlerime:)
ilk defa kan degerlerim iyi cikti
tiroid de iyiymis. ultrason cekildi,onda da sorun yok.20 gun.sonra da d vit. sonucu cikacak.
Çok sevindim, doğum hepimize yaradı sanırım benim de ilk kez kan degerlerim normal çıktı. Tiroit değerlerine de sevindim, ilaç kullanacak misin yoksa bitiyor mu ilaç?

Herkese bol uykulu geceler . Bize bu gece pek uyku yok gibi görünüyor. Birde kızlar ben hala yarım kundak yapıyorum. Yoksa kendini uyandırıyor. Yarım kundak yapan var mi
Ben 2 ay kadar önce bıraktım, bıraktıktan bir süre sonra kendini uyandırmayı bıraktı artık alışması gerektiğini düşündüm çünkü büyüdü. Bir de onu bıraktığımdan beri beri uykularında daha çok fiziksel şey yapıyor ayaklarını tutma, ellerini keşfetme, yana devrilmeye çalışma hatta reflü yatağı kısıtlaması da kalkınca ilk kez yüzüstüne dönme. Sen de gündüzleri kundağı bırakmayı deneyebilirsin sonra zamanla geceleri de bırakırsın.

Tablet telefon bizde de ise yarayabilir.Teknolojik aletlerden ne kadar kacirmak istesek de yakaladigi yerde buyulenmiscesine bakiyor :)

ben de sasirdim kan degerlerime:))
dogumda cok kan kaybettim,sonradan hap da kullanmadim ama neyse sonuc onemli

istee buuu
olmadan sen sen degilsin

gunaydin eylulde doguracakken sabirsiz bebeler sayesinde kendini agustos topiğinde bulan analar ornek ben
gunaydin agustosta doguran analar

gunaydin bebeleri acele eden ve temmuzda doguran ama gönlü kalbi agustos topiğinde olan analar

bol lodoslu,ruzgarli,firtinali gecenin ardindan yagmurlu bir bursa sabahindan gunaydin

Gunaydın canım ıstanbul a da ii yaddı sabaha kadar... gecsin su 2 ay da artık gelsiinn nisan,bahaaaar sonrada yaazzzzz

Geceleri yapmıyorum zaten arkadsim. Gündüz yapıyordum. İnsallah su hastalık geçsin de biraktirayim

Gunaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…