2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hnimlar misafirim gelecekmiş haftasonu. Çay yanına neler yapabilirim. Dondurucuya atabilecegim tatlı tuzlu tariflere ihtiyacım var.
Canım yapabilirsen yaprak sarma yapıp buzluga atabilirsin yine börek sarıp atabilirsin .bunların yanina da patates salatası,kek,ben bir de padişah lokumu yapıyorum hem çok pratik hemde gorseli çok güzel oluyor.Bu kadar da yeterli olur herhalde

Ben de bitki çayı eşliğinde kitap okuma öneririm :) Bende öyle bi durum yok Kerem gözlerini kapatir kapatmaz buldugum ilk taştan yumuşak yere kivriliyorum :) ama malesef en fazla 1 saat sürüyor
Canım ben kitap okumaya bayılırım. Ama şöyle bir huyum var ki o kitap beni alıp götürüyor ve ben onu elimden bırakamıyorum. Uykum gelmiyor tam aksi acaba diğer sayfada ne olacak diye gözlerim iyice açılır:) öyke antikayım biraz.

Sarmayi pişirip mi aticam:) padişah lokumu denedim kırıldı ama sizin tarifi merak ettim.o da dondurucuya olur mu. Sayfayı çok meşgul/ etmem umarım

Merhaba hanımlar .
Biz dün doktora gittik . Huzursuzluğu uyumamasını dişe bağladı. Kontrol etti üst dişetleri kabarmış diş çıkmaya hazırlanıyor dedi.
Hayırlı olsun alt lar çıkmış miydi. Allah kolaylık versin. Yeşil soğan pirasa havuç turp eline ver istersen koparmamasina dikkat edersen rahatlatır insallah. Darısı bizlrrr

Hnimlar misafirim gelecekmiş haftasonu. Çay yanına neler yapabilirim. Dondurucuya atabilecegim tatlı tuzlu tariflere ihtiyacım var.
Bu turtanin hamuru buzluğa giriyormuş daha önce denemedim ama yapan var. Turta kabın küçük borcam boyunda ve ince hamur seviyorsan yarım ölçü hamur yap harcı bol olsun yine. Çünkü tam ölçü hamur hep fazla geliyor.
Tavuk gogsu çok lezzetli içine damla sakızı yoksa da damla sakızlı falim atabilirsin bir tane.
Limonlu Kek harika bir tarif sadece süt ve yağı yarımşar bardak azaltıp limon suyu ekle yerine. Ceviz, kuru üzüm, yaban mersini ve kuru vişne de çok yakışıyor.
Portakallı kurabiye, tam mevsimi aslında ama robotu temizlemek eziyet margarin yüzünden.
Bir de bu var. Ben üzüm yerine parça çikolata koyuyorum. Bu da bir zamanlar neredeyse her hafta yaptığım tariflerden.

Turta hariç hepsini bir gün önceden yapabilirsin.

A ahmedin_annesi ben bu aralar arpa şehriye salatasına taktım ya bayılıyorum. Başkaaa Patatesi haşlayıp üstüne rendelenmiş havucu kızartıp yoğurtla o da çok basit ve süper lezzet. Sarma uzun iş yavv onu sarana kadar ama cigara böreği de çok kolay hazır yufkayla sar sar at buzluğa . En kolay tatlı da mozaik pasta Canım istiyo neler neler

Uzun uzadıya yazmissiniz hakkınızı helal edin .kaydettim deneyeceğim insallah. bebeklerinizin vaktinden aldım. Bolca uyusun bebisleriniz sizde yapın afiyetle yiyin insallah :)

Mozaik pasta dondurucuya atiliyormus. Geçen denedim. Hala çıkarmadım ama :) sarma uzun is gerçekten ama lezzetli şimdi :) hasta oğlum o yüzden ona fırsat olacağını sanmam. Boregide pişirip de attığım çok oluyor. İsitilimca yeni yapılmış gibi oluyor. Midye şeklinde yapmaya taktım su ara :)

Kızlar bu arada dr un hasta oğluma tavsiyesi şunlar oldu. Belki birine faydam dokunur.
Odayı sıkça ve kısa süreli havalandir
Gün içinde 15-20 dk hava çok rüzgârlı değilse, kar dahi olsa cikar terletip usutme.eve bağlı kalma. Yoksa bir kar da çıkarsan hemen hasta olabilir
Çok huzursuzlanmadikca ilaç verme, (sadece öksürük durumunda )
Çokça emzir, ateşi takip et.

Hayırlı olsun alt lar çıkmış miydi. Allah kolaylık versin. Yeşil soğan pirasa havuç turp eline ver istersen koparmamasina dikkat edersen rahatlatır insallah. Darısı bizlrrr
Yok canm hiç çıkmadı daha dişi.
Bende şaşırdım önce altlar çıkıyor değil mi dedim bebekten bebeğe göre değişiyor ilk üstü çıkartan bebekte oluyor dedi

Yok canm hiç çıkmadı daha dişi.
Bende şaşırdım önce altlar çıkıyor değil mi dedim bebekten bebeğe göre değişiyor ilk üstü çıkartan bebekte oluyor dedi
Ben ve kardeşim üstten çıkarmışız ilk dişlerimizi oğlumda nasıl olacak merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…