2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Geçmiş olsun Ahmed’in anacığı . Emmeyi kesmediği sürece hiçbir şeyi kalmaz Allah’ın İzniyle. Savaşmayı öğreniyor mikroplarla. :)

Gunaydin İzmir' de de gece raporu ayniydi
saat basi nobetlere kalkip, tum firtinayi, simsekleri, gok gurultulerini yakindan takip edip ,gece mece dinlemeden aa uuu huuu diyerek onlara eslik eden anne oguldan sevgilerrr

Ben bu aralar çok tuhaflaştım. Deniz saat 10 da derin uyumuş oluyor. Uykusuzsun yat işte. Yok saat 12 den önce girmiyorum yatağa. Deniz uyanıyor ben uyanığım. Deniz uyuyor ben yine uyanığım. Sadece sabaha karşı saat 5 den sonra uykum geliyor. Zaten saat 7.30 alarm çalıyor. 8.30 da deniz uyanıyor. Sonra da gün içinde yorgun uykusuz oluyorum. Bir haftadır durum böyle. Ne yapsam acaba bilemedim

Papatya çayı den esen :) o bende de var. Yat uyu kizim diye eşim bile kızar. Şu ara öyle bir durum olmuyor ama:)

Hnimlar misafirim gelecekmiş haftasonu. Çay yanına neler yapabilirim. Dondurucuya atabilecegim tatlı tuzlu tariflere ihtiyacım var.

Ben de bitki çayı eşliğinde kitap okuma öneririm :) Bende öyle bi durum yok Kerem gözlerini kapatir kapatmaz buldugum ilk taştan yumuşak yere kivriliyorum :) ama malesef en fazla 1 saat sürüyor

Günaydın hanımlar.. Bu işte bir terslik mj var bizim minikler artık büyüdü saat başı nöbeti devretmemiz gerekmiyor muydu artik?
Yok anacımm yokk,yenidogana donduk biz resmen:) aksamları 9:30-10 gibi yatan bebe 1 i görmeden uyumuyor sık sık kalkıyor gece,nasıl düzene girecek bilmiyorum hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…