2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tamam canım tşk ederim . Sünnet olurken içsin diye çıkarttım bu aralar malum sürekli emmek istediği için hiç sağamadım

Tamam canım tşk ederim . Sünnet olurken içsin diye çıkarttım bu aralar malum sürekli emmek istediği için hiç sağamadım

canim alta konan sutleri ayni sogukluga ulastiginda birlestirebilirsiniz diye okumustum. derin dondurucuda da ayni mantik olur mu emin degilim. ama suna emin gibiyim bugun 3 gun dolduysa bir sey olmaz:))

Ben de oglum uyuyunca hemen uykuya gecemiyorum.son zamanlarda daha cok.dogum yaptigim zamanlar siziveriyordum

Kızlar bu ferrum u aç karnına mi veriyoruz ve kaç damla günde bir kez mi bölerek mi veriyoruz

Ben yemeğin ustunden yarım saat geçtikten sonra veriyorum. 1 saat de bir şey yedirmiyorum. Genelde uyandiktan sonra veriyorum çünkü zaten 1 buçuk saatte bir uykusu geliyor.
Bize geçen ay 6 damla demişti kızım 6 kilo civarındaydı. Muhtemelen kiloya göre.

Eğer kabızlık veya başka yan etkisi olursa günde 3 kez ikişer damla ver yoksa tek seferde 6 damla demişti. Umarım işine yarar bilgiler

Düzen: Yemeğin üzerinden demişim ya, sanki çocuğa bir baş soğan kırıp yanında kuzu çeviriyorum Emmesinin üzerinden olacak

Kızlar bebeğin boğazına herhangi parça kaçmasın diye sebze meyve fileleri var ben arada veriyorum feci emiyor ama bir fikir geldi aklıma mesela salatalığı ince temiz bir mendilin içine bağlayıp verebilirsiniz. Isırır emer ama parça kaçma riski olmaz :)

Cuma günü öyle bir vakit var ki kul ne istese Rabbi onu kabul edermiş. Bugünü bol dualı geçirelim o vakte denk gelebiliriz belki :) herkese iyi günler

Ve daimi duam- Furkan-74

Eklentiler

• 73E82C07-4954-474A-869B-CEDE0479F6A5.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 42
Tamam canım biz 15 gün tatil ya acaba 8 9 günde iyileşir mi onu merak ediyoruz memlekete gidebilir miyiz diye 4 gözle torun bekliyorlar iyileşme süreci uzunsa gidemiycez
Canim sunnet surecinde evde olursan rahat edersin diyecegim bir tel sunnet oldugu gun.sonrasinda bebek agri bile hissetmiyor.soyle bir durum var sunnet olduktan sonra bizi 5.gun 12.gun 19.gun kontrole cagirdilar.kontrole gitmeniz gerekirse baska bir sehirde olmaniz isinizi zorlastirir.

Tamam canım biz 15 gün tatil ya acaba 8 9 günde iyileşir mi onu merak ediyoruz memlekete gidebilir miyiz diye 4 gözle torun bekliyorlar iyileşme süreci uzunsa gidemiycez
ya simdi doktorundan doktoruna da degisiyor anladigim kadariyla iyilesme sureci. cunku genelde buyuk bez kullanin pipi yapismasin bardak koyun uygulamalarinin tam aksini yaptirdi bize doktor. bez buyuk olmayacak normalde ne kullaniyorsan o. hatta bolluk kalirsa gazli bezi de bikac kat koyun baski olacak pipi uzerinde dedi. sisme ve morarma olmamasi icin. 5.gun gayet iyi durumdaydi. bir daha da kontrole cagirmadi. doktordan cikinca biz kalktik bursaya gittik. hatta hareketlerini de kisitlamayin cocuk zaten kendini rahat hissetmezse donmez falan demisti. biz 3. gunden sonra yuz ustu yatirmaya basladik. yolculuk sureniz kac saat ki? dikisleri beklemenize gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…