2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cok guzel aciklamissin ilk kontrol belki gittikleri yerde baska bir doktor tarafindan bile yapilabilir bence.tatili sunnete yedirmeye hicccc gerek yok _Bayankus_ :)

Bozulmamıştır, dereceleri aynı olan sütleri karıştırabiliyormuşuz. İkisi de donduğuna göre karıştırabilirsin sıkıntı olmaz.

Çok uzak değil canım 2 saat . Haklsn aslında kısıtlamamak gerek. Bakalım gecemiz nsıl gececek.

Gunaydin
Tesekkur ederim dun wellcare ve ocean sorduk eczanenin deposunda yoktu siparisle geliyormus. Biz de doktora gitmeyi bekleyelim demistik. Aile hekimligne danisip bir de sizin dediginizi soralim
Coledan bizede vermişlerdi onun içinde de katkı maddeleri çok hiç kullanmadım wellcare kullanıyoruz bizde

ac karna daha etkiliymis kan ilaclari.
bizim doktor kac kiloysa o kadar damla demisti.kendi doktoruna da danis iatersen canim.
gecen gun cevap yazamadim. bizde ekstra bir huzursuzluk yapmadi ferrum.
Canım ferrumun fotoğrafını atabilirmisin, eşim almış içeriği sağlık ocagının verdiğiyle aynı başkasını mı aldık acaba...

Bebeğiniz boy kilo tablosundaki dilimlere uyuyor mu? Benimki boyuna göre kilosu az görünüyor. Herhangi bir şeyi ifade ediyor mu bu. Yoksa sadece boylu bir bebek mi

ac karna daha etkiliymis kan ilaclari.
bizim doktor kac kiloysa o kadar damla demisti.kendi doktoruna da danis iatersen canim.
gecen gun cevap yazamadim. bizde ekstra bir huzursuzluk yapmadi ferrum.

teşekkür ederim kızlar bugün basliyayim bende.

teşekkür ederim kızlar bugün basliyayim bende.
Sabah bebek aç olduğu ve sütüm bol olduğu için ilk uyandığında bebeği bolca duyuruyorum. 1-1,5 saat sonra uykusu gelince kan damlasını verip uyutuyorum. Diğer saatlerde hem daha az uyuyor hemde emmeden uyumuyor.

İkiside dolapta aynı sekilde/derecede cözüldükten sonra aynı anda ısıtılabilr demisti bana saglık ocagındaki hemsire ama ben hiç aynı anda ısıtmadım icim rahat etmedi.
Bu arada derin dondurucu da -18altında 6aya kadar saklanabiliyor sadece ne kadar cok beklerse protein değeri düsüyor... bozulmamıştır yani cnm.

Peki kokusunda tadında bi tuhaflık hissettinmi

Iyyy tadıı cok kötü yaa o bozukluktan deil merak etme cnm... verirken nasıl iciyor bunu diorum hep,hos genelde uyku halindeyken veriyorum çunku uyanıkken biraz zor alıyor...
Evet demir gibi metalimsi bi koku var . Belki de onlaro cezbeden o kokudur kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…