ben boyle durumlarda soyle dusunurum. eger bir daha yapilamayacak bir seyse ve zaman gecince pisman olacagimi biliyosam yaparim ama cok da pisman olacagim bir durum degilse de yapmam.
sen de keske yapsaydim diyeceksen yap bence:)
bazi seyler bir kez oluyor. ne cocuklarinin ne de senin icinde uhde kalmasin
biz de sunneti kucukken,nasipse dugunu buyudugunde yapacagiz.
Haklısın. Aslında ogluma birkaç kez sordum sunnet düğünü istermisin diye. Hayır istemem o komik kıyafetleri kimse bana giydiremez demişti Şimdi yaparsak da artık o büyüdü. Sünnet kıyafeti değilde ona krem tonlarinda damat kiyafeti alır, minnosuda sunnet çocuğu yaparız :)
Bende kapida davul-zurna; salonda da yemekli Mevlid şeklinde dusundum
Haklısın. Aslında ogluma birkaç kez sordum sunnet düğünü istermisin diye. Hayır istemem o komik kıyafetleri kimse bana giydiremez demişti Şimdi yaparsak da artık o büyüdü. Sünnet kıyafeti değilde ona krem tonlarinda damat kiyafeti alır, minnosuda sunnet çocuğu yaparız :)
yasina gore ne istiyorsa giyer dedigin gibi:)
ben de zorunluymus gibi ayni tip kiyafetleri giymekten/giydirmekten hoslanmiyorum.
mevlut icin sehzade giysileri satiliyor her yerde. ben ondan almayacagim mesela. guzel bir alt ust takim alacagim. herkes ne zevkine uyuyorsa onu giymeli giydirmeli. magazalarin dayattigi giysileri degil.
hayirlis insallah:)
Ben de nornal ve zor bir dogum yaptim fazlaca dikis atildi ama bence zor oldug icin bu. Yani suyum tukenmek uzereydi cok bekledim falan bu yuzden dikis atilacak seviyede oldu ama yani bu tamamen dogumun zorluguna bagli . annem ilk abimin dogumunda cok zorlanmis dikisli olmus mesela ama beni 15 dkkada evde ebeyle dogurmus kalkmis ayaga
Ben de nornal ve zor bir dogum yaptim fazlaca dikis atildi ama bence zor oldug icin bu. Yani suyum tukenmek uzereydi cok bekledim falan bu yuzden dikis atilacak seviyede oldu ama yani bu tamamen dogumun zorluguna bagli . annem ilk abimin dogumunda cok zorlanmis dikisli olmus mesela ama beni 15 dkkada evde ebeyle dogurmus kalkmis ayaga
All-izz-well
çok teşekkürler :) canlı örneğe ihtiyacım vardı :)
Bbursa_83
evrene güzel mesaj gönderelim :) bal gibi doğurursun. Neler yaşamışsın bu zamana kadar ve dimdiksin sana o da kolay görünmeli.
Beyinde bitirince insan her şeye katlanıyor. Çok şükür benim ilki fena değildi ama yine de çektim tabi. Sancıları düşününce cesaret edemiyor insan ama düşünmüyorum bir çırpıda doğacak ötekiler nasipse. :)
ki benim sancinin ufaktan baslamasiyla dogum yapmam arasinda 4 saat var. cok cok uzun degil. saatlerce cekenler var ama o anlari dusunmek,heleki o cati muayenesi,yok yok ben yapamam yeniden
yani yapacagim dersem de bu yaziyi yollayin bana
All-izz-well
çok teşekkürler :) canlı örneğe ihtiyacım vardı :)
Bbursa_83
evrene güzel mesaj gönderelim :) bal gibi doğurursun. Neler yaşamışsın bu zamana kadar ve dimdiksin sana o da kolay görünmeli.
Beyinde bitirince insan her şeye katlanıyor. Çok şükür benim ilki fena değildi ama yine de çektim tabi. Sancıları düşününce cesaret edemiyor insan ama düşünmüyorum bir çırpıda doğacak ötekiler nasipse. :)
ki benim sancinin ufaktan baslamasiyla dogum yapmam arasinda 4 saat var. cok cok uzun degil. saatlerce cekenler var ama o anlari dusunmek,heleki o cati muayenesi,yok yok ben yapamam yeniden
yani yapacagim dersem de bu yaziyi yollayin bana
4 saat iyimis ben sabah 5 de suyum geldi gittim sancim yetmedi sunniyi dayadiler aksam 9 bucukta kucagima alabildim kuzumu zor valla normal saglikli falan diyolar ama stresi sanciyi napacaksin ? Evrene selam gondermek istiyorum bu konuyla ilgili kismet