Gececiler burda mi ? Bizim minik kafayi bulmus gibi ciglik cigkiga takiliyor hala emmiyor uyumuyor verdim babasinin kucagina geziniyorlaryarin haftasonu bana tatil bugun de sabahlicaz herhalde uymanin kelime anlamiyla ilgili suphelerim var
Bizim 3gün vardı canım 6nın dolmasına iyi oldu içim rahatladı aradan çıktı buda
Yaaa sukret
Sünnet için yorum yapamam ama daha önce Çapa'dan bir diş dolgu randevusu aldım 7 sene sonraya. 7 senede dolgu yaptırmasam muhtemelen 2-3 komşu diş daha dolguluk olurdu
Dolgu için ilk randevu aldığımda lisedeydim, randevu zamanı geldiğinde üniversiteden mezun olmak üzereydim.
Gecmis olsun canim acil sifalarBizimkinin de hastalıktan sonra huyu değişti resmenyeni uyudu yarım saate mi uyanır 15 dk ya mı bilmiyorum son gunlerde hep böyle maalesef...
Sagol cnmGecmis olsun canim acil sifalar
Ben de 2 gecedir uykusuzum ve tek dayanağım haftasonu anne tatilim var benim de. Birkaç saat babayla gezecek ben de uyuyacağım birkaç saat. Rüya gibiGececiler burda mi ? Bizim minik kafayi bulmus gibi ciglik cigkiga takiliyor hala emmiyor uyumuyor verdim babasinin kucagina geziniyorlaryarin haftasonu bana tatil bugun de sabahlicaz herhalde uymanin kelime anlamiyla ilgili suphelerim var
Bizim de atak bozdu dün gece aynı şekilde geçti. Yatağına her koymam büyük isyanlara neden oldu uyuduğumda saat 2 gibiydi. Bitsin artık bu atak. İyileşti mi senin kuzun?Bizimkinin de hastalıktan sonra huyu değişti resmenyeni uyudu yarım saate mi uyanır 15 dk ya mı bilmiyorum son gunlerde hep böyle maalesef...
Mevlütü okunurken henüz yapılmamış olsa ama onun niyetiyle okutsan olur mu? Hem doğum hem sünnet niyetine ama sünnetten önce. Baby Shower gibibizim de duzeltilmis olarak 2 martta dolacak 6 ay. 24 subatta da allahtan bir mani olmazsa mevlut olacak. mevlute yakin yaptirsam da ona da dua okunmus olsa diye dusundum ama birkac hafta erken yapilsa yani tam 6 dolmadan bir sorun olur mu bilemedim. doktora sormak lazim.
bizimki de olsa bitse ben de rahatlayacagim.
%100 doğru. Sağlıkta devrimdogru mu canim bu
Ay rüya gibi cidden benim oglusu da alır misinizBen de 2 gecedir uykusuzum ve tek dayanağım haftasonu anne tatilim var benim de. Birkaç saat babayla gezecek ben de uyuyacağım birkaç saat. Rüya gibi
Bizim de atak bozdu dün gece aynı şekilde geçti. Yatağına her koymam büyük isyanlara neden oldu uyuduğumda saat 2 gibiydi. Bitsin artık bu atak. İyileşti mi senin kuzun?
Mevlütü okunurken henüz yapılmamış olsa ama onun niyetiyle okutsan olur mu? Hem doğum hem sünnet niyetine ama sünnetten önce. Baby Shower gibi
Ama bilgim yok bir bilene danış yine sen.
%100 doğru. Sağlıkta devrim
Hayırlı olsun canım darısı bizim minnaklaraaOğlum sünnetinş oldu çok şükür ki atlattık...
Darısı size inş canım@bursa_83
Simgecim bu bir nevi savunma hakkı oldu, burada detaya inmemiştik daha önce. Özetle kapalı bir grupta yapılan bir konuşmanın, yaklaşık iki haftalık (içinde birbirine güvenen insanların özel hayatlarından kesitler ve çocuklarıyla fotolar vs olan) kısmını birisi biriyle o birisi de başka biriyle (şapkalı) paylaşmış. Kızcağız da işin hukuki boyutunu bilmeden bunu ortada paylaştı falan... tabi isimleri karalamış ama bunlarda karalanmamış hali de var neticede.. her neyse, olay buydu yani... nihayetinde böyle şeyler birkaç basit yöntemle bu çağda çok çabuk aydınlanıyor.. e arkadaşlar da (kendimi de dahil edeyim) öfkeli ve çok haklılar. Çünkü vaktinde zaten kendisini denemek için yapılan bir konuşmayı da gönül rahatlığıyla paylaşmış ki bunlar da okuyabildiği son satırlardı... öncesini de arzu eden herkesle özelden paylaşabilirim. kimseye hakaret edilmediğini net şekilde görebilirsiniz.. bu konuyu da artık herkes içindekini döktüğü ve hatalı tarafın burada olmamasından da net şekilde belli olduğu için kapatabiliriz bence de artık. Konunun muhatabı olmayıp boşuna canı sıkılan herkesten kendi adıma özür dilerim. Bütün annelere huzurlu gecelerKızlar artık su kavga mevzusunu şu sayfada görmek istemiyorum gercekten.
Burda herkes bebegi icin var diye düsünüyorum... konuyu ısıtıp ısıtıp yazmayın lütfen... ben konuyla ilgili tek kelime bile bilmiyorum yani kim haklı kim haksız vs bilmiyorum...herkese esit uzaklıkta ve yakınlıktayım.
1 seneyi gecti,derdimiz oldu paylaştık,sevincimiz oldu paylastık.kafamıza bisey takıldı ilk buraya danıstık belki... o sebeple konunun uzamasından dolayı sayfanın zarar görmesini istemiyorum. Arka planda yazışmalar vs varsa,ki olan olaylarvvar oldugunu gösteriyor.lütfen tartışmalarınızı da arka planda yapın.
Burdayim cnm bu hafta sonuna dogru sadece etiket var mi diye girip baktim arada... kirli birsey yok aksine sanirim gecen gerceklesen hadiselerin musebbihi olan kisi su yuzune cıkmış bildiğim kadariyla... hani sen de yazmistin ya birileri bir yerde iki muhabbet etmiş asil cirkin olan forumu kariştırmak isteyen bir köstebek var diye... o kostebek bulunduB bursa_83 yok sen normal Doğuma cesaret edemeyeceğini söylemişsin genel olarak 2. çocuğa cesaret edemiyormuşsun anlaşılmış gibi. :)
arch2401 yoksunuz sanki birkaç gündür ?
Bu arada yine bir iki tane değişik yazı var yine bir yerlerde kavga oldu burda mı devam ediyor? Lütfen kirlenmesin buralar, biz böyle iyiyiz :)
Sut durumun nasıl ? Meme reddi durumlari?Bu kaçıncı uyanışuykuuuu gel artık
Konu kapandı bizim için sevgiliHanımlar,
lütfen artık yaşanmış ve umarım geçmiş bitmiş bir olay için tartışmalar alevlenmesin tekrardan.
Olan oldu, zamanı geri döndürmek mümkün değil ama en azından bundan sonra topiğinizde sükuneti sağlamak elinizde.
O iyileşinde düzeliyor cnm. Benimki aynen eski düZenine döndü. Yalnız burnunu sürekli temiz tutmak zorundayım. Yoksa hala uyanabiliyor öksürüp.Bizimkinin de hastalıktan sonra huyu değişti resmenyeni uyudu yarım saate mi uyanır 15 dk ya mı bilmiyorum son gunlerde hep böyle maalesef...
Canim yaptir duasi da okunur mevlutte hakikaten.bizim de duzeltilmis olarak 2 martta dolacak 6 ay. 24 subatta da allahtan bir mani olmazsa mevlut olacak. mevlute yakin yaptirsam da ona da dua okunmus olsa diye dusundum ama birkac hafta erken yapilsa yani tam 6 dolmadan bir sorun olur mu bilemedim. doktora sormak lazim.
bizimki de olsa bitse ben de rahatlayacagim.
Canim benim sezeryanim da cok zordu.bebegin kafasi da biraz yirtmis kesi yerini.epidural spinal genel ortaya karisik anestezi aldim.kanamam cok olmus sanirim odaya alinir alinmaz yaramin ustune agirrrrr vucut gelistime aletleri gibi kum torbasi koydular.amann allahim o nasil bir acidir.2 saat durdu asagi kaydikca hemsireler aldi yaramin ustune koydu.hado atlattik onu hemsire kollariyla halka cizdi resmen ustumde ziplayarak pihtilar ciksin diye...bitmek bilmedi hayatimin en uzun islencesi.ustune ayaklarim acilmadimi oglen 12 de bebek dogdu gece 12.00 da benim ayaklar acilmamisti.agri desen bana misin demiyor.dirhem gaz cikartamadim omzuma vurdu agrisi oyle olurmus.benim ayaklar acilmadi gaz da cikmayinca ortam gerildi.illa kalkacakain dediler.2 denememde bayginlik gecirdim resmen.anestezi uzmani belimdeki katateri biraz cikardi...baktik hala his yok tamamen cikartip elimden vermeye devam ettiler.ben ertesi sabah yuruyebildim.ve karnim dogum yapmamisim gibi şişti.20 gunde surunmem azalarak ama sifirlamayarak normal hayatima dondum.zor zamanlar gecirmissin canim,geride kaldi hepsi tabiki,cok sukur,kuzun yaninda.
bana da normal dogumdan sonra kosarak cikacaksin dediler ama ben yurusem otursam sukreder durumdaydim
allahim isteyen herkese versin insallah.
yanlis mi anlattim kendimi ben
2.yi normal yapmak istemem demek istedim. yani 2.yi hic istemem demek istemedim. dogru anlattim sanirim simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?