- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
selam canımmmbalbocegim2 canım selam. Nasılsın? Bugün eskileri düşünürken aklıma geldin. :) Eğer görüyorsan nasılsın, Defne ve oğlun nasıl? Umarım her şey yolundadır. Görüşmek üzere.
Cook gecmis olsun acil sifalar hepinize ...bende mesajını okuyunca mutlu oldum canım, çok teşekkür ederim, böyle güzel hatırlanmak ve dualarda anılmak ne hoşİpek'te iyidir inşallah :) daha sık gelmeye çalışıcam
Çok sağol canımEmir nasıl iyidir inşallah, seninde çok sıkıntıların oldu ve inşallah hepsi geride kalmıştır Bu bebişler bize bir sınav :) ve seninde bu sınavdan çok güzel geçtiğine inanıyorum
amin canımmsagol canim benim
allahim hepimizin evlatlarina saglik versin,onlar hep mutlu olsun.
emir iyi,daha da iyi olacak insallah. suanda gundemimiz alerji. testlerle falan ugrasiyoruz iste:)
amin canımmİnşallah istediğiniz şekilde ilerler alerji durumunuz ve kolayca atlatırsınız bunu da:)
evet yatılıyatılı mı?
Çare uyku eğitimi diyorum. Atak kapıya dayanana kadar çok güzeldi her şey, 1 hafta zorluk çekiyorsun ama sonrasında daha rahat oluyor. Bırakıp çıkıyorum uyuyor çoğunlukla, geceleri tam düzenleyemeden gerçi vurdu atak ama bu atak bitince onu da halledeceğim inşallahDefneler sanırım biraz zor mu oluyor? bilemedimuyku sorunu bizde de var, örnek bu sabah 4 te güne başladık tabiki babanesine bırakırken uyudu arabada ohh :) garazi bana sanırım :) gece uykuya geçişlerimiz 00:00,01:00 atağında ne zaman geleceği hiçç belli olmuyor zaten. oyy canları sağolsun da dediğin gibi kolaylaşan güzelleşen tarafları da fazlalaştı
Bol su içiyorum, içemediğim zaman ben de azaldığını hissediyorum. Bir de yumurta yemeye çalışıyorum her gün en azından besleyici olsun diye. Tahin helvası bayagi zamandır yemedim ama bana çok etki ediyor yasaklı madde yoksa içinde onu yemeyi de dene. Ama ben de Defne'nin kilo alımı azaldı gibi hissediyorum. Süt azalmadı ama kalitesi çok düştü. Bunu fark ettiğimden beri ne Decavit'i ne de kalsiyumu aksatıyorum. Bakalım haftaya kontrol var, kaç kilo almışGretchen Grundler canim diyet sutunu etkiledi mi? etkilemediyse sence kalsiyum takviyesinden mi?
sanki benim 15 gunde etkilendi.
Çok zor bebekle yatılı misafir ya, cok kalmazlar umarım.evet yatılı
Günde 750 cc süt alması lazım. İstersen bir gün sadece sağarak verip kaç cc çıkacak bak. Rapor çıkarılarak verilen mamalar alerjisi olan bebeklere veriliyor diye biliyorum. Süt artması için ben solgar,humana,incir,havuç,tahin,et yiyorum. Kalsiyum için osteocare alıyorum,ayrıca omega3 kullanıyorum.Bebeğin ve senin için en iyisi olur umarım.kizlar emir 15 ocakta saglik ocaginda mont haric giysilerle 5250 cikmisti. dün 4900 cikti universitede. kiyafetler ayniydi,montsuz.
diyetisten kilo kaybi var,aylik 800 gram almasi gerekir dedi. onumuzdeki ay yine boyle olursa mama baslayacagiz dedi. pregomin as diye bir mama varmis. rapor cikardilar. recete numarasi verdiler. bununla ucretsiz aliyormusuz,devlet karsiliyormus.
bu mamayi kullanan var mi?
emzirmeye calismamin disinda gunde kac cc vermem lazim
biberonu da cok istemedigi icin şırıngayla veriyoruz mecbur.
Uyku eğitimini tam olarak nasıl verdin?Çare uyku eğitimi diyorum. Atak kapıya dayanana kadar çok güzeldi her şey, 1 hafta zorluk çekiyorsun ama sonrasında daha rahat oluyor. Bırakıp çıkıyorum uyuyor çoğunlukla, geceleri tam düzenleyemeden gerçi vurdu atak ama bu atak bitince onu da halledeceğim inşallah
Bir cuma akşamı başlasanız pazartesi gününe kadar tam kararlılıkla ilerleme kaydedersiniz. Baba ve kardeş desteği şart ama, onlar ağlarken gelip müdahale ederse her şey başa sarıyor.
Defneler zor, Defneler yıpratıcı ama Defneler o kadar güzel ki her şeylerine kabul dedirtiyorlar
Bol su içiyorum, içemediğim zaman ben de azaldığını hissediyorum. Bir de yumurta yemeye çalışıyorum her gün en azından besleyici olsun diye. Tahin helvası bayagi zamandır yemedim ama bana çok etki ediyor yasaklı madde yoksa içinde onu yemeyi de dene. Ama ben de Defne'nin kilo alımı azaldı gibi hissediyorum. Süt azalmadı ama kalitesi çok düştü. Bunu fark ettiğimden beri ne Decavit'i ne de kalsiyumu aksatıyorum. Bakalım haftaya kontrol var, kaç kilo almış
evet yatılı
Çare uyku eğitimi diyorum. Atak kapıya dayanana kadar çok güzeldi her şey, 1 hafta zorluk çekiyorsun ama sonrasında daha rahat oluyor. Bırakıp çıkıyorum uyuyor çoğunlukla, geceleri tam düzenleyemeden gerçi vurdu atak ama bu atak bitince onu da halledeceğim inşallah
Bir cuma akşamı başlasanız pazartesi gününe kadar tam kararlılıkla ilerleme kaydedersiniz. Baba ve kardeş desteği şart ama, onlar ağlarken gelip müdahale ederse her şey başa sarıyor.
Defneler zor, Defneler yıpratıcı ama Defneler o kadar güzel ki her şeylerine kabul dedirtiyorlar
Bol su içiyorum, içemediğim zaman ben de azaldığını hissediyorum. Bir de yumurta yemeye çalışıyorum her gün en azından besleyici olsun diye. Tahin helvası bayagi zamandır yemedim ama bana çok etki ediyor yasaklı madde yoksa içinde onu yemeyi de dene. Ama ben de Defne'nin kilo alımı azaldı gibi hissediyorum. Süt azalmadı ama kalitesi çok düştü. Bunu fark ettiğimden beri ne Decavit'i ne de kalsiyumu aksatıyorum. Bakalım haftaya kontrol var, kaç kilo almış
Çare uyku eğitimi diyorum. Atak kapıya dayanana kadar çok güzeldi her şey, 1 hafta zorluk çekiyorsun ama sonrasında daha rahat oluyor. Bırakıp çıkıyorum uyuyor çoğunlukla, geceleri tam düzenleyemeden gerçi vurdu atak ama bu atak bitince onu da halledeceğim inşallah
Günde 750 cc süt alması lazım. İstersen bir gün sadece sağarak verip kaç cc çıkacak bak. Rapor çıkarılarak verilen mamalar alerjisi olan bebeklere veriliyor diye biliyorum. Süt artması için ben solgar,humana,incir,havuç,tahin,et yiyorum. Kalsiyum için osteocare alıyorum,ayrıca omega3 kullanıyorum.Bebeğin ve senin için en iyisi olur umarım.
Hoşgeldin cnmcanımmgeldim geldim buralardayım artık kısmetse
Ayşe ve Duru da hastalıklardan yana bayağı bir çekti kuzular, inşallah son durumları iyidir
Uyku eğitimi bizim için biraz zor maalesefÇare uyku eğitimi diyorum. Atak kapıya dayanana kadar çok güzeldi her şey, 1 hafta zorluk çekiyorsun ama sonrasında daha rahat oluyor. Bırakıp çıkıyorum uyuyor çoğunlukla, geceleri tam düzenleyemeden gerçi vurdu atak ama bu atak bitince onu da halledeceğim inşallah
biz hastalıklarla uğraşıyoruz canm. Alt solunum yolu enfeksiyonu oldu Defne 1 aydır öksürük burun akıntısı, Ömer de 1 haftadır ateş boğaz iltihaplanması tabi banada geçti,buarada işede başladım,hatta 15 dk kaldı paydos saatime süt iznimi kullanıyorum çıkışta :)Hoşgeldin cnmçok şükür daha iyiler ,, sen nasılsın bebiş nasıl? Okuyamadım henüz bütün sayfaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?