2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

sagol canim benim
allahim hepimizin evlatlarina saglik versin,onlar hep mutlu olsun.
emir iyi,daha da iyi olacak insallah. suanda gundemimiz alerji. testlerle falan ugrasiyoruz iste:)

kizlar emir 15 ocakta saglik ocaginda mont haric giysilerle 5250 cikmisti. dün 4900 cikti universitede. kiyafetler ayniydi,montsuz.
diyetisten kilo kaybi var,aylik 800 gram almasi gerekir dedi. onumuzdeki ay yine boyle olursa mama baslayacagiz dedi. pregomin as diye bir mama varmis. rapor cikardilar. recete numarasi verdiler. bununla ucretsiz aliyormusuz,devlet karsiliyormus.
bu mamayi kullanan var mi?
emzirmeye calismamin disinda gunde kac cc vermem lazim
biberonu da cok istemedigi icin şırıngayla veriyoruz mecbur.

sagol canim benim
allahim hepimizin evlatlarina saglik versin,onlar hep mutlu olsun.
emir iyi,daha da iyi olacak insallah. suanda gundemimiz alerji. testlerle falan ugrasiyoruz iste:)
amin canımm İnşallah istediğiniz şekilde ilerler alerji durumunuz ve kolayca atlatırsınız bunu da:)

Çare uyku eğitimi diyorum. Atak kapıya dayanana kadar çok güzeldi her şey, 1 hafta zorluk çekiyorsun ama sonrasında daha rahat oluyor. Bırakıp çıkıyorum uyuyor çoğunlukla, geceleri tam düzenleyemeden gerçi vurdu atak ama bu atak bitince onu da halledeceğim inşallah
Bir cuma akşamı başlasanız pazartesi gününe kadar tam kararlılıkla ilerleme kaydedersiniz. Baba ve kardeş desteği şart ama, onlar ağlarken gelip müdahale ederse her şey başa sarıyor.
Defneler zor, Defneler yıpratıcı ama Defneler o kadar güzel ki her şeylerine kabul dedirtiyorlar
Gretchen Grundler canim diyet sutunu etkiledi mi? etkilemediyse sence kalsiyum takviyesinden mi?
sanki benim 15 gunde etkilendi.
Bol su içiyorum, içemediğim zaman ben de azaldığını hissediyorum. Bir de yumurta yemeye çalışıyorum her gün en azından besleyici olsun diye. Tahin helvası bayagi zamandır yemedim ama bana çok etki ediyor yasaklı madde yoksa içinde onu yemeyi de dene. Ama ben de Defne'nin kilo alımı azaldı gibi hissediyorum. Süt azalmadı ama kalitesi çok düştü. Bunu fark ettiğimden beri ne Decavit'i ne de kalsiyumu aksatıyorum. Bakalım haftaya kontrol var, kaç kilo almış

Günde 750 cc süt alması lazım. İstersen bir gün sadece sağarak verip kaç cc çıkacak bak. Rapor çıkarılarak verilen mamalar alerjisi olan bebeklere veriliyor diye biliyorum. Süt artması için ben solgar,humana,incir,havuç,tahin,et yiyorum. Kalsiyum için osteocare alıyorum,ayrıca omega3 kullanıyorum.Bebeğin ve senin için en iyisi olur umarım.

Uyku eğitimini tam olarak nasıl verdin?

3-3.5 litre su iciyorum. yumurta ve helva da yiyorum.
ben de bir an once gidip kalsiyum takviyesi yazdirayim doktora. elimden geldigince surekli beslemeye calisiyorum emzirme+şirınga veya biberon. niye az aliyor bilmiyorum. 500 gramin altina dusmedi hic ama ilk aylardaki gibi de almiyor. gerci doktor mama ver demedi,takip edelim dedi ama icime dert oldu dunden beri
sizin ek gidaya az kaldi. bizim 6 ay dolduktan sonra bir de 6 haftamiz var. offf

kizlar bu bira mayasi tabletini herkes doktoruna danisip mi icti? yoksa burdan veya baska yerden duyup mu aldiniz?

peki canim normal mi kalitenin dusmesi bu aylarda,yoksa bizim diyetten mi?

evet canim suanda alerji acisindan degerlendiriliyor emir. ben de diyet yapiyorum.diyetisyen ve alerji poliklinigi o yuzden rapor yazdilar. bu mama inek sutu alerjisi olan bebeklere veriliyormus,yeni ogrendim ben de. tadi da kokusu da cok kotuymus. starbucks ta vanilya surubu satiliyormus,ondan alip tatlandirabilirsin dedi diyetisyen.

humanayi ve tahini tuketiyorum. iyiydi sutum aslinda ama 15 gundur diyet etkiledi sanirim.

az once ben de dusundum dedigini,bie gun hep sagayim,bakalim kac cc cikacak.
ama su da aklima takiliyor. bebekler pompanin sagdigindan daha cok cekiyor sutu deniyor. oyle mi ki?
eger oyleyse ve ben 750 cc cikarirsam demekki emir daha cok iciyor yorumunu yapabilecek miyim?

tavsiyeler icin sagol canim,aminnn

Uyku eğitimi bizim için biraz zor maalesef ama ilerledikçe aylar, rayına oturacağına inanıyorum yani inşallah öyle olur, Ömer de öyle olmuştu, büyüdükçe yatakta kendi kendine uyumayı öğrenmişti, Defne de abisine benzer inşallah :)

Hoşgeldin cnm çok şükür daha iyiler ,, sen nasılsın bebiş nasıl? Okuyamadım henüz bütün sayfaları
biz hastalıklarla uğraşıyoruz canm. Alt solunum yolu enfeksiyonu oldu Defne 1 aydır öksürük burun akıntısı, Ömer de 1 haftadır ateş boğaz iltihaplanması tabi banada geçti,buarada işede başladım,hatta 15 dk kaldı paydos saatime süt iznimi kullanıyorum çıkışta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…