2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bence o kadın psikopat. Çocukta görünürde bir düzelme sağlıyor ama psikolojisine ciddi zarar veriyor. O çocuklar karanlıkta saatlerce ağlıyorlar. Ben doğru bulmuyorum. İnsanlara bir yol göstereceklerse, o çocuklar o kadar yoldan çıkmadan, nasıl çocukla vakit geçirilir nasıl iletişim kurulması lazım, bunlarla ilgili program yapılsın.

Selam kızlar,
Kullanıp memnun kaldığınız , temassız ateş ölçer tavsiyeniz ne olur ?

Aynen Ağustos görünümlü temmuz anasıyım:) 10 agustos yerine 27 temmuz oldu:)

çocuğu varmı acaba ve bu ceza yöntemini kendi çocuğuna uygulamışmı merak ettim

BEnde kıyamıyoruuuuuuummmmm

4 aylıkken ayırdım ben bence erken ayırmak daha iyi vakit geçtikçe hem sana hem bebeğe daha zor gelecek ayırmak odası varsa ayır çok rahat oluyor:)

Yoğurt yedikten sonra huzursuzluk oluyorsa alerjidir o. Her zaman aynı belirtileri vermiyor, benim kızımda 3 ya da 4 ay kakada kan çıkmadı, sadece mukuslu kaka vardı o zaman amip olduğu için ona tedavi oldu. Eğer alerji ihtimali olduğunu bilseydim ona göre beslenirdim hiç kan görmezdim düşünüp düşünüp ağlamaz uykularima bile musallat etmezdim bu korkuyu. Çocuk gastroenterolojistine veya çocuk alerji uzmanına görün, onlar daha ciddiye alıyorlar.

Insallah kısa zamanda ogrenirler çünki icimde acısi kalmasin diye sırtımda kollarimda acısi oluyor
Zaten artik tukenince uyusun yeter diye başka yontemlere koşuyoruz. Uyuyor mu uyuyor evet ama hem biz yoruluyoruz sonra yorgunluktan uyusun yeter diyoruz ve kısir donguye giriyor. Heptan aglatmaya dayali degil ama fazla aglamayan bebeklerde kesinlikle uygulanmalı benim fikrimce. Ama benim bebek de sizdeki modelden
Kesinlikle kendini geliştirmek gerekiyor ve bence her konuda. Ve ebeveynlikte aynaya donüp kendine bakıp ceki duzen vermek gerekiyor evvela. Aslinda cocukları anlamak bir yetiskinle anlasmaktan daha kolay.
Ben programi hiç izlemedim ama sen piskopat yazınca gercekten cok merak ettim. Haklisin keske temelden cocuk egitimiyle alakali programlar olsa sonradan olan müdahaleler daha sert olabiliyor.
BEnde kıyamıyoruuuuuuummmmm
Millet fistık gibi egitim vermiş masallah nolcak bizim halimiz simge sizde uykular nasıl?

Cok haklisin bilegimi incitmisim kac gundur agrisindan sizlana sizlana dolastiriyorum ona da kiyamiyorum ne diyelim bizim belimize elimize kolumuza boynumuza kuvvet

Kakada kan yok ama rengi yeşil bazen de mukuslu oluyor bizimki. Vücudunun bazi yerlerinde de kızarıklık var kasiniyor. Acaba bize ne diyecek doktor bi gidelim bakalim. Özel hastanelerde çocuk alerji bölümü yok zaten arastirma hastanelerinde ve fakülte hastanelerinde var.

Selam kızlar,
Kullanıp memnun kaldığınız , temassız ateş ölçer tavsiyeniz ne olur ?
Visiofocus temassız ateş ölçer kullanıyorum. Gayet memnunum ortam sıcaklığı yiyecek içecek sıcaklığı kolaylıkla ölçüyoruz. Ölçümler tutarlı

Malesef tüm vücut ben de mustela kullandım memnun kalmadım , başka bir doktor biodermayı önerdi onun ürünlerine yeni başladım.Aynı şeyleri yapıyoruz hemen hemen aslında. Zaman zaman bişeyler tetikliyor ama ne tetikliyor bilemiyorum, çözemedim hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…