2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben oglumi genel anestezi yaptirdim cok az veriyorlar zaten 10 dk bile surmedi cikti hic anlamadi bile sunnet oldugunu ne kadar akillari ermesede pisikolojik olarak cokzor bir durum aci cekmesine degmiyor bence

sagol canim,insa)llah:)
egzersiz yaptiriyorum canim hep. yuzustu uyutmadim ama yuzustu birakiyorum ki kaslari guclensin,donmeyi ogrensin.

Selam cnm, ben Ayşe için almıştım ama hiç güzel olmuyordu.. bir de 8-9 saat elektriğe bağlı kalıyor; hoşumuza gitmedi çıkardık elden. Kendin yapsan daha kolay olur sanırım :)

bazen cok az da olsa basıyor.
doktoruma kalsa 2 ay once demeye basladi takip edelim,boyle olursa mama baslariz diye. ben sadece denemek icin verecegim canim verirsem.

canim ben ilk gunden beri sagimi hic birakmadim. birakmayacagim da. keske 1 ay surseydi raziyim,3 ay oldu.
dogum yapali 6 ay olacak subatin 16sinda. ilk 3 hafta kucuk oldugu icin ememisti. yani nerdeyse 5 ay emdi. tabiki de 2 yasina kadar emzirmek istiyorum her anne gibi ama en azindan oyle boyle 5 aydir emziriyorum. hayirlisi ne diyeyim.

sagol canim,insa)llah:)
egzersiz yaptiriyorum canim hep. yuzustu uyutmadim ama yuzustu birakiyorum ki kaslari guclensin,donmeyi ogrensin.
Bizim oglan da hep yuzustu yatar.top gibi yuvarlardim bana da hic kendi hareket etmeyecek gibi gelirdi.uyanikken sirtustu birkatigimda elini ayagini sallar dururdu.tum aksiyonlari birden basladi.emir de oyle olacak.bir de su videoyu uygulamaya calisirdim.4 ay civari

Dün bir kere daha iyi ki uyku eğitimi vermişim dedim, grip oldum ateşim çıktı çok halsizdim közüm erkenden uyudu ve tüm akşam bana kaldı dinlenmek için, ayrıca çalışan bir anne olarak hem de yanımda yardım edecek bir aile büyüğü de olmadığı için epey zorlanıyordum kızımı uyutmakta. Ama eşinizin de desteği şart, aynı fikirde olmak gerekiyor yoksa süreç çok zor olur. S sakyuz eğitimin her aşamasında çok destek oldu, manevi olarak sürekli yanımda olduğunu hissettirdi, eğitim sürecinde ve sonrasında bile her uykusunu an be an takip etti, hakkını ödeyemem.. tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendisine

Çok sağol canımçocuklar toparlandı bende geçen haftaya göre daha iyi sayılırım. Maşallahh Ege ye inci gibi dişleri olsun inşallahh :) Defne henüz diş çıkartmadı, heyecanla bekliyorum bende ilk dişi. İnşallah bütün bebeklerimiz sorunsuz atlatır diş çıkartma dönemini. Yarın da 6. ay aşısı var bakalım ateşsiz atlatmak nasip olsun tüm bebeklerede bizede inşallahh

ben de o videoyu uyguluyorum canim

evet evet emir de oyle suanda. daha cok yuvarlayim ben en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…