2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
aslında baştan nöroloji takibinizide yaptırmaları gerekiyordu hatta fizik tedavide bakmalı ikisi ortak ilerliyor.emar genel anesteziyle yapılıyor bebek oldukları için bir ay önce sorduğumda Ağustos’a randevu veriyorlardı almadım zaten , küvezdeyken beyninde kanama oluşmuştu bizim onun takibini yaptırıyorum AMA emarı nöroloji istedi tedbir amaçlı dışarda ultroson çektirdim sonuç güzel dedi radyolog ama emin olmak için noroşiloJİDE özgür bey var ona gösterıcem o gerek var çektir derse birde Meltem hanına götüreceğim ona göre çektirecem . Yeni doğandaki asistanlara sinir oldum artık oraya girmiyoruz .

aleyküm selam inşallah bizde ateş olmadı. Kaynarmış soğumuş su verıyorum , öğünlerinden sonra muhakkak su verıyorum birde aklıma geldiğinde yada kendi sulugunu gördüğünde heycanlandıgında yine içiyoruz .sudan zarar gelmez canım

B bursa_83 ne olur uzulme sen nekadar guclu olursan Emir'de okadar guclu ve mutlu olur tamammi ? Ayrica bir doktorla kalmayin arastirip butun doktorlari deneyin doktorlar biraz herseyin ilk basta olumsuz olanini soylerler kafana takma Emir cok güclü bir bebek biliyosun en bastan beri ben eminim ve inaniyorumki hersey cok guzel olacak Allah'imin izniyle hersey onun elinde deilmi zaten ? Dualarimdasin...

:)))
sen beni guldurdun ya su durumda allah da seni guldursun canim
biz rahat birakacagiz da biliyorsun universiteye bir girdin mi cikamiyosun. allahim saglik versin tum bebislere. hic kiyamiyorum hicbirine.
insallah hicbiri cikmaz canim.
Ne mutlu biraz gulmene sebep olduysam:) sonradan ah sunu da bunu da yaptirsaydik diyecegimize bastan ne gerekiyorsa yaptiralim gerisi tevekkul.aminn ins tum kuzulari korusun allahim

Canim evdeki icme suyunu kaynat sogut dinlendir ver sadece bebegin icin cam kapagi olan bir sise edin onun icinde beklet ve kullan henuz ek gidaya baslamadik ama gece mamasini bu sekildeki suyla veriyorum.
E elif_ay sagolun hanimlar kaynamis su kullanmayin bebeklere kaynatinca bir degeri kalmiyor gibi kirli bir bilgi vardi aklimda o yuzden emin olmak istedim ...

Allah size de kolaylik ve sifa versin tum minikleri korusun Allah`im ...

Geçmiş olsun canım acil şifalar...

E elif_ay sagolun hanimlar kaynamis su kullanmayin bebeklere kaynatinca bir degeri kalmiyor gibi kirli bir bilgi vardi aklimda o yuzden emin olmak istedim ...
Canim mesela e bebekte kaynamis sogumus su satiyorlar... gecen gun 15 gunluk bebegiyle gelmis bir kadin gordum muhtemeldir ki bebek sadece mama ile besleniyor... bir heves aldi ay dedi disardayken kullaniriz... ben de icimden soyle gecirdim biz de ilk aylar boyleydik :) masraflar katlaninca cok gereksiz bir harcama gibi gorunuyor bu kalemler pratik ve ekonomik dusunmeye basliyorsun

O suların içeriği o muymus haklisin hem de her seye ekonomik bakmaya basliyorsin :)

cok sagol canim. dualarda oldugumuzu bilmek guc veriyor.

cok sagol canim. oyle tabi her sey rabbimden,hakkimizda hayirli olani rabbim bilir.
prosedur geregi yapmalari gereken testleri istiyorlar tabi ama iste gel de bize sor.
tez zamanda sonuclansin insallah da rahatlayalim.
sagolun hepiniz desteginiz icin

Ne mutlu biraz gulmene sebep olduysam:) sonradan ah sunu da bunu da yaptirsaydik diyecegimize bastan ne gerekiyorsa yaptiralim gerisi tevekkul.aminn ins tum kuzulari korusun allahim

aynen oyle canim. doktor norolog gorsun dedikten sonra hadi gel de goturme. sonradan bir sey olsa kafamizi vuracagiz. en iyisi goturup rahat etmek.
amin canim amin.

agustos mu
esim de diyor ki emarı bekletmezler hemen cekerler,7 ay sonrasi ne demektir ya

canim ne fizigi ne norolojisi,emir ayaginda egrilikle dogdu biliyosun,tamamen geriydi ayaklari. o halde bile ortopedi doktoru gelip bakmadi,hadi gelmedi diyelim,o durumdaki bebege 2 ay sonraya randevu verdiler dusun. ne anladim ben universitede dogum yapip o acilari cekmekten.sen bu bebegi nasil bekletirsin ya!!! aklimin almadigi cok sey var canim da cikamiyorum isin icinden.

Maalesef dunyanin alti da para olmuş üstü de...

O suların içeriği o muymus haklisin hem de her seye ekonomik bakmaya basliyorsin :)
Tabii cnm unibaby islak pamuk mendilden huggies e gecmemis iktisat politikamizin bir ornegidir
Maalesef dunyanin alti da para olmuş üstü de...
Aynen oyle...ama tum parami dokeyim isim yurusun desennde universite hastanelerinde bazi noktalarda tikanip kaliyor insanlar

Allah size de kolaylik ve sifa versin tum minikleri korusun Allah`im ...
Allah razı olsun amin
yok canım ben üst mertebe biriyle görüştüm asla aradan alma olamaz dedi daha yeni toplantı konumuzda şuan çözüm Yok 1 doktor varmış haftada 1 gün 10 hasta alıyormuş ölme eşşeğim ölme yane ....bendende nefrolojiye göstermemi istemişlerdi sıra çok gece veriyorlardı daldım doktorun odasına durumu anlattım yardımcı oldu sizde öle yapın sıkıştıgınıZda . Birde emarı farklı bir hastanede çektirebilşrsiniz o konuda Şevket Yılmaz’ın emar makınası daha iyiymiş bir bayan söylemişti onunda ikiZleri vardı epilepsiymiş bebekler çok zor rabbim dermansız dert vermesin canım bugünler inşallah geçicek

Hakikaten hem de dogum sonrasi hemen mudahaleyle duzelebilecek birseyken 2 ay sonrasina gun veriyorsa sen niye orada dogum yaptin onceligin olmayacaksa

Merhabalar herkes iyidir inşallah banlanan arkadaşların olmasına üzüldüm.Artık komik gelmeye başladı bana.Fırsat kollamak gibi cocuklasmak da neyin nesi? Daha kaç kere böyle şeyler olacak ki? Şurada iki paylaşım yapıp kafa dagitiyoruz.Umarim son olur.Öte yandan oğlumun ilk dişi çıktı bugün kaç gündür ağlayarak uyaniyordu arada dişte kaynasin demiştim çok şükür öyle oldu Sünnetimiz hala iyilesmedi. Ek gıda da aksiyor fırsat buldukça veriyorum çoğunlukla anne sütü zaten iştahsız almıyorda.Yavrum atak,sünnet, aşı, diş hepsini aynı anda atlattı (ki daha atlatamadi) hepinize sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum bebislerinize iyi bakin

Ben her verdiğim ek gıdadan sonra kaynatıp beklettiğim temiz suyu veriyorum zaten fazla içemiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…