2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım aynı şey bizde de oldu 4.5 ay civarıyd sanırım özelde bi dr gittik Kakada amip çıkmıştı neyse genel kontrol yaptı ellerden tuttu kafayı geri atıyor sıpa evde de atıyor ama arada kaldırıyordu hatta pusette kalkmaya çalışıyordu fln söyledik bunları doktora ama arada olması önemli değil dedi bide işitme kaybı var ya o da nörolojik bişey olabilir yani ikisi bağlantılı olabilir nörolojiye gidin bi dedi bayağı moralimiz bozuldu zaten bozuktu da daha da bozuldu :) yani şu an ne hissediyorsun çok iyi biliyorum neyse bi ay sonra Ankara Hacettepe gidecektik tekrar işitme testi için ona gitmişken dr sami ulus çocuk hast nörolojiye gittik dr baktı bayağı birkaç hareket yaptırdı eklem yerleri çok zayıf dedi bide telde bi programdan foto çekip Wilson gibi bi genetik hastalık var mı diye baktı onun için genetik test istedi bişey çıkmadı şükür Hematolojiye gönderdi b12 bakıldı 170 fln çıktı sanırım b12 sen oluyormuş bu kas güçsüzlüğü kafa kaldırmama vs hepsi sizin emirde de olabilir sende de vardır muhtemelen eksiklik hatta tiroid vs de bakıldı onlar da etkiliyor olabilir bende YÖK ama sende var diye hatırlıyorum bide fizik tedaviye gönderdi dr birkaç hareket gösterdi onları yapıyoruz b12 iğnesi oldu bayağı önce günlük sonra haftalık şimdi de 3 tane aylık olup bitecek bayağı anlatmışım ya sonuç olarak herşeyin bi çözümü oluyor inşallah vardır da iyi bir çocuk nöroloji dr bulup gidin hemen Ankara İstanbul olursa daha iyi olur aynı şekilde fizik tedaviye de gidin düzenli çalışmayla halledilir bizim bayağı düzeldi şükür gerçi ayak üstünde durmuyor hala deviriyor kendini ona çalışmaya başladık şimdi düzelir o da inşallah ya
Bide anlamadığım gittiğin çocuk dr şimdiye kadar yönlendirmedi mi her ay şunları yapıyor mu diye bakması lazım doktorun eğer bakmıyorsa başka bi dr bul önemli çünkü tamam yapar daha erken diyoruz ama belki başka bi sorun vardır geç kalmadan çözüm bulmak lazım inşallah düzelir herşey Çan’ını sıkma herşey güzel olacak çok daha büyük sorun yaşayanlar da var halimize şükür deyip yola devam ediyoruz Emiri öpüyorum :)

Hayırlı oldun geçmiş oldun canım inşallah atlatır hepsini herşeyin üst üste gelmesi çok yoruyor Emir de birkaç gecedir çok kalkıyor işe de başladım yoruyor beni gündüz de çok ağladı bugün anlamadım ne derdi var inşallah diştir diyorum
Annem gelecek ben de sünneti halletsem mi diyorum hazır yardımcı olacak varken ama bu dönem bar bide iki hafta sonra şehir dışına çıkacaz düzelmemiş olur mu acaba ne yapsam bilemedim genel anestezi olacak burası lokal yapmıyor zaten sen genel yaptırın demiştin sanırım daha rahat atlatır mı sizin böyle geç iyileşmesi lokalle alakalı mı acaba

Geçecek canım dert etme hç. Oldu bitti o unuttu bile sende takma artık
Bizimki 6ay aşısından sonra gece uykusunu terk etti dün 4 te uyudu . Doğduğundan beri ilk defa başımıza geldi
Diş mi diyorum ama diş belirlileri neler acaba ateş dışında sadece çok huzursuz ve uykuya dalamıyor. Dalarken ağlayarak uyanıyor aşıdan mı diş mi bilemedim

Bence geç iyileşmesi söz konusu değl çünkü yanlış hatırlamıyorsam cuma günü sünnet oldu ve 5 gün olmuş. Bizimki 19 gün oldu dikişler hala düşmedi ama çoktan iyileşti . ne kadar erken o kadsr iyiymiş gerçekten herkese tavsiye ediyorum artık

3 günde bayağı toparlar ama kararsız kaldım genel mi oldu peki anestezi

Canim üniversite hastanesine giren çıkamıyor kolay kolay. Bide anlamadığım şu var. Normalde asistan muayene ediyormus eğer doktor muayen etsin istersek 100 tl muayen ücreti varmış o nasıl oluyor anlamış değilim. Bize bi doktor onermislerdi universite hastanesinden gittikki ücret istiyorlar o doktor için.

3 günde bayağı toparlar ama kararsız kaldım genel mi oldu peki anestezi
Yok lokal di. Ağladı tabiki ama yabancılara karşı hep soğukturr, bide ameliyathane ortamı korkutmuştur diye düşünüyorum.
Huzursuzluk ve ağrı 2 gün falan sürüyor ama dikişlerin düşmesi uzun sürüyor. Sürekli suda olsa çabuk düşer tbi.

Heryerde öyle şu an asistanlar bakıyor artk hoca baksın dersen paralı Sivas’ta bi kadın doğumcu var 300dü geçen sene muayene ücreti

Dikiş düşmesi sorun olmaz sanki yani düşmese de sıkıntı yapmaz demi peki kanguru vs kullanabilir miyim iki hafta sonra

Heryerde öyle şu an asistanlar bakıyor artk hoca baksın dersen paralı Sivas’ta bi kadın doğumcu var 300dü geçen sene muayene ücreti
Nasıl boyle bisey olur anlam veremiyorum özel gibi olmus artik uni. Hastaneleri. Dediğin doktor Ali yanık mı en son 300 dü simdi artmıştır fiyati belkide. Allah durumu olmayanlara yardim etsin

Geçmiş olsun canım hepsi üst üste gelmşl inşallah bir an önce atlatır bebeğin.

Canim unutacagim inşallah :) diş te en önemli olağan dışı 3 şey vardı bizim için 1 aşırı salya önceden de vardı ama çıkacağı zaman gerçekten bu ne ya diyorsun.2 hafif öksürük.önceden olmadığı
İçin acaba hasta mi oldu diyordum ama aşırı salyadan kaynaklaniyormus.3 gece ağlayarak uyanma.Yani sürekli uyanır oğlum ama diş zamanı özellikle çıkarDigi gece ağlayarak uyandı.Tabi ben sünnete bagladigim için hiç diş i düşünmedim dün bir baktım patlamış şükür. (İshal de oldu ama ilaç kullandığımız için diş ten mi ilaçtan mi bilemedim eğer ishal varsa bu da sayılıyor belirti olarak) bir an önce zor günlerinizi atlatmaniz dileğiyle
Geçmiş olsun canım hepsi üst üste gelmşl inşallah bir an önce atlatır bebeğin.
Çok teşekkür ederim inşallah atlatiriz

Günaydın. Bu aralar kardeşimin nikah hazırlığı var pek giremiyorum. B bursa_83 güzel düşünelim güzel olsun. Evet bekleme süreci çok sancılı bir süreç ama sonu güzel olacak inşallah. Dualarmız sizinle. Bu arada gündüz uykularını ikiye düşüren var mı. Deniz biri uzun ikisi kısa 3 gündüz uykusu uyuyor. Ama bu aralar gündüz uykularında sorun yaşıyoruz. Uykuya dalamıyor kısa uyuyor gibi. Acaba diyorum gece uykusun alıyor gündüz 3 uyku çok mu gelmeye başladı. Ama henüz iki uyku için küçükte. Bilemedim ne yapsam.

Günaydın canım bebekler 7. Aya doğru ikş uykuya geçiş yapmaya başlarlar geç değil sadece gözlemle eğer gğndüz son uykusuna çok direniyor ve uyumak istemiyorsa artık yavaş yavaş 2 uykuya geçme zamanı gelmiş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…