2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dikiş düşmesi sorun olmaz sanki yani düşmese de sıkıntı yapmaz demi peki kanguru vs kullanabilir miyim iki hafta sonra
Ben salı günü ilk defa çıktım kanguruyla hiç sprun olmadı tam 2 hafta olmuştu . Doktorumuz hiçbir hareketini kısıtlamayın demişti, bez var korur dedi.

Tamamdır gözlemlemeye devam o zaman

Hoşgeldn cnm niye banlandgını anlamadm kötü birşey degilki dikir alış verişi yapydk
Canım blw sayfasında bir çiftlik önermiştim mail adresi yazmıştım yasakmış bilmşyordun bazı sevgili arkadaşlarımda fırsat kollayıp vakit kaybetmeden beni şikayet etmişler o yüzden

Nasıl boyle bisey olur anlam veremiyorum özel gibi olmus artik uni. Hastaneleri. Dediğin doktor Ali yanık mı en son 300 dü simdi artmıştır fiyati belkide. Allah durumu olmayanlara yardim etsin
Evet o işte arttı diyordu arkadaş kaç oldu bilmiyorum ama işte insanlar da bilmeden gidiyor üniversite hastanesine Prof vs bakar diye ama araştıracaz diye oradan oraya yoruyorlar sadece annem hep diyor oraya girince bütün bölümleri gezmeden çıkamıyorum diye :) özeller daha uygun kalıyor onların yanında artk

Hanımlar,
bu topikte sular hiç durulmuyor, aranızdaki kişisel problemleri başka topiklere de yansıtıyorsunuz.
Size defalarca kişisel sorunlarınızı sorun yaşadığınız diğer sosyal hesaplarda halledin buraya yansıtmayın dendi, ısrarla devam ediyorsunuz.
Sizler birbirinizle kavga etmek, laf sokmak için mi buradasınız yoksa bebekleriniz için mi?

Bebekleriniz içinse burada yazabilirsiniz ama kişisel hesaplarınız için topikleri karıştıramazsınız.

Israrla kötü içerik yapanlara yönelik laf sokmalara devam ediyorsunuz, unutmayın burası bir site ve kuralları var, uymazsanız uyarı verilir, hepiniz eşitsiniz, kurallara uymama gibi bir durumunuz olamaz, kurallara uymayanı bildirene de ispiyoncu denmez, çoluk çocuk sahibi erişkin bireylersiniz, bu çocukça kavgalardan vazgeçiniz.

25 derece sıcaklıği bırakıp yağmurlu bir Istanbula varmak
Keyifler yerindedir umarım, biz ufak bir kacamak yaptık dilerim herkese de nasip olur, gercekten cok iyi geliyor.
Uyku egitimleri ek gıdalardan bahsediliyor buralar epey şenlikli. Hasta haberi okumadım ve dilerim yazmayanlarda da hasta olan yoktur.
Emircik ise bu forumun en güclü mucizelerinden biri, arkadaslarin da dedigi gibi sadece önlem amacli testlerdir bence gönlümüz ferah olsun insallah B bursa_83

Tatil mi yaptınız? Ne güzel ya

Çok saol cnm bende cok giremiyorum iki çocuk baya tempolu geçiyor bebişimde cok şükür iyi swnin fıstık nasıl
Tabi canim ben tek cocukla bakamiyorum valla iki cocukla bayagi zor oluyodur senin icin Alalh yardimcin olsun bizde iyiyiz sukurler olsun buyutmeye calisiyoruz iste fistigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…