2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Mavili Pembeli ervahafsa S Sunbright
kizlar tesekkur ederim hepinize. insallah bunu da atlatacak benim kuzum. dualariniz icin allah razi olsun. haftaya cumartesi gidecegiz nörolojiye.insallah bir sey cikmaz. dualarinuzda kuzumun adini gecirmeye devam ederseniz sevinirim

S sakyuz canim cok sagolun,hepiniz cok destek oldunuz. şu donem hastaneler tetkikler derken biraz yogunuz,yogunluk gecsin insallah ben de tanismak isterim.

canim ege ye emar cekilmis miydi?

Bende yoğurt konusunda endişeliydim.sıcaklığını tutturmak en önemli püf noktası..
Mutfakta kullanılan termometre aldık.45_ 47 dereceye gelince mayalıyorum.çok güzel oluyor yoğurtlarımın kıvamı.
severek yiyiyor çok şükür :)

Selam bebeğini mamayla besleyenlere bir sorum var ek gıdaya geçtiyseniz çoğunluk ek gıdamı veriyorsunuz yoksa hala mama daha yoğunmu oluyor günlük beslenmede doktorlarınız bu konuda ne düşünüyor

Selam bebeğini mamayla besleyenlere bir sorum var ek gıdaya geçtiyseniz çoğunluk ek gıdamı veriyorsunuz yoksa hala mama daha yoğunmu oluyor günlük beslenmede doktorlarınız bu konuda ne düşünüyor
Canım meme de olsa formül sütte olsa 6. Ve 7. Aylar tadım ayı o yüzden ağırlık yine mama veya memede olmalı dr bana 3 çorba kaşığı ile başla dedim sanırım toplam alması gereken max 1 çay bardağı

Kac gündür giremedim kusura bakma.ne yaptın ? Düzeldi mi biraz daha emmesi ya da biberonla alması? Bir de senin testler bu hafta mıydı?

dayanabildigim kadar dayanicam canim. olmazsa yine gidecegiz mecburen.
benden baska da kimse kalmadi sanirim bunlari yasayan.ne mutlu sizlere.

Bende zor zamanlarımda anneme gitmemek icin cok direndim,inat ettim tek basıma yapabilirim dedi,yaptım da yapmadım deil en son aşamada anneme gittim :) ama simdiki aklım olsa hiç beklemeden anneme giderdim,ne ben yıpranırdım ne de bebegim (ki bebeklerimiz hissediyor annesinin her türlü duygusunu) o yüzden en azından 1 hafta git kal dinlen yine geri gelirsin..arada git en bence bi nefes al...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…