2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Doğru hatırlamışsın canım ben istemiştim :)
Ben alışverişimi eşime yaptırdım
Bebedor ve my cey kaşık almış.bebedor silikon olduğu için ilk etapta onu kullandım.my cey daha sert ve içi daha oyub olduğu için dökmeden daha rahat yedirdim.kabı olduğu için daha hijyenik,özellikle dışarı çıkarken..

Büyük kollu önlüklerden alıcam bende.yedirirken ellerinide ağzına aldığı için kollarıda mama oluyor :)

Detaylar içim teşekkür ederim.bol iştahlı bebişlerimiz olsun inşaallah

kizlar babalariyla aşk yaşar,onun tadina varirsa degisir bence de dusunceleri:)

S sakyuz Cok iyi niyetli ve çok yardımsever bir arkadaşımız. Üzüldüm açıkçası

Canım çok saol sen de :) biz de bugün 6. Ay aşısını yaptık. Dişler ve atak dönemiyle birleşince biraz huzursuzluk yaptı bizde inşallah sizinki rahat geçmiştir. Yavaştan katı gıdaya geçiş yapmaya çalışıyoruz biz de :) Hepimize Allah kolaylık versin.

Teşekkür ederim canıö sağol o senin iyiliğin
Canım yeniden görmek çok güzel. Sana özelden de yazıcam. Bizim son 2 gün çok sancılı geçti Uyku eğitimine maalesef ara vermek zorunda kaldık. Diş dönemi çok zorluyor. Biraz sular durulsun yeniden başlıcam. Yardımlarını alıcam yine canım.

Tamam canım her zaman seve seve yardım ederim istediğin zaman yaz canım

Selam cnm, ben Ayşe için almıştım ama hiç güzel olmuyordu.. bir de 8-9 saat elektriğe bağlı kalıyor; hoşumuza gitmedi çıkardık elden. Kendin yapsan daha kolay olur sanırım :)
Canım yine neler olmuş? Ben artık takip edemiyorum maalesef. Umarım hesabın en kısa sürede açılır.
Neyse o gün gaza gelip yoğurt makinası almış bulundum ama bugün ilk yoğurdumu makinasız denedim ve sanırım yoğurt yapmak dünyanın en kolay şeyiymiş. :)) Acemi şansı da olabilir ama güzel tuttu. Gerçi Ege'ye pek beğendirmedik ama biz beğendik :) Paketini açmadım iade edicem makinayı. Bu arada hesabın aktif olunca sana sormak istediğim bir şey var. :)) Duru ve Ayşe'ye öpücükler. Görüşürüz.

Canım bizimki fisher Prince masalcı tırtıl'ı çok seviyor. Bu arada bir kaç ay önce verdiğin e-devlet'le alakalı tavsiye için sana hep teşekkür edicek oluyorum fırsat olmuyor. Çok işime yaradı dua ettim sana :)

Canım tüm sonuçlar iyi çıkacak inşallah. moralini bozma. Ege'nin de tortikolis rahatsızlığı vardı, doktor önlem amaçlı nörolojiye sevk etti. İlk gece ben de uyku uyuyamadım ama çok şükür bir şey çıkmadı. siz de kontrol amaçlı götürün. Bize doktor nöroloji için Burak Tatlı'yı önermişti. Çok iyi blr doktor Bir kaç doktor önerisi daha vardı ama onlara yarın bakabilirim. Tabi kaybetmediysem. Ama Burak bey'i araştır istersen canım.

insallah bizde de bir sey cikmaz canim. cok sagol.

egenin rahatsizligindan bahsetmistin.egzersiz yapiyordunuz sanirim. simdi nasil?
kardesim arkadasina sormus,o da istanbuldan burak tatliyi onermis. bursada da bir doktor onerdiler.haftaya cumartesi bursadakine randevu aldik. ona bi gidelim bakalim,duruma gore gerekirse burak hocaya da gideriz.sagol tavsiye icin.
siz gittiniz mi burak hocaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…