2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hakikaten hem de dogum sonrasi hemen mudahaleyle duzelebilecek birseyken 2 ay sonrasina gun veriyorsa sen niye orada dogum yaptin onceligin olmayacaksa

iste anlasam
hadi ben kendim arastirip bulmadim bu gittigimiz hocayi ya da gucumuz yetmedi o alcilari yaptirmaya,napicaz,2 ay bekleyecegiz,belki de tedavi icin gec kalacagiz.
ben cektigim acilarla kaldim canim,olan bu oldu dogumla ilgili. neyse gecti gitti onlar da bu ulkede sagliga niye onem verilmiyor,insan hayati niye boyle ucuz onu anlamiyorum,anlayamayacagim da.

Cok haklisin... O kadar cok ihmal ve malesef kaba tabirle uckagit donuyor ki imkaniniz varsa her kapiyi calin elbette herkes ayni degil ama malesef devletin sundugu imkanlar yetersiz kaliyor cogu zaman. tekrar Allah yardimciniz olsun sizin de tum sifa bekleyenelrin de icinizi ferah tutn canim...

uzun uzun yazmissin canim,cok sagol.
emirden habire kan aliyorlar ama nelere baktiklarini bilmiyorum cunku doktorun bilgisayarina dusuyor sonuclar ama gittigimde hepsini isteyecegim.
bende tiroid var,ilac kullandim hep ama gecen ay sonuclarim iyi diye gerek yok dedi doktor.
b12 yi annem de soyledi,netten okumus. sonuclari isteyim de eger bakmadilarsa talep ederim.
doktorumu zaten sorguluyordum,simdi birakmam gerektigine emin oldum.hatta sizlere soracagim ama unutuyorum,muayenelerinizde neler yapiyor doktorlariniz diye.
sadece 1 defa dedi bu ay saga sola donebilir diye o kadar.
fizik tedaviye goturmeyi biz de dusunuyoruz. nörolojiye gidelim once,sonra da ftr ye gidecegiz.

aynen canim,girdik ve cikamiyoruz.
o soyle oluyor canim,hocalardan ozel muayene istersek,saat 3ten 4ten sonra normal poliklinik muayenelei bitince hocalarin ucretli baktiklari hastalar oluyor. yani bi profesor gorsun istersen ucretini oduyorsun ama bu onceden vardi daha cok yani yasa cikmadan once. uludag da suanda pek hoca yok. herkes ozel muayenehanesinde hasta bakiyor,uni de ders veriyor sadece.

insallah oyle olacak canim,bu da gececek,cok tesekkur ederim:)

Evet canım aynı şekilde bahsettiğim de ama doktorun vanilya önerdiyse ence o da uygundur yani. Yesin dr mamayı bence denemekten zarar gelmez de mi

mecburen mama da veriyorum canim. kardesim de kizdi zaten
ilk mama veren anne sen degilsin,emir de mamayi icen ilk bebek degil,verecegin kadar anne sutu ver,emzirmeye ugras ama mamayla da takviye yap,kilo kaybedecek bu gidisle dedi.bugun verdim ilk defa.

Aynen canım çok iyi yapmışsın mama vermekle. Cok sevindim buna karar vermene. Kendini de kotu hissetme bence. Aynen zaten sütünü sağıyorsun ek gıdaya başlayınca yoğurduna vs katar verirsin olmadi. Inşallah iştahlı bi bebek olur.

Biz de yedek emzik gibi detayları unutuyoruz genelde. Acaba bi liste yapıp dolaplarına mı assam diyorum :)))

İyi yapmışsın bence cnm. Kaç aydır mücadele ediyorsun zaten; hem vardır bir sebebi mutlaka, böyle olması daha hayırlıdır belki de..

Aynen canım bambaşka bi bebek oldu resmen. Sürekli mızırdanma hali sürekli huysuz ağlak.
Çıksada rahatlasa yazık . Soğanı arkadaşta söyledi ağrısımı hafifletiyor diye , şu boğazına kaçma olayı olmasından korkuyorum .

insallah kilo alir da verdigime deger canim.
simdi beslenmek istemiyor,ek gidada da boyle olmaz insallah,gozum korktu valla:)

insallah kilo alir da verdigime deger canim.
simdi beslenmek istemiyor,ek gidada da boyle olmaz insallah,gozum korktu valla:)
Benim kız az kilo aliyor ya eşim dedi ki sana kilo aldıran devam sütü getireceğim kıza ver ek gıdaya geçince ama hiç sormadım ne diye öyle kapandı konu. Öyle bir şey varsa alabilirsin belki bi doktoruna ya da eczacina sor istersen.

2 ay bekleseydin bence artik alciya alinmasinin bir anlami olmaz ameliyat ilk ve son tedavi sekliniz olurdu bu bir.kendi suclar yer bitirirdin bu iki.hep diyorum bir doktorla aşık atacak kadar derdinin profesoru olmazsan bu memlekette derman bulamazsin.tup bebekte oyle olmadik mi kac yumurta gorunurse kac doz ilac verilecegini biliyorduk en son.senin imkanin olmasa sen cahil olsan arastirmasan 2 ay bekletecektin yavruyu suc mu bu degil ama binlerce sukur ki arastirma sorgulama yetenegimiz var ve bence maddi imkan kadar onemli bu
Ankarada universite hastanelerinin bazilari 12 bazilari 19 haftadan sonra almiyor.sen basindan beri universite takibinde miydin

Kontrolunde ver canim pirasayi kopardi ama sogani koparamadi bizimki eziyor sadece suyu az bir sey degiyor zaten yetiyor o kadari biraz sakinlesiyor sen bilirsin ama belki sizde de ise yarar

Ek besin alışverişi olarak neler aldınız canin

Şifa olsun top top et olsun kuzuma.mama ver annesi dogdugundan beri sutu olmayan erken kesilen yada emmeyi reddeden bebeklerin anneleri ne yapsin ya.masallah sutun hep oldu sen elinden geleni yaptin emzirmek ve sadece anne sutu vermek icin.6 ay da oldu olacak.kuzu toparlansin yine birakirsin mamayi zaten ek gidaya gecilecek yakinda.benim bir buyugum olan ablam 40 indan sonra mamayla buyumus hepimizden yapılıdir.hatta annem bu gavur mamasiyla buyudu der durur.serbest bolgeden limandan dedem getirirmis
Sen hiiic uzulme..

Yapıyorlar canım iade...sorun olmuyor,yani bn e bebekten alacağım iadeyi sordum sorun olmaz dediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…