Ultrasonun bebeğe hiçbir etkisi yok diye biliyorum cnm. Bir de tabi ki baktırman en iyisi ama babam bana hep ağrıyorsa korkma demişti benzer bir süreç geçirdiğimde. Daha önce de konuşmuştuk, göğüs içindekiler emzirmeyi kestikten sonra hemen geçti zaten, deri altındakini de beş dk lık bir operasyonla alıyorlar hemen. Seninki de benzer ve tehlikesiz bir durum diye hissediyorum ben.
Erken kalkan yol alır mantığıyla sabahın köründeki bursa feribotu ile gelip işimi öğlene kadar halledersem olur bence :)) haftaiçi gelsem nasıl olur? İskender uğruna
Kesinlikle baktıkça daha çok zorlanıyorum beynim sulandı resmenişin kötü yanı gidip oturtma bakma şansım yok mecbur netten alacağim bu sefer açtıktan sonra iade alırlar mı onu da bilmiyorum ama uzun yol çok yapacağımız için hem yatışı iyi hem de rahat olanı arıyorum zordayım
Merhaba biz ek gıdaya başlayalı 3 hafta oluyor. ilk iki hafta 3 gün kuralına göre klasik şekilde sebze püresi ile ilerledik. Havuç, balkabağı, patates, elma armut yoğurt peynir tadımları yaptık. 3. haftada öğle ve akşam öğünü vermeye başladım. Öğlen bir kahve fincanı ile bir su bardağı arası sebze çorbası akşam da bir kahve fincanı yoğurt. Yoğurt dışında herşeyi çok iştahlı yedi. Yoğurt başlarda çok ekşi geldi yemek istemedi ama ona da zamanla alıştı.
Canim sen kullanıyor musun sironayi bizde onu aldık ama su on bar meselesi kafamı karıştırıyor çocuklar çok sıkılıyormus birde çok terliyormus diye degistirsek mi dedik biliyorsun pahalilar elimde patlamasindan çekiniyor ha birde bizimki sıkılgandir
maxi cosi axissfix kullanan bir arkadasim var cok memnun. ama hem guvenlik testlerinden gecmis hem konforlu bisey olsun diyorsan butceyi biraz yukseltmek lazim. bunun en buyuk avantaji 360 derece donuyor olmasi sanirim. ben de arastiriyorum.
maxi cosi axissfix kullanan bir arkadasim var cok memnun. ama hem guvenlik testlerinden gecmis hem konforlu bisey olsun diyorsan butceyi biraz yukseltmek lazim. bunun en buyuk avantaji 360 derece donuyor olmasi sanirim. ben de arastiriyorum.
Tesekkür ederim kullanan yorumları cok bulamıyorum yeni bir koltuk oldugu için .Kesinlikle bütçeyi en üst seviyeye çıkardık.360 derece dönmesi de eşim için olmazsa olmaz.Tercihini bilmek isterim .Şimdiden kolay gelsin
kizlar bu kaşık biberona baktim da simdi 150 tl ye de var 30 tl ye de. 150 verirsem sizce marka ismine mi vermis olurum ki emirim kabul edip etmeyecegi de mechul,yoksa 30 tl lik de is gorur mu?
kullanan var mi?
Canim bende ayni mamayi icirdim dedgin gibi ilk zamanlar icmedi hatta icine vanilya pekmezde koyarak denedim ucuncu gun mamayi sade bi sekilde icmeye basladi cok zor durumdasin anliyorum ama iki uc gun daha denemeni oneririm Bbursa_83
canim sutu de biberonla almiyor zaten artik,o yuzden sutu verdigimiz gibi mamayi da siringayla verdim.geri atamadigi icin icine bir sey koymadim. hic memnun kalmadi. kusacak gibi oldu ama zorla icirdim. mama vermek zorunda oldugum icin icim bi buruldu tabiki ama sagligi kilosu daha onemli benim icin. kilo almayi birak,bu gidisle verecek gibi cunku gobegi hic boyle olmamisti,resmen eridi gobegi,icine girecek nerdeyse
gunde 1 2 ogun verecegim mamayi mecburen ki toparlasin.
Bizim de ilk başta içmemişti canım, ben vanilya ve pekmezi de denedim zaten içine çok az miktar koyuyorsun ama öyle de içmedi bizimki. Sonra ki denemede sadece mamayı aldı çok şükür. Ben başlangıçta biraz kaşıkla verdim ağzına belki tadına alışır diye bilmiyorum acaba ondan mı aldı. İnşallah seninki de alır mamayı.
Aynı bahsettiğin gibi huzursuz uykusunsa sürekli ağlayan gece 10 kere uyanan bi bebeğe dönüştü. Üstler kabarmış demişti doktor ama altta bi faaliyet yok . Ateşte yok çıksada rahatlasa kuzum ya
Evet dis bizde de oyle etki yapiyor kimi bebek kolay cikariyor kimi de bizim gibi sancili oluyor.. Kabardiktan sonra biz de epey bekledik son hafta cok yogun derece de salya akitmaya basladi oyle ki onune taktigim onluk 10-15 dk icinde sirilsiklam oluyordu ve her seye kafasini saga sola sallayarak saldiriyordu sonra patladi ucu gorundu bir kac gun icinde rahatladi biraz simdi ikincisi daha da zorluyor yarildi ama gorunmuyor daha ayni sancilar tekrarliyor suan biraz daha sabir sizinki de patlar rahatlar insallah... Bebu surecte kremler varmis damagi icin onlardan kullanmak istemedim ama agri cekmesine de dayanamadigim icin taze sogan pirasa isirttirdim taze soganin beyaz kismini kesip temizleyip senin kontrolunde disini kasittirabilirsin sevdi bir de benim oglan kirt kirt ezdi suyu degdi icin damagina agrisini hafifletiyormus ben 10-20 saniye isirttiriyorum suyu dis etine degmeye baslayinca aliyorum elinden etkisini gordum rahatliyor bir sure deneyenilirsin canim
Canim rabbim yar ve yardimcin olsun iyi dusun iyi olsun cocuklar bazen red edebiliyorlar gonlunu ferah tut sagligiyla ilgili en kisa zamanda guzel haberler alirsin allahin izniyle
cok sagol canim. amin insallah.suanda bir sekilde beslensin,kilo alsin da nasil icerse icsin modundayim. her besleme zamani teklif ediyorum tabiki memeyi,emeree 3 5 dk anca oluyor ama buna da sukur. kalani da sagip veriyoruz.
cok sagol canim. amin insallah.suanda bir sekilde beslensin,kilo alsin da nasil icerse icsin modundayim. her besleme zamani teklif ediyorum tabiki memeyi,emeree 3 5 dk anca oluyor ama buna da sukur. kalani da sagip veriyoruz.
Allah razı olsun amin
yok canım ben üst mertebe biriyle görüştüm asla aradan alma olamaz dedi daha yeni toplantı konumuzda şuan çözüm Yok 1 doktor varmış haftada 1 gün 10 hasta alıyormuş ölme eşşeğim ölme yane ....bendende nefrolojiye göstermemi istemişlerdi sıra çok gece veriyorlardı daldım doktorun odasına durumu anlattım yardımcı oldu sizde öle yapın sıkıştıgınıZda . Birde emarı farklı bir hastanede çektirebilşrsiniz o konuda Şevket Yılmaz’ın emar makınası daha iyiymiş bir bayan söylemişti onunda ikiZleri vardı epilepsiymiş bebekler çok zor rabbim dermansız dert vermesin canım bugünler inşallah geçicek
amin canim insallah.yok zaten uni yi beklemem mr icin. baska yere gideriz.
s.yilmazda cektirmek istesek bir de ordaki doktorun muayenesi gerekecek.
insallah gerek kalmaz ama burtom sa falan cektirir belki,bakalim.
benim yavrum gibi onceligi olan bebeklere bakmayacaklarsa niye orda dogum yapsin ki insanlar!!!