2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
En iyisi gidip muane olmak. Ama korkuyorum tabi
Allah'ın izni ile bir şey çıkmaz inşallah.
Hayırlı olsun başlangıcınız:)
Ben de organik olayına pek imtina etmiyorum. Bir de şu koyden aldım doğal olayına da inanmıyorum. Veteriner bir arkadaşım ziraî ilaçların denetimsiz olduğunu köylülerin bilinçsizce hayvanlara ve tarım ürünlerine ilaç bastığını söylemişti. Yanı köyden aldım doğal olayı bizim ülkemizde cehaletten dolayı sekteye uğruyor. Hatta büyük üreticiden almak sanırım bu durumda daha mi güvenli oluyor ne? En azından onlarda bir denetim var ama köylünün ne yaptığı da belli değil.

Organik olayı cidden karışık bir durum. En başta organik toprak ve tohum kalmadı. Birde organik diye 3 liralık şeyi 5'e satıyorlar, havucun kilosu 8 tl ama minicik bebek en az ilaçlısını alsın istedim.

Sağol canım inşallah hayırlısı olsun
Hayırlı olsun. İlk hamile olduğumu öğrendiğimdeki heyecan aklıma geldi. Hamilelik hiç bitmeyecek,doğduğumdan beri hamileyim gibi hissederken 6 ayı bitmiş bile. Kolay geçer umarım hamilelik. Değer 7. Haftaya göre normal, 5 'e göre yüksek ama ikiz gebelik olsa çift kese görünürdü.

Aynı bahsettiğin gibi huzursuz uykusunsa sürekli ağlayan gece 10 kere uyanan bi bebeğe dönüştü. Üstler kabarmış demişti doktor ama altta bi faaliyet yok . Ateşte yok çıksada rahatlasa kuzum ya

Geçenlerde kim sordu hatırlamıyorum ama bende şu an oto koltuğu arayisindayim.2 markaya düşürdüm tecrübeli anneler ya da bunları kullanan varsa almayi düşünüp araştıran varsa cevap verirse çok sevinirim.Maxi cosi axiss ya da Cybex sirona

Canim ya Kıyamam diş olmasi da muhtemel bende anlamiyordum anlamadan da çıktı zaten

canim biz de hep oyle dusunduk,daha kucuk dedik,4.5 ayi yeni tamamladi zaten ama iste acaba bir sey mi var diye kurt dustu bir kere. hakikaten cok sesli aglamiyor,kucagimiza alinca kafasini hep omzumuza yasliyor,pek dik tutamiyor. bunlarin hepsi kotu bir seye isaret degildir umarim.
bir an once cumartesi olsun diye ekliyorum.

Günaydın canım seçtiğin iki oto koltuğuda çok balarılı cybex sirona ya batılıyorum süper

kas hastaligi falan olmasin da canim allah korusun,sadece zayiflik olsun.
bir de 2 ay alcida kaldi ya bacaklari kuzumun,hareket ettiremedi,belki de ondan diyoruz ama kafasini kaldiramamasi takildi kafamiza.
hayirlisi deyip bekliyoruz.

Günaydın canım seçtiğin iki oto koltuğuda çok balarılı cybex sirona ya batılıyorum süper
Canim sen kullanıyor musun sironayi bizde onu aldık ama su on bar meselesi kafamı karıştırıyor çocuklar çok sıkılıyormus birde çok terliyormus diye degistirsek mi dedik biliyorsun pahalilar elimde patlamasindan çekiniyor ha birde bizimki sıkılgandir

Ben sormustum canim biz de arayislardayiz.skala o kadar genis ki hem fiyat hem marka

bizim 3 ay oldu canim. gunde 1 2 defa 3 5 dk.emerse emiyor,iste o kadar.
bakalim bugün deneyecegim,umarim faydali olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…