Evelallah ben eminim kotu bisey cikmayacak.beslenme mevzuuna gelince 12-13 yasina kadar beslenmek istemeyen cocuklar varmis altta yatan kotu bir neden olmaksizin.zor mu zor...ama cani sagolsun cool oğlanin.allah razi olsun canim. ister istemez aklima kotu seyler geliyor ama yine de pozitif dusunmeye calisiyorum.
Bilmiyorum ki, Allah korusun bir şey olursa ilaç şirketleri sorumluluktan kaçmak için yapıyor gibi gelmeye başladı.Çogu ilacta öyle yaş aralıkları oldugu halde bebeklere kullandırıyorlar. Neden acaba?
2 yaş bile dese neyse diyebilirdim ama 4 yaş çok geldi ya, arayışım sürüyor. İnşallah yavrunda demir eksikliği yoktur da vermen gerekmez.Doktor bana içinde öyle yazdığını ama kullanılabildiğini söylemişti, ama ben hala başlamadım demire. Bu ay kan tahlili yapılıp ona göre başlıycaz sanırım.
Dikkati en küçük ses veya ışıkla dağılıyor. Hemen etrafına bakınıyor su içen ceylan gibi. Gündüz yapmıyordum da gecenin bir yarısı yaparsa gözüne şapka kapatıyordum. Zamanında çok işime yaradı sen de deneyebilirsin istersen.Bi sorum olacak hanımlar
Şimdi ben oğlumu emzirirken bi anda oturma pozisyonuna geçiyor. Sağasola bakıyor. Sonra tekrar memeye dönüyor. 3 4 çekiyor tekrar kalkıyor oturup sağa sola bakıyor bişilerle ilgileniyor sonra tekrar memeye. Oyun haline getiriyor bunu bazen. Özellikle uyku zamanı uykuya geçme süresini uzattığı için çok yoruypr kendini de beni de. Sizin bebekleriniz de yapıyor mu acaba ?
Nasl oldun cnm hiç toparlana bildinmisagol canim.
kafam yerinde degil. belki de 2.kez cevap yaziyorum bazi mesajlara.kusura bakmayin kizlar.
Evet evet aynen mesela aniden hapşursam anınnnda kalkıp noluyor ya der gibi sağa sola bakıyor.Bilmiyorum ki, Allah korusun bir şey olursa ilaç şirketleri sorumluluktan kaçmak için yapıyor gibi gelmeye başladı.
2 yaş bile dese neyse diyebilirdim ama 4 yaş çok geldi ya, arayışım sürüyor. İnşallah yavrunda demir eksikliği yoktur da vermen gerekmez.
Dikkati en küçük ses veya ışıkla dağılıyor. Hemen etrafına bakınıyor su içen ceylan gibi. Gündüz yapmıyordum da gecenin bir yarısı yaparsa gözüne şapka kapatıyordum. Zamanında çok işime yaradı sen de deneyebilirsin istersen.
Evelallah ben eminim kotu bisey cikmayacak.beslenme mevzuuna gelince 12-13 yasina kadar beslenmek istemeyen cocuklar varmis altta yatan kotu bir neden olmaksizin.zor mu zor...ama cani sagolsun cool oğlanin.
Canım amacım seni endişelendirmek değildi özür dilerim sen içini ferah tut emer bebeğinYa gerçekten mi ?öyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum oyun yapıyor gibi . Bazen hiç yapmıyor özellikle acıktığında. Eğer karnı doyduysa uyumak istemiyorsa kalkmalar başlıyor
Gecenin bir yarisi etrafina bakinmak neBilmiyorum ki, Allah korusun bir şey olursa ilaç şirketleri sorumluluktan kaçmak için yapıyor gibi gelmeye başladı.
2 yaş bile dese neyse diyebilirdim ama 4 yaş çok geldi ya, arayışım sürüyor. İnşallah yavrunda demir eksikliği yoktur da vermen gerekmez.
Dikkati en küçük ses veya ışıkla dağılıyor. Hemen etrafına bakınıyor su içen ceylan gibi. Gündüz yapmıyordum da gecenin bir yarısı yaparsa gözüne şapka kapatıyordum. Zamanında çok işime yaradı sen de deneyebilirsin istersen.
Nasl oldun cnm hiç toparlana bildinmi
Minoset plus degilse icebilirsin aynilar canimevde minoset var,icerigi ayni demi parolla?
serumu da sordum.evde 3 litre limonlu su ic. etkisi ayni dedi.
sagol canim.
Teyzesine cekmishem cool hem aslan burcu,yandik biz:))
insallllah tek sorun beslenmek istememek olsun canim. dua ediyorum.
Yok canım ne özürü estağfurullah . Bu aralar çok yapınca merak ettm bende .Canım amacım seni endişelendirmek değildi özür dilerim sen içini ferah tut emer bebeğin
Iste bu super.beslenmesine yardimci olabilir diyecektim.bir de ayaklarini degdiginde ses cikaran bir sey mi koysaniz?dikkatini cekebilirayaklari ayni pek hareket ettirmiyor canim. ellerini biz tutturuyoruz halkalara. cekiyor oyle asagiya. bir de halida degilken eline oyuncaklari verince salliyor artik.
en cok beslenme kismina yaradi. onlara bakarken yine bi 40 50 cc yi iciriyoruz.sonra arkina variyor istemiyor ama iste kavga dovus iciriyoruz siringayla.
Canim benimde ikiz kizlarim var 36 haftalik 2890 biri 2600 biri dogdu 1 hafta once tarttirdim zayif olan 7200 diger kizimi tarttirmadim 25 asimiz var kilolari normal bence seninkilerinde saga sola yatiyorlar oynarken ama yuz ustu donemiyorlarHerkese iyi aksamlar oncelikle....Benim ikiz kizlariim var 30 agustos dogumlu 35 haftalik premature olarak dogdular dogum kilolari 2 kiloydu biri 15 gun kuvezde kaldi bugun doktor kontrolumuz vardi 6.500 6.200 grm olmuslar sormak istedigim bizimle ayni zamanlarda olan bebeklerin gelisimi nasil neler yapabiliyorlar...
Benim oglumunda en sevdigi oyuncagi memeydi sut kesmek icin cok ugrasmistim emzirirken muzik ac sen dikatini memeye verir belkiYa gerçekten mi ?öyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum oyun yapıyor gibi . Bazen hiç yapmıyor özellikle acıktığında. Eğer karnı doyduysa uyumak istemiyorsa kalkmalar başlıyor
Minoset plus degilse icebilirsin aynilar canim
Teyzesine cekmisben de aşırı aslanim dogum tarihim itibariyle.
Ben de dua ediyorum ama icim bir ferah.
Iste bu super.beslenmesine yardimci olabilir diyecektim.bir de ayaklarini degdiginde ses cikaran bir sey mi koysaniz?dikkatini cekebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?