2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
allah razi olsun canim. ister istemez aklima kotu seyler geliyor ama yine de pozitif dusunmeye calisiyorum.
Evelallah ben eminim kotu bisey cikmayacak.beslenme mevzuuna gelince 12-13 yasina kadar beslenmek istemeyen cocuklar varmis altta yatan kotu bir neden olmaksizin.zor mu zor...ama cani sagolsun cool oğlanin.

Çogu ilacta öyle yaş aralıkları oldugu halde bebeklere kullandırıyorlar. Neden acaba?
Bilmiyorum ki, Allah korusun bir şey olursa ilaç şirketleri sorumluluktan kaçmak için yapıyor gibi gelmeye başladı.

Doktor bana içinde öyle yazdığını ama kullanılabildiğini söylemişti, ama ben hala başlamadım demire. Bu ay kan tahlili yapılıp ona göre başlıycaz sanırım.
2 yaş bile dese neyse diyebilirdim ama 4 yaş çok geldi ya, arayışım sürüyor. İnşallah yavrunda demir eksikliği yoktur da vermen gerekmez.

Dikkati en küçük ses veya ışıkla dağılıyor. Hemen etrafına bakınıyor su içen ceylan gibi. Gündüz yapmıyordum da gecenin bir yarısı yaparsa gözüne şapka kapatıyordum. Zamanında çok işime yaradı sen de deneyebilirsin istersen.

B bursa_83 emir oyun halisinda oynamaya basladi mi

ayaklari ayni pek hareket ettirmiyor canim. ellerini biz tutturuyoruz halkalara. cekiyor oyle asagiya. bir de halida degilken eline oyuncaklari verince salliyor artik.
en cok beslenme kismina yaradi. onlara bakarken yine bi 40 50 cc yi iciriyoruz.sonra arkina variyor istemiyor ama iste kavga dovus iciriyoruz siringayla.

Evet evet aynen mesela aniden hapşursam anınnnda kalkıp noluyor ya der gibi sağa sola bakıyor.

Evelallah ben eminim kotu bisey cikmayacak.beslenme mevzuuna gelince 12-13 yasina kadar beslenmek istemeyen cocuklar varmis altta yatan kotu bir neden olmaksizin.zor mu zor...ama cani sagolsun cool oğlanin.

hem cool hem aslan burcu,yandik biz:))
insallllah tek sorun beslenmek istememek olsun canim. dua ediyorum.

Gecenin bir yarisi etrafina bakinmak ne bizim oglan da basladi hem de kafasini geri atip bakiyor korkuyorum acep ne gordu benim gormedigim diye

Nasl oldun cnm hiç toparlana bildinmi

yok canim. sabahtan beri yatiyorum.ihlamur icmek yemek yemek icin kalkiyorum sadece. onu da kafami tutup yiyebilirsem. nerde usuttum anlamadim. evdeyim zaten hep. bir tek gecen gun hastaneye gittik,herhalde ordan kaptim. emire gecmesin diye ugrasiyoruz. ayni evin icinde hasret kaldim kuzuma. uzaktan bakiyorum oyle:)

Iste bu super.beslenmesine yardimci olabilir diyecektim.bir de ayaklarini degdiginde ses cikaran bir sey mi koysaniz?dikkatini cekebilir

Canim benimde ikiz kizlarim var 36 haftalik 2890 biri 2600 biri dogdu 1 hafta once tarttirdim zayif olan 7200 diger kizimi tarttirmadim 25 asimiz var kilolari normal bence seninkilerinde saga sola yatiyorlar oynarken ama yuz ustu donemiyorlar

Ya gerçekten mi ? öyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum oyun yapıyor gibi . Bazen hiç yapmıyor özellikle acıktığında. Eğer karnı doyduysa uyumak istemiyorsa kalkmalar başlıyor
Benim oglumunda en sevdigi oyuncagi memeydi sut kesmek icin cok ugrasmistim emzirirken muzik ac sen dikatini memeye verir belki

Iste bu super.beslenmesine yardimci olabilir diyecektim.bir de ayaklarini degdiginde ses cikaran bir sey mi koysaniz?dikkatini cekebilir

ayaklarini genel olarak pek hareket ettirmiyor. ayaklarini alciya alan hoca ayaklarda hissizlik var biraz dedi,alcidan kaynakli belki de. bakalim nörolog ne diyecek. ona gore oyle bir sey de alabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…