Doktor bana içinde öyle yazdığını ama kullanılabildiğini söylemişti, ama ben hala başlamadım demire. Bu ay kan tahlili yapılıp ona göre başlıycaz sanırım.
Şimdi ben oğlumu emzirirken bi anda oturma pozisyonuna geçiyor. Sağasola bakıyor. Sonra tekrar memeye dönüyor. 3 4 çekiyor tekrar kalkıyor oturup sağa sola bakıyor bişilerle ilgileniyor sonra tekrar memeye. Oyun haline getiriyor bunu bazen. Özellikle uyku zamanı uykuya geçme süresini uzattığı için çok yoruypr kendini de beni de. Sizin bebekleriniz de yapıyor mu acaba ?
Dikkati en küçük ses veya ışıkla dağılıyor. Hemen etrafına bakınıyor su içen ceylan gibi. Gündüz yapmıyordum da gecenin bir yarısı yaparsa gözüne şapka kapatıyordum. Zamanında çok işime yaradı sen de deneyebilirsin istersen.
ayaklari ayni pek hareket ettirmiyor canim. ellerini biz tutturuyoruz halkalara. cekiyor oyle asagiya. bir de halida degilken eline oyuncaklari verince salliyor artik.
en cok beslenme kismina yaradi. onlara bakarken yine bi 40 50 cc yi iciriyoruz.sonra arkina variyor istemiyor ama iste kavga dovus iciriyoruz siringayla.
Bilmiyorum ki, Allah korusun bir şey olursa ilaç şirketleri sorumluluktan kaçmak için yapıyor gibi gelmeye başladı.
2 yaş bile dese neyse diyebilirdim ama 4 yaş çok geldi ya, arayışım sürüyor. İnşallah yavrunda demir eksikliği yoktur da vermen gerekmez.
Dikkati en küçük ses veya ışıkla dağılıyor. Hemen etrafına bakınıyor su içen ceylan gibi. Gündüz yapmıyordum da gecenin bir yarısı yaparsa gözüne şapka kapatıyordum. Zamanında çok işime yaradı sen de deneyebilirsin istersen.
Ya gerçekten mi ? öyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum oyun yapıyor gibi . Bazen hiç yapmıyor özellikle acıktığında. Eğer karnı doyduysa uyumak istemiyorsa kalkmalar başlıyor
Bilmiyorum ki, Allah korusun bir şey olursa ilaç şirketleri sorumluluktan kaçmak için yapıyor gibi gelmeye başladı.
2 yaş bile dese neyse diyebilirdim ama 4 yaş çok geldi ya, arayışım sürüyor. İnşallah yavrunda demir eksikliği yoktur da vermen gerekmez.
yok canim. sabahtan beri yatiyorum.ihlamur icmek yemek yemek icin kalkiyorum sadece. onu da kafami tutup yiyebilirsem. nerde usuttum anlamadim. evdeyim zaten hep. bir tek gecen gun hastaneye gittik,herhalde ordan kaptim. emire gecmesin diye ugrasiyoruz. ayni evin icinde hasret kaldim kuzuma. uzaktan bakiyorum oyle:)
ayaklari ayni pek hareket ettirmiyor canim. ellerini biz tutturuyoruz halkalara. cekiyor oyle asagiya. bir de halida degilken eline oyuncaklari verince salliyor artik.
en cok beslenme kismina yaradi. onlara bakarken yine bi 40 50 cc yi iciriyoruz.sonra arkina variyor istemiyor ama iste kavga dovus iciriyoruz siringayla.
Herkese iyi aksamlar oncelikle....Benim ikiz kizlariim var 30 agustos dogumlu 35 haftalik premature olarak dogdular dogum kilolari 2 kiloydu biri 15 gun kuvezde kaldi bugun doktor kontrolumuz vardi 6.500 6.200 grm olmuslar sormak istedigim bizimle ayni zamanlarda olan bebeklerin gelisimi nasil neler yapabiliyorlar...
Canim benimde ikiz kizlarim var 36 haftalik 2890 biri 2600 biri dogdu 1 hafta once tarttirdim zayif olan 7200 diger kizimi tarttirmadim 25 asimiz var kilolari normal bence seninkilerinde saga sola yatiyorlar oynarken ama yuz ustu donemiyorlar
Ya gerçekten mi ? öyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum oyun yapıyor gibi . Bazen hiç yapmıyor özellikle acıktığında. Eğer karnı doyduysa uyumak istemiyorsa kalkmalar başlıyor
ayaklarini genel olarak pek hareket ettirmiyor. ayaklarini alciya alan hoca ayaklarda hissizlik var biraz dedi,alcidan kaynakli belki de. bakalim nörolog ne diyecek. ona gore oyle bir sey de alabiliriz.